Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 26.06.2025, 0:49
Dnes je štvrtok 26. júna 2025, meniny má Adriána a zajtra Ladislav, Ladislava

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Terrano 2, strata vykonu 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Cau Pepe, bol som teda zvedavy ako to dopadne, lebo mam nieco podobne (opisal som to v kategorii Nissan, asi blbo..)
Ja mam terrano 3,0, este k tomu automat a ten taha len do 120, potom toci, otacky 4-5000, ale neprida ani za svet.
Kupil som to pred par mesiacmi malo to 34000km, takze je mi to podozrive. idem dnes vymenit olej a filtre, uvidim, co to spravi..

Pon, 12.03.2007, 18:51
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no nejak sa nám to tu sype, podobný problém postihol aj mňa, takže vítam v klube. Mne auto ide max. do 120 a potom zasvieti Check Engine a prepne sa do núdzového režimu. Zaujímave je že len na 5.rýchlostný stupeň a len keď je motor dobre zahriaty, pritom mám mechanickú prevodovku. V suzuki sú bezradný a ja tiež. :cry:

Uto, 13.03.2007, 11:34
Profil ICQ
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tie nase auta nas niekedy dost hnevaju.

Mne uz auto slape ako hodinky, dokonca som bol dnes aj na STK, kde mojho chudacika vytacali na emisnej az do cervenych otacok. Vydrzal :-) . A teraz sa mi zda, ze motor ide este lepsie, mozno mu prospelo poriadne vytocenie, kedze ja ho velmi netocim a velmi ho setrim.

Pokial sa jedna o ten moj problem so stratou vykonu, tak to bol ties oriesok, na pocitaci vyskakovali viacere chyby, ale nakoniec som menil len senzor vahy vzduchu a cidlo teploty chladiacej zmesy. Ale teraz uz viem ze chyba bola len v tom cidle teploty, pretoze ked som zalozil spat stary zenzor vahy vzduchu auto ide OK, takze som ho kupoval zbytocne, no mozno sa mi bude este niekedy hodit.

Str, 14.03.2007, 0:24
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pridavam sa do klubu autak slape do 2000 otacok , dufam ze to bude LEN popisovany problem Pepeho. :(

Pon, 18.08.2008, 19:54
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný