Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
Autor |
Správa |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
bez opozície niet koalície...len ty šaman nikde neutekaj z bojiska...a daj si tam 8! 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 26.11.2008, 7:35 |
|
 |
Disco
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.06.2008, 11:01 Príspevky: 715 Bydlisko: New Castle SVK
|
Shaman aspoň vidíš, že slováci sú slušný a tolerantný ľudia aj keď si tu pár vôd zbytočne rozvíril, napriek tomu píš ďalej len pri stlačení klávesnice mysli na to, či to čo napíšeš niekomu poradí, pobaví, pomôže, lebo toto fórum je o tom.
_________________LR Diskovery II tD5, Fishing & Hunting +421905264896, nkdisco@gmail.com
|
Str, 26.11.2008, 9:26 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
...9
ja sa na tebe celkom dobre bavím  (a ako už napísal Karlito - svoje názory vieš obhájiť argumentami a hoci s nimi nie vždy každý súhlasí, nie každý vie nájsť protiargument a väčšinou len nasrdene plácá... a súhlas Diesel, inteligentná opozícia je potrebná  )
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Str, 26.11.2008, 9:27 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Shaman ,bol si jedným z prvých ludí na fore ktoreho som poprosil o radu,s tým že som si myslel že máš nadhlad a prehlad .Komentárom tých polovnickych fotiek si ma riadne nasral, takže ruku ti nepodám ,ale bola by škoda keby si z Fora odišiel.
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Str, 26.11.2008, 9:35 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
shaman, daj si 10 a to z niekolkych dovodov. stretli sme sa na Sajgone a si uplne normalny chlap (dve ruky, dve nohy atd.). nikdy nezabudnem na jazdu shamanskou toyotou
inak tato nasa virtualna komunikacia casto skresluje. niekedy napisane vyznie inak ako bolo myslene a ked sa ludia stretnu nazivo, tak zistia, ze ten druhy je vlastne uplne normalny.
PS: este stale stracas pera za jazdy? 
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Str, 26.11.2008, 9:40 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
zuz píše: inak tato nasa virtualna komunikacia casto skresluje..
skoro vždy. 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 26.11.2008, 9:51 |
|
 |
shaman
OFFROAD Expert
|
To all :
Uz se citim trochu lip......
To zuz :
Pruziny uz v pohode. 
|
Str, 26.11.2008, 11:58 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
Hele Shamanskej, voni se ňák zle vyspali bo co?
Neblbnou, nevodcházejí a radši pošlou náký sádlo a jelita z té svině.
Ať to ve Znajm nežerete sami. A ktomu nějakú trnkovicu či shamanovicu, ať kté swini neludráme enem wasr.
a kľudne si daj +bod, ja sa celkom bavím. 
|
Str, 26.11.2008, 12:37 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Str, 26.11.2008, 13:26 |
|
 |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
Kľudne zostaň. Však boj zoceľuje naše osobnosti.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Str, 26.11.2008, 13:26 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

pravdupovediac sa sám sebe čudujem, že píšem, lebo som sa pôvodne rozhodol ignorovať ťa a asi tu nie som sám s takým názorom; ovšem má to háčik - mlčiaca väčšina je nečitateľná - mlčanie si môže každý vyložiť po svojom a vo svoj prospech
ak si si všimol, napriek tomu, že tvoje rozvírenie vĺn na tomto i vašom fóre vo veci tých problémových poľovníckych fotiek považujem za obyčajné chrapúnstvo z Tvojej strany, nedal som ti žiadne negatívne body; a kľudne ťa tu znesiem, pokiaľ neprekročíš hranicu medzi "podrypávaním" a "sprostým rýpaním"; ak ju máš problém rozoznať, tak nerýp vôbec
keby mali byť veci podľa môjho osobného postoja, za to, ako si veci pretiahol na vaše české fórum, by som ťa bez milosti zrušil; ak si tu od ľudí aj touto tvojou "anketou" vyslúžiš priazeň, beriem to ako fakt, ktorý akceptujem, pre mňa osobne to znamená len toľko, že až znova uletíš ako pri tých fotkách, nebudem sa snažiť nikoho presvedčiť, kto z nás dvoch na toto fórum patrí - a síce mi to bude ľúto, ale ak mám čítať tvoje pí...ny, tak radšej odídem ja...
najsmutnejšie natom je, že možna si fajn chalan a keby sme sa poznali osobne, možno by sme si rozumeli viac ako si teraz myslíme; krása komunikácie medzi ľuďmi je aj v pestrosti názorov, no každý by mal brať ohľad na ostatných a svoje reakcie a názory predkladať tak, aby niekoho neprávom a zbytočne neurazil; nie vždy je to ľahké, každý niekedy uletí, ale nie každý to vie dať do poriadku; tým dať do poriadku nemyslím, aby si odtiaľto vypadol (aj keď mne by si nechýbal, ale iným asi áno), ale prehodnotiť niektoré svoje výroky a dať to najavo...
absolútne nerozumiem, ako jeden a ten istý človek dokáže verejne morálne odsudzovať ľudí, ktorí majú niečo spoločné s poľovníctvom a súčasne pozývať na zabíjačku; to život toho prasaťa nič neznamená, len život divo žijúcich zvierat má cenu? to utrpenie v hromadných chovoch, hromadné zabíjanie, rozoberanie na kusy zvierat, ktorým často ešte pracuje srdce a podobné príšernosti spojené s chovom a spracovaním na produkty z domácich zvierat - to je dobro, ale ulovená divá zver na výrade to je zlo a poľovníci sú pomaly vrahovia, to je akože jemné podrýpavanie a všetko je OK?
a keď sa preruší nikam nevedúca debata na fóre, tak preniesť veci na iné fórum s patričnými sprostými komentármi a prepierať tam cudzie prádlo - to je ohromne kamarátske, také offroaďácke a určite pre akékoľvek fórum prínosné?
čosi som si v živote už presklákal a naučil som sa niekedy a pre dobro veci aj zniesť, keď mi niekto "osieral" hlavu; no nikdy som nepripustil, aby som pritom musel aj "otvoriť hubu" a tie sračky prehĺtať; a presne taký pocit by som mal, keby som mal tolerovať tvoje chrapúnstvo čo si tu predviedol, sorry tak to cítim
napriek tomu ži blaze
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
Naposledy upravil Jano JP dňa Str, 26.11.2008, 13:55, celkovo upravené 1
|
Str, 26.11.2008, 13:35 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Str, 26.11.2008, 13:52 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
ja som tiez polovnik, a mne to nevadi co Shaman napisal -pretoze ho chapem. Mam rad briskny humor, viaczmyselne vyrazy a ine recove zvraty stekliace moje zavity v sedej kore mozgovej. niekde som to tu uz pisal, ze nie je fer sudit inych ludi s rozdielnym nazorom, takisto mozme byt sudeni my.(musim to niekde najst)
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Str, 26.11.2008, 14:13 |
|
 |
fiberopt
Ťažký Profík
|
... mne prides ako obycajny prezliekac kabatov, co by chcel zapadnut vsade kde sa objavi... (cital som CZ i SK forum)
_________________ .--. .. -. .. -.
|
Str, 26.11.2008, 15:45 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
SHAMAN ja som tiež nereagoval negatívne ale ani pozitívne len som sa do debaty zapojil a ten link alebo tie linky su tam asi preto bo naši politici sa tiež tak nejak k veciam co sa ich tykali postavili.
Ja som si to stebou vydiskutoval na CZ fore a tot vše z mojej strany  .
PS: A ten link na tu debatu ze na SK fore su k.... som len nahodne nasiel a ked mam dat plus ci minus niekomu koho nepoznam by som mal poznat aspon z pisania co si o nas myslí bolo to pre tých co ta osobne nepoznaju ponevac to nic neznamena tak si to neber k srdcu  .
A ten chlievik další využijem na dôležitejšie veci ako taranie k ničomu  .
|
Str, 26.11.2008, 17:46 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|