Dnes je sobota 7. júna 2025, meniny má Róbert a zajtra Medard
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
diesel píše: Andrej píše: diesel píše: kua ty ma vždy odhalíš...cab. sauvignon r.03.  No kua šak keby mohol tak taky tak a ten savignon schvalujem nepošleš jednu flašku??  sám mám málo... 
- tak príď ku mne, mám plný regál, uzavrieme tie svetlá
(ja síce nefajčím, len sem-tam z recesie a sem-tam cigaru a kedysi fajku, ale tie smajlíky sú super, vyjadrujú pohodu a sú nad vecou...)
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 02.01.2007, 20:23 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Andrej píše: No jo tomu verím, netréba zbehnúť nejakú doniesť?? Neboj ked bude po selectraku tak niečo bude na chlípanie.
zatial netreba, ešte mám v zálohe jeden Rýnsky R. 40!!! maligánový a jeden R.R. kabinetný.  no už aby bol ten selectrac... 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
Naposledy upravil diesel dňa Uto, 02.01.2007, 20:24, celkovo upravené 1
|
Uto, 02.01.2007, 20:23 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
diesel píše: zatial netreba, ešte mám v zálohe jeden Rínsky R. 40!!! maligánový a jeden R.R. kabinetný.  no už aby bol ten selectrac... 
Kua a že maš malo???? Sakryš tuším doplním moje chudobné zasoby. 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Uto, 02.01.2007, 20:24 |
|
 |
janko
Koumák
|
Tak aj ja pridam mojho stvornoheho, i ked uz neboheho. Mal 11 rokov a bol to vecne decko  Na druhej strane ale pocuval na slovo.

|
Uto, 02.01.2007, 20:53 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
- dieslik, tak nejdeš na to víno? - hádam si to nevzal vážne, že Ťa idem mlátiť? (- to by som neriskoval, čo ak by to skončilo opačne?)
- ale vážne - ja teraz popíjam portské a ak aj Ty pokračuješ v tej bohumilej činnosti, tak nazdravie aspoň nadiaľku... 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 02.01.2007, 22:47 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: - dieslik, tak nejdeš na to víno? - hádam si to nevzal vážne, že Ťa idem mlátiť? (- to by som neriskoval, čo ak by to skončilo opačne?) - ale vážne - ja teraz popíjam portské a ak aj Ty pokračuješ v tej bohumilej činnosti, tak nazdravie aspoň nadiaľku... 
Ty vole tu se chlasta a ja suchoty pač ešte robota  doma napravíme niečim dobrým 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Uto, 02.01.2007, 22:49 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Andrej píše: Jano JP píše: - dieslik, tak nejdeš na to víno? - hádam si to nevzal vážne, že Ťa idem mlátiť? (- to by som neriskoval, čo ak by to skončilo opačne?) - ale vážne - ja teraz popíjam portské a ak aj Ty pokračuješ v tej bohumilej činnosti, tak nazdravie aspoň nadiaľku...  Ty vole tu se chlasta a ja suchoty pač ešte robota  doma napravíme niečim dobrým 
- Andrej, buď v poho, dám si aj za Teba  a aj na Tvoje zdravie (len aby to nevzalo za zlý koniec s tým mojim po troch fľašiach, hehe...) 
|
Uto, 02.01.2007, 22:53 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: Andrej, buď v poho, dám si aj za Teba  a aj na Tvoje zdravie (len aby to nevzalo za zlý koniec s tým mojim po troch fľašiach, hehe...) 
A snad nie ako poznam likavčanov 
|
Uto, 02.01.2007, 22:54 |
|
 |
majaNR
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:11 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra
|
Jano JP píše: Andrej, buď v poho, dám si aj za Teba  a aj na Tvoje zdravie (len aby to nevzalo za zlý koniec s tým mojim po troch fľašiach, hehe...) 
a to este vidis co pises? 
_________________ Nie som povinná byť taká, aká by som podľa ostatných mala byť. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
|
Uto, 02.01.2007, 22:54 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
majaNR píše: Jano JP píše: Andrej, buď v poho, dám si aj za Teba  a aj na Tvoje zdravie (len aby to nevzalo za zlý koniec s tým mojim po troch fľašiach, hehe...)  a to este vidis co pises? 
- nikomu neprezraď, ale to ja len tak machrujem, to portské je silné a ťažké a dali sme flaštičku na dvakrát...ale možno ešte otvorím voláky tokay - strašne ho ľúbim... 
|
Uto, 02.01.2007, 22:57 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
Janko to na tej fotke je zivy alebo uz nebohy?
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Str, 03.01.2007, 1:10 |
|
 |
Miroslav
Koumák
Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 16:48 Príspevky: 197 Bydlisko: Jablonica
|
asi zivy....
kapo:to mas pravdu,ako polovnicky pes bol urceny na sliedeni,teda vynuchat korist a nahnat ju naproti polovnikovi,ktori ju potom lahsie streli.a taktiez dobry donasac z vody.dnes som s nim bol na priehrade a cele dve hodiny mal hlavu dole co stale nuchal.a mal som co robit aby som ho udrzal,ked ma skoro stiahol do vody,svinisko jedna 
|
Str, 03.01.2007, 1:21 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Jano JP píše: - dieslik, tak nejdeš na to víno? - hádam si to nevzal vážne, že Ťa idem mlátiť? (- to by som neriskoval, čo ak by to skončilo opačne?) - ale vážne - ja teraz popíjam portské a ak aj Ty pokračuješ v tej bohumilej činnosti, tak nazdravie aspoň nadiaľku... 
už som mal asi problémy s optikou, tak som si včera nevšimol tvoje príspevky  tak snáď pri nejakom stretnutí "podegustujeme"  a dorazíme tie nešťastné svetlá...
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 03.01.2007, 10:02 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
diesel píše: Jano JP píše: - dieslik, tak nejdeš na to víno? - hádam si to nevzal vážne, že Ťa idem mlátiť? (- to by som neriskoval, čo ak by to skončilo opačne?) - ale vážne - ja teraz popíjam portské a ak aj Ty pokračuješ v tej bohumilej činnosti, tak nazdravie aspoň nadiaľku...  už som mal asi problémy s optikou, tak som si včera nevšimol tvoje príspevky  tak snáď pri nejakom stretnutí "podegustujeme"  a dorazíme tie nešťastné svetlá...
huh to mi odľahlo, Dieslika by som nechcel stratiť 
|
Str, 03.01.2007, 10:12 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
kua, začalo to havinkami a teraz tu všetci chľastajú
Tak sem aj ja niečo dám.Dávno pred tým ako prišli do módy  so mal takúto (bohužiaľ už bývalú  ) havinku. Dožila sa pekných 15 rokov, 2 krát zaslúžilá mamina. Niekto tvrdí, že dalmatín je blbý, ale nie je to pravda. On je len tvrdohlavý a prieberčivý v tom, koho uzná za pána. Ja som problém ísť s ňou medzi ľudmi a psami len tak bez košíka a vodítka, držala sa na povel, 30 cm od nohy. Keď s ňou išiel niekto iný, tak len na vodítku. Je to veľmi staré poľovné plemeno (vraj až 5000 rokov  ), neskôr to boli psy na sprevádzanie jazdcov a kočov. Asi to bude pravda, lebo behať vedela sku... rýchlo.  (inak veľmi kľudný, bytovo - gaučový pes, ktorému nerobil problém meter snehu alebo jama z hnojiskom  , deti sa s ňou mohli blázniť do bezvedomia, ale akonáhle niekto skočil do mňa...) A nasratých 25 kg tiež spraví svoje.
Uff, ale som sa rozpísal.

|
Str, 03.01.2007, 10:25 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|