Dnes je piatok 1. novembra 2024, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto
AM GENERAL chystá nové vozidlo - Humvee
Autor |
Správa |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3282 Bydlisko: Nitra
|
Nikde som cital ze aj ten plast je z neakeho materialu s pametou.Nech sa to akokolvek dokrci,vzdy sa to da po case do povodneho stavu.Videl som to na nakladacoch UNC a behal s tym po sutroch z nalozenou lyzicou.Gumy sa rozmlatili ale plast vydrzal.Az na neake skrabance.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Str, 03.12.2008, 23:09 |
|
|
snipera
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 03.12.2007, 16:21 Príspevky: 494 Bydlisko: Nové Zámky
|
Ja by som povedal zaujimave, nie moc futuristicke, uvidime co priniesie buducnost. Nie je to stary dobry humvee, ale aj UAZ presiel vyvojom a je oblejsi
_________________www.bunker94001.sk - predaj zbrani, streliva, Armyshop, AIRSOFT atd atd...
off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk
|
Štv, 04.12.2008, 0:28 |
|
|
Martin
Ťažký Profík
|
Martin 4 píše: tamto netreba podhusťovať. To môže byť mäkké furt. Nafukovacie pneu musia byť nafúknuté aby dokázali preniesť bočné sily. Čím sú mäkšie, tým viac ich bočné sily podtrhávajú. Tamten zázrak sa vie deformovať pozdĺžne, ale priečne bude tvrdý jak štolverka. Takže bude odrazu aj ako podhustené pneu, aj ako nafúkané pneu.
Hmm, očividne máš pravdu ako obvykle ja len že na tej fotke to vyzerá dosť "tvrdo" a deformáciu tam moc nevidno
Neviem, no moc veľký prevrat by som v tom nevidel, pre armádu to môže mať význam akurát na relatívnu odolnosť voči streľbe a netreba riešiť dofukovanie, čiže ako stvorené pre armádu - bezúdržbové
Ináč ale nabrať blato z boku musí byť pakáreň do tých fčelých plástov
_________________Niva 1.7i, LPG, gurtne, dynamická gurtňa, navijáčik, šekle, lopata, baterka, CB, PMR, motorová píla, kompresor, air jack, menič 12/230V 1500W, nejaké náradie, T3 a ďalšia výbava Samurai s navijákom 9500LB, T3
|
Štv, 04.12.2008, 9:25 |
|
|
Martin 4
Trvalá prekážka
|
... alebo sneh, ktorý tam následne zmrzne na ľad
Tak by vznikol ekvivalent dreveného kolesa z rebriňáku....
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Štv, 04.12.2008, 10:27 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|