Dnes je nedela 4. mája 2025, meniny má Florián a zajtra Lesana, Lesia
Alkohol za volantom pri Offroad akciách
Alkohol za volantom pri Offroad akciách
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Off-top Janci, a nebol si to prave ty, kto sa na toto dopytoval niekedy v zaciatku fora, alebo si to nepopisoval ? Mozno sa mylim ...
Niekde niekto napisal, ze pokial sa auto pouziva v sulade jeho urcenim, tak je to ok (to bolo z poistovne). Ale ako to je naozaj, to by chcelo zistit.
Dalsia vec - nedavaju niektore poistovne ruky prec ak (ich) vinnik je pri buracke opity ?
Edit - sledujem, ze minimalne (aj dost vyrazne) kratia poistne plnenie ... Maju na to pravo, a do akej miery, to urcuju ich podmienky na zmluvu, ktore skoro nikto necita ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 02.08.2008, 16:13 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Hugo tie zásoby a povinnu vybavu treba na akciách pravidelne kontrolovať 
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Sob, 02.08.2008, 18:05 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
|
Este doplním že na zrazoch ma neskutočne seru štvorkolkári a motorkari,takí tí praví zrazoví cocoti,...pritom nejaké enduro a štvorkolka by sa našla aj doma.
A tretia vec prosím si vysvetlenie rozdielu ked ma na zraze niekdo majzne po krížoch rolnami a arb a to isté ked ma v sebe 1 pivo.
|
Sob, 02.08.2008, 18:17 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
To že sú tam aj motorkári a štvorkolkári sa nepáči ani mne...sme s nimi tým pádom v jednom vreci v očiach verejnosti a to niektoré "naše záujmy" značne poškodzuje. Ale do toho nemienim nikomu kecať, to je vec organizátora.
Tá tretia vec...ak máš pocit že je tu reč o jednom pive tak sa nemáme o čom baviť.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 02.08.2008, 18:31 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Majod píše: A tretia vec prosím si vysvetlenie rozdielu ked ma na zraze niekdo majzne po krížoch rolnami a arb a to isté ked ma v sebe 1 pivo.
Nejde o jedno pivo, ale o opitého vodiča. A rozdiel je v tom, že keby nebol opitý, tak sa to asi ani nestane.
|
Sob, 02.08.2008, 18:38 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
|
Sob, 02.08.2008, 22:04 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
aby to nevypadalo, že sa neprimerane angažujem, tak týmto príspevkom k tejto téme už končím
nemyslím, že nutne treba aby usporiadateľ zabezpečil policajtov na dychové skúšky ale keby občas boli, nemyslím, že by ľudia na akcie prestali chodiť - to len tí, čo nevedia prestať chlastať...
Tibor: áno, možno som to kedysi dávno na fóre spomínal, už si nepamätám, zato si pamätám zamietavý postoj poisťovne...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Sob, 02.08.2008, 22:17 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Jano JP píše: nemyslím, že nutne treba aby usporiadateľ zabezpečil policajtov na dychové skúšky ale keby občas boli, nemyslím, že by ľudia na akcie prestali chodiť - to len tí, čo nevedia prestať chlastať...
detto
Ondro vobec sa michiho myšlienka nestratila a určite drvivá večšina účastníkov tam ide kôli offroad zážitkom a nie kôli chlastu, takže ani ja sa radšej nebudem voziť doma po lese za domom...hoci aj "chlast" mozem...
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 02.08.2008, 22:58 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8010 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Jano JP píše: zatiaľ sa asi nič nestalo, ale aký by bol váš názor na vec, keď by vám či niekomu blízkemu blbý ožran spôsobil nedajbože vážnu ujmu na zdraví, aj potom by sme boli za maximálnu toleranciu? a podľa mňa - za tolerenciu bezohľadnosti...
no a sme tu,,, je to spravna otazka a samozrejme vystizna,,,,, a teraz sa zamyslime nad sebov,,,,,,,pretoze ak sa stane vec,, ta sa uz neda odvratit, a polemizovanie je zbytocne a nema miesta ,,, pretoze skutok nastal,,, a verym tomu ze kazdy normalny clovek pozna odpoved na tuto otazku...
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Sob, 02.08.2008, 23:51 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Ked uz si mi vymazal prispevok, tak ma vymaz i z hlasovania.
|
Uto, 26.08.2008, 8:50 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
slovacisko píše: Moja osobna predstava: Na akcii pred jazdenim pustit video kde je nieco o tom ako funguje offroadenie(na co mam to lano co sa vola gurtna a kde ho pouzit napriklad) a alo ceresnicku na torte co sposobi pripadna alko alebo nehoha z nepozornosti na neakom krvavom priklade. Dakujem za pozornost 
Cauko,
kde to chces zrealizovat pre 400 posadok? v kine?
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Uto, 26.08.2008, 10:54 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Zotmie sa (v aprili ziadny problem uz po 18:00), biela plachta (platno, niekde na baraku aleno len tak na ocelovom lane vo vzduchu), projektor, notebook a ides ... A ako vysoko do vzduchu to das, tak daleko to bude vidiet.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Uto, 26.08.2008, 19:24 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Ked sa zotmie, už asi striezvy nikto nebude.
A v bufete bude narváno. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Uto, 26.08.2008, 20:17 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
|
kapo alkohol za volantom nemá čo robiť ,ked ho tam vidim radšej ho vypijeme. 
|
Uto, 26.08.2008, 20:46 |
|
 |
zdeno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 20.07.2008, 22:26 Príspevky: 758 Bydlisko: Sliač
|
michi píše: Majod píše: A tretia vec prosím si vysvetlenie rozdielu ked ma na zraze niekdo majzne po krížoch rolnami a arb a to isté ked ma v sebe 1 pivo. Nejde o jedno pivo, ale o opitého vodiča. A rozdiel je v tom, že keby nebol opitý, tak sa to asi ani nestane.
Je v tom veľký kus pravdy. A zákon schválnosti je taký, že ožratému sa takmer nikdy nič nestane a od...nesie si to nevinný!
Majod, pre Teba v tom nie je žiadny rozdiel, už Ťa trafil. Ale pre neho to má aspoň ten, že ho môže každá poisťovňa, či sociálna alebo zdravotná, postihnúť regresom za náklady na Tvoje liečenie, resp. práceneschopnosť.
Je to síce slabá útecha pre postihnutého, ale nemali by na to zabúdať tí, čo ľúbia trúnkovať za (a nielen) volantom.
|
Str, 27.08.2008, 0:08 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|