Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 25.05.2025, 19:05
Dnes je nedela 25. mája 2025, meniny má Urban a zajtra Dušan

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 
 CD menic 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ahojte

stal som sa majitelom JEEP Grand Cherokee Limited (rv 2000) (foto v galerii, zatial len z mobilu) a mam otazku ohladom CD menica. Samotny menic sa v aute nachadza, ale nie je v nom to vnutro, kam sa ukladaju CD :cry: , nakolko nechcem menit autoradio a prist o ovladanie na volante, rad by som zohnal tuto cast menica. Bol som aj v servise v BA na zlatych, ale menice uz vobec nedodavaju ako nahradne diely.
neviete mi poradit niekoho kto predava tento menic alebo ci je mozne tu vnutornu cast pouzit aj z ineho menica ?

vdaka ;)

Sob, 16.08.2008, 22:02
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
deimos píše:
ahojte

stal som sa majitelom JEEP Grand Cherokee Limited (rv 2000) (foto v galerii, zatial len z mobilu) a mam otazku ohladom CD menica. Samotny menic sa v aute nachadza, ale nie je v nom to vnutro, kam sa ukladaju CD :cry: , nakolko nechcem menit autoradio a prist o ovladanie na volante, rad by som zohnal tuto cast menica. Bol som aj v servise v BA na zlatych, ale menice uz vobec nedodavaju ako nahradne diely.
neviete mi poradit niekoho kto predava tento menic alebo ci je mozne tu vnutornu cast pouzit aj z ineho menica ?

vdaka ;)

Isť do viesentále ja povačšinou na 90% iba strata času najme zo starším autom, tobož ked su štandrtne veci zamenené za iné (nejako to oni nevedia pochopit že to može isť).

Ono jediná vec zohnaj komplet starší vechsler, prípadne z nejakého nefunkčného, ale toto bude cesta na dlhu trať, pač bud to funguje a majitel to nemení, alebo to už dávnejšie zmenil a šlo to do kontajnera, prípadne obehať nejaké vrakáče v cz alebo v Rakusku.

Ked niečo budeš potrebovať vysvetliť, poradiť, kupiť tak sa ozvi som z BA. :wink:

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Ned, 17.08.2008, 12:37
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
totok by si možno zohnal na e-bay, ale počítaj s asi 60 USD len za poštovné, v Europe o niečo menej... pozri tu:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-01-Jeep-Grand-Cherokee-10-Disc-CD-Changer-Bracket_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2em63Q2el1177QQhashZitem130246678758QQitemZ130246678758#ShippingPayment

Ned, 17.08.2008, 14:06
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
skus sa spytat predchadzajuceho majitela......skor si myslim ze ho zabudol doma na stole.......nikomu to na nic nie je........bez vechslera
tiez sa mi to stalo.......manik sa ozval a ma ho......

Ned, 17.08.2008, 14:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nechces menit radio z principu, alebo Ti ide o zachovanie originalneho ovladania na volante?

Kvalitne znacky(ako napriklad ALPINE) ponukaju autoradia, ktore pripojis na povodne ovladanie na volante....

Ned, 17.08.2008, 20:56
Profil ICQ WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to Ludo: predchadzajuceho majitela som sa pytal a ten ho nema, s menicom nic nerobil, takze to zostalo asi kdesi v taliansku ci odkial to on odviezol

to Majo: ide mi zachovanie interieru a aj ovladania

prezatial som si kupil FM vysielac do zapalovaca, casom ak sa odhodlam na vymenu, tak tam osadim 1DIN / 2DIN s dotykovym LCD a navi, ale do toho sa mi teraz nechce, lebo .... ako som uz spominal, interier :-D

a nasiel som stranku kde sa daju kupit OEM audio veci, tak mozno skusim z tadial objednat ten magazin na CD ako to maju oni pomenovane

http://www.oemautosound.com/pc-100-179- ... -disc.aspx

Ned, 17.08.2008, 22:52
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 6 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný