Dnes je piatok 9. mája 2025, meniny má Roland a zajtra Viktória
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 11 ] |
|
Nosic na plnohodnotnu rezervu na ZJ
Autor |
Správa |
Dudo
Učeň
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:16 Príspevky: 59 Bydlisko: Bratislava
|
Uz som to spominal na starom fore, neviete niekto kde sa da zohnat, objednat alebo kupit nosic na plnohodnotnu rezervu na ZJ . Videl som to spravene tak ze nieje potreba menit naraznik za pevnostny a upevnene je je to zospodu.
_________________ HUMMER H2
VW Touareg V6
KVF 750 BF
|
Pon, 16.10.2006, 11:19 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Vidím že otvaraš staru temu. No asi u kamaratov za mlakov asi nieje problem tu neviem, ja mam jedine od kamošom z čiech nejaký navod na výrobu ale len na XJ 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 16.10.2006, 11:25 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Dal som tam na stare forum obrazky. Nestiahol si si ich nahodou ? Ak nie tak ich dam znova. V EU to asi nezozenies. Len dat vyrobit na zakazku. Je to jednoduche.
|
Pon, 16.10.2006, 16:37 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
dado píše: Dal som tam na stare forum obrazky. Nestiahol si si ich nahodou ? Ak nie tak ich dam znova. V EU to asi nezozenies. Len dat vyrobit na zakazku. Je to jednoduche.
No buhužial nestiahol k mojej smole toš ja chcem robiť pevnosťak takže to pojde naň ale to je hudba buducnosti najpr podvozok. Kua čital že maš trochen problemy s prestavbou (kamaratske forum) 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 16.10.2006, 16:48 |
|
 |
Dudo
Učeň
|
uz som ten nosic videl na spuste fotiek na ZJ , ale nenasiel som ho v ziadnom katalogu ,preto predpokladam ze sa to dal len niekde nechat vyrobit......len netusim kde.
VW Touareg V6
KVF 750 BF
|
Pia, 03.11.2006, 11:16 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
Dudo píše: uz som ten nosic videl na spuste fotiek na ZJ , ale nenasiel som ho v ziadnom katalogu ,preto predpokladam ze sa to dal len niekde nechat vyrobit......len netusim kde.
Ser nato sprav pevnostný nosič na strechu a po ftaku, ja to idem tak urobiť, bude skor ako pevnosťaky, takže ja som už rozhodnutý, ked niekam pojdem pojde kolo na strechu a šmitec. 
|
Pia, 03.11.2006, 11:18 |
|
 |
Jeepinka
Učeň
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:01 Príspevky: 49 Bydlisko: Nitra
|
Andrej píše: Vidím že otvaraš staru temu. No asi u kamaratov za mlakov asi nieje problem tu neviem, ja mam jedine od kamošom z čiech nejaký navod na výrobu ale len na XJ 
Na XJ? Sem s nim nech sa na to kuknem.Budem vdacny za kazdy cm v kufri.
_________________ Toyota 4runner.......... neni co dodat.
|
Sob, 04.11.2006, 0:13 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
|
Sob, 04.11.2006, 6:58 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|

Jeepinka píše: Andrej píše: Vidím že otvaraš staru temu. No asi u kamaratov za mlakov asi nieje problem tu neviem, ja mam jedine od kamošom z čiech nejaký navod na výrobu ale len na XJ  Na XJ? Sem s nim nech sa na to kuknem.Budem vdacny za kazdy cm v kufri.
Pred nejakým rozhodnutím si treba zmapovať aj nevýhody. Písal som to už v starom fóre, tak to dám aj sem.
1. Pre tých, čo často lezú do kufra je po opadnutí nadšenia dosť velká otrava otvárať a zatvárať celý ten sersam.(pre mňa je to tým pádom bezpredmetné)
2. Výrazné zhoršenie výhľadu dozadu. Nič vážne(pre dobrého šoféra), ale je.
3. V prípade kolízie zozadu, možné zkomplikovanie opravy.(záleží od robustnosti konštrukcie)
Ďalej musí to byť spravené skutočne precízne aby to na tak exponovanom mieste nehrkotalo. Rozhodne lepšie riešenie sa mi zdá, dať tú rezervu na dobre spravenú záhradku. Veď ako často vyťahujete rezervu? Ja osobne som ju ešte za účelom výmeny kolesa počas ôsmych rokov ešte ani raz nevyťahoval.  Zato do kufra lezem 20x za deň.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 04.11.2006, 9:03 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
diesel píše: Pred nejakým rozhodnutím si treba zmapovať aj nevýhody. Písal som to už v starom fóre, tak to dám aj sem.
1. Pre tých, čo často lezú do kufra je po opadnutí nadšenia dosť velká otrava otvárať a zatvárať celý ten sersam.(pre mňa je to tým pádom bezpredmetné)
2. Výrazné zhoršenie výhľadu dozadu. Nič vážne(pre dobrého šoféra), ale je.
3. V prípade kolízie zozadu, možné zkomplikovanie opravy.(záleží od robustnosti konštrukcie)
Plny suhlas. Hoci vyzera to velmi efektne.
k bodu 1. - mal som to tak spravene na Nive a radsej som liezol do kufra cez zadne sedadla.
Davat to na strechu - no, neviem je to vec nazoru pri mojom 4" lifte by sa dost vyrazne posunulo tazisko smerom hore. Pri seriovke by som to dal na strechu. Lenze ja mam aj tak len dojazdovku a ta mi v kufri nezavadzia. 
|
Sob, 04.11.2006, 9:58 |
|
 |
Dudo
Učeň
|
Ja viem a zvazil som vsetky proti , ale problem je ( a ten nevyriesim) ,ze ked to dam na strechu tak uz sa nevojdem do garaze...
VW Touareg V6
KVF 750 BF
|
Pon, 06.11.2006, 9:38 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 11 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|