Dnes je streda 18. júna 2025, meniny má Vratislav a zajtra Alfréd
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 8 ] |
|
Samurai - problem s chvenim
Autor |
Správa |
nemo
Ťažký Profík
|
Ahojte, mám taký jeden malý veľký problém. Mám samka 1.3 s karburátorom zo 105-ky, spotreba išla dolu a takisto aj všetky problémy s origo karbecom sú preč. Ale jeden stále zotrváva.  Pri rozbiehaní sa neskutočne celé auto roztrase  , to isté sa deje aj po preradení na dvojku.
Pri vyšších rýchlostiach to už nerobí tak razantne, je to cítiť len veľmi slabo.
Nestretol sa prosím Vás niekto s niečim podobným? Nevedel by niekto čo s tým?
Za akúkoľvek odpoveď ďakujem VEEEELMI pekne
P.S: Kardany su bez vole, akurat sa mi zda dost velka vôla v diferakoch.
_________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks : www.odt.sk
|
Sob, 25.10.2008, 15:01 |
|
 |
tono
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 18:46 Príspevky: 422 Bydlisko: Ilava
|
Myslím že je to to isté :
viewtopic.php?t=3549
_________________ Wrangler Unlimited Rubicon,bol...
...aj z najširšieho chodníka Ti slúži len toľko, čo sa chodidla dotýka...
|
Sob, 25.10.2008, 15:06 |
|
 |
nemo
Ťažký Profík
|
Dakujem, ale ja som praveze nic nemenil. Vozil som sa tak ako vzdy, je stale v seriovom prevedeni a jedneho skaredeho dna zacal vibrovat.
_________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks : www.odt.sk
|
Sob, 25.10.2008, 15:10 |
|
 |
Lolo
Frajer
Registrovaný: Pia, 19.10.2007, 23:40 Príspevky: 220 Bydlisko: Podhradie(Pd)
|
Nemas natrhnutu pneumatiku? He
_________________ Kia sportage 2001 deluxe (loooong)
|
Sob, 25.10.2008, 18:04 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Nazdar skus pozret ako si z vyvazenim kardanov ci ti nechyba dake zavazie alebo nemas rozpadnuty kardanovi kriz alebo loziska diferaku sa netocia v osadeni,
Skus vyradit rychlost dole kopcom a ci bude triast alebo zapni 4x4 a ci bude daka zmena aby si rozlozil hnaciu silu medzi predny a zadny diferak a uvidis treba hladat mne to robilo tiez ale ako som vymenil diferaky a loziska vnich tak je to 100% zmena
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Pon, 27.10.2008, 9:38 |
|
 |
nemo
Ťažký Profík
|
MIrec01 píše: Nazdar skus pozret ako si z vyvazenim kardanov ci ti nechyba dake zavazie alebo nemas rozpadnuty kardanovi kriz alebo loziska diferaku sa netocia v osadeni,
Skus vyradit rychlost dole kopcom a ci bude triast alebo zapni 4x4 a ci bude daka zmena aby si rozlozil hnaciu silu medzi predny a zadny diferak a uvidis treba hladat mne to robilo tiez ale ako som vymenil diferaky a loziska vnich tak je to 100% zmena
Tak, opat som isiel na jamu a skontroloval vsetky krize a jeden je uplne vypadany, ani sa mi nechce verit, ze som si to nevsimol pred tym, ale zrejme bol tak zakusnuty, ze jednoducho nemal volu.
Dam vediet, ci to bolo tym, ale asi urcite.
Inak mam uz dost unavene aj listove pera a tlmice by tiez chcelo uz vymenit. Uvazujem nad kupou tohoto : http://www.4wd.com/productdetails.aspx?partID=6974
Ma s tym niekto skusenost? Myslim, ze je to v rozumnej cene a zdvih je 10 cm.
|
Pon, 27.10.2008, 10:04 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Pozri ja mam Old Man Emu co je sice maky podvozok zvraj ale ja som spokojny mam ho z dvihnutý na Hupackach (medzi ramom a listovim perom) a viac to necem dvihat boo potom je problem z mazanim loziska diferaku z krizmi a to necem zas davat dake vecsie pneu to neni tiez vyhra boo to diferaky nevidrzia a polame ich.
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Pon, 27.10.2008, 14:39 |
|
 |
nemo
Ťažký Profík
|
Tak vymenil som preistotu 4 krize a auticko dnes frci ako nove.
Dakujem za help.  Len mi ostava visiet 2. komora na karbeci. Nema niekto nahodou 105 karbec?
|
Str, 29.10.2008, 13:01 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 8 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|