Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš
Autor |
Správa |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
....chalani to chce "klidek", ked je malo offroad akcii tak hundreme,že nie je kde pojazdit a toho roku si myslim,že je ich celkom požehnane resp. da sa vybrat ,či zvolit trophy alebo trial , na Slovensku či mimo,tak o5 hundreme ,že to niečo stoji ,tak budme radi ,že aj napriek našim legislativnym vybavovačkam sa najdu ludia ktori su ochotny urobit niečo či už pre offroad,alebo aspon pre zabavu druhych, zase priznajme si ,niekomu stači na vyblaznenie lahky okruh iny hlada aspon min.20km.... ale každy sme iny ,s inymi nazormy a želaniami
Tak sa vratim k teme a spytam sa ,je tam niekde možnost ubytovania ?? resp . priamo na drahe ? auto alebo stan? ...Dakujem 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Str, 13.05.2009, 9:20 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
pal píše: Prikladom nizkeho startoveho je napr. Kmotro akcia - bol trial, bufet, a 2xpecene prasa v restike! Vsetko za cenu tusim 200SK. Bola aj nalepka a jazdilo sa v terene! Nebol ziaden sponzor, a nebolo treba nic doplatit z vlastneho vrecka.
ina akcia - ine ocakavania... ked sa laugofan rozhodol, ze bude davat ucastnikom na kazdej akcii nieco, co im ostane (napr. tricka) a ze im da tiez aj gulas a kofolu alebo pivo v cene startovneho, tak je to vec laugofanu. ked sa laugofan rozhodol, ze cena startovneho s uvedenymi benefitmi bude 25€, je to tiez vec laugofanu.
ty sa mozes slobodne rozhodnut, ci to akceptujes, alebo nie. ked bude ucast nizka, ludia nespokojni a laugofan v strate, tak to proste viac robit nebude a saigon moze ist buduci rok kludne, napriklad do nitry, zadarmo. uvedom si, ze saigon v trencine len hostuje, nic usporiadatelom neprispieva, a laugofan to stoji realne peniaze, ktore z neba rozhodne nepadaju.
ked si uz chces robit rebricek akcii voci cene, nezabudni prosim na nase koncorocne pojazdenia, v ktorych sice nemas vobec nic hmotne, len jazdenie u nas, ale zato uplne zadarmo.
a prosim, vytmav to kazdemu organizatorovi off akcie na slovensku, ktory si dovoli vypytat od ucastnikov peniaze na pokrytie vlastnych nakladov, ze v trencine sa na konci roka jazdi uuuuplne zadarmo...
toto bol moj posledny prispevok na temu ceny, na akekolvek narazky uz nebudem vobec reagovat. som uz totiz dost rozladeny a obavam sa, ze by som sa prestal vyjadrovat empaticky a mozno az dokonca zacal byt vulgarny, co sa mi dost prieci...
|
Str, 13.05.2009, 9:31 |
|
 |
rustycj
OFFROAD Expert
|
Ked je tu tolko bohatych offroudakov navrhujem este vyssie vstupne resp. startovne napr. za VIP tricko. Pritom dufam ze to vide tento rok aspon ako minuly (s ucastou).
a s tym minulorocnym vstupnym veru neviem, akurat si pamatam prenikavy zensky pohlad a ci som jej dal (na 30 sekund zamilovany) 100 alebo 500 (s tringeltom) uz nevie ani danovy urad
|
Str, 13.05.2009, 9:44 |
|
 |
Michal Valachovic
Začínajúci koumák
Registrovaný: Uto, 05.05.2009, 12:12 Príspevky: 120 Bydlisko: Bratislava
|
ahoj offrouďáci
týmto sa chcem len poďakovať všetkým organizátorom všetkých offroad akcií, za ich prácu pre offroad párty, nech už to je kdekoľvek a stojí to čokoľvek.
nie som človek, ktorý by teraz mal peniaze navyše, ale verím, že v prvom rade sú tie akcie robené pre relax a od srdca.
osobne mám leštenku a mienim jej riadne naložiť na akejkoľvek akcií, pokiaľ mi to hotovosť dovolí a viem, že vždy to bude stáť zato.
Žijeme len raz a jeden nikdy nevie, čo bude zajtra.
|
Str, 13.05.2009, 9:46 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
thunder píše: a obavam sa, ze by som sa prestal vyjadrovat empaticky a mozno az dokonca zacal byt vulgarny, co sa mi dost prieci...
Ak potrebuješ Žvástovského, som tu!!!!
A budem vulgárny.
|
Str, 13.05.2009, 9:53 |
|
 |
RAIDER
Frajer
Registrovaný: Štv, 21.06.2007, 11:26 Príspevky: 224 Bydlisko: Nitra
|
|
Str, 13.05.2009, 9:53 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Co akcia za peniaze, to vzdy kopu sprostych kecou .
Ja obdivujem chalanou ze sa im chce vobec nieco take urobit, a v podstate to robia zadarmo, lebo co vyberu im len prejde rukami a ide dalej, ak teda dokonca nedaju zo svojho.
Asi je treba pritvrdit, a zobrat si priklad z tisovca tam nikto ani necekol a bol rad ze sa vobec stihol zaregistrovat. Slovac hold potrebuje bic.
|
Str, 13.05.2009, 10:22 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
|
vdaka vsetkym za podporu.
zajtra bude mat vedenie schodzu ohladom saigonu a upresnia sa dalsie veci. ked ma budu informovat, hned to sem uverejnim.
taktiez skusim pozbierat a uverejnit zoznam ubytovatelov v okoli aj s kontaktmi a priamo na drahe v depe sa kempovat samozrejme moze...
|
Str, 13.05.2009, 10:38 |
|
 |
Disco
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.06.2008, 11:01 Príspevky: 715 Bydlisko: New Castle SVK
|
Raider napisal uplne vsetko  , ja len tolko, aby kazdy raz skusil organizaciu takej alebo onakej akcie a urcite by uz nikdy nikto nepisal veci horeuvedené.
_________________LR Diskovery II tD5, Fishing & Hunting +421905264896, nkdisco@gmail.com
|
Str, 13.05.2009, 11:55 |
|
 |
5ko
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.04.2008, 8:06 Príspevky: 407 Bydlisko: Bratislava
|
plne suhlasim a sucitim s organizatormi akychkolvek akcii
a maju moj obdiv!
ja z pohladu ucastnika akcie k danej veci len tolko:
ako bolo vyssie pisane. zistim ci a kde je akcia, zvazim svoje financne moznosti a ked sa mestim do rozpoctu idem. Nereptam, akceptujem usporiadatela a som rad ze si mozem pojazdit a postretat podobne orientovanych ludi.
ja len tolko 
|
Str, 13.05.2009, 13:05 |
|
 |
hunter1
Začínajúci koumák
Registrovaný: Str, 01.08.2007, 12:41 Príspevky: 134 Bydlisko: Vydrná
|
a keby bolo fakt zle, tak potom tebe aj pejovi zaplatime aj gulas a kofolu. to je tiez par E usetrenych...
pri tom case a peniazoch, co venujeme tomu, aby sa tu dalo legalne pojazdit a stretnut je to uz bagatel, to nejak zvladneme, ked sa poskladame  ...[/quote]
100% 
_________________ Keď do hory,tak s flintou a OFFROADom
|
Str, 13.05.2009, 16:16 |
|
 |
hunter1
Začínajúci koumák
Registrovaný: Str, 01.08.2007, 12:41 Príspevky: 134 Bydlisko: Vydrná
|
Tak uzavrime tému peňazí,už sa tu popísalo dosť aj povtipkovalo.
Táto finančná kalamita čo nastala zasiahla asi každého a netreba si robiť
srandu z každého čo ho pritlačilo a taktiež treba pochopiť organizátorov,
ktorých to ešte baví a robia niečo pre NÁS a ešte im znepríjemňujeme
takýmito kecami život a ich snahu.
Navrhujem sa venovať ďalej téme a nie kecom čo, zakoľko a prečo....
Organizátori všetko dajú vedieť a je len na NÁS či pôjdeme alebo nie ako to bolo napísané .....
Tí čo robíte akcie držtesa a Tí čo nie prispôsobte sa alebo spravte akciu a máte éčka naspäť a môžete ísť všade ....a zarobiť aj vy kopec dukátov no po prvom raze zistíte čo je to za zárobok.
S pozdravom a OFFu ZDAR 
_________________ Keď do hory,tak s flintou a OFFROADom
|
Str, 13.05.2009, 16:40 |
|
 |
Juro
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 12.12.2007, 23:16 Príspevky: 408 Bydlisko: Rybnik LV
|
Ahojte kolko bude asi aut nech sa darí
|
Str, 13.05.2009, 17:09 |
|
 |
pablo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 12.09.2007, 18:24 Príspevky: 1377 Bydlisko: Púchov
|
otázka na Thundera
bude možné si zakúpiť tričko aj ked budem len ako divák bez auta, ??
vopred dík za odpoveď 
_________________ ~`<| _________ oooo __ ~~ | / ../ …\ … \ \ _|____\ ~~~[_ - - - ______ --- _ \ - \\\\\\ -\ ~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )
Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného.. Jeep XJ 4.0 cestná leštenka
|
Str, 13.05.2009, 20:18 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
|
pablo: samozrejme, bude mozne kupit solo tricko saigon aj laugofan. a aj obcerstvenie
juro: pocet aut sa neda dopredu urcit, nerobime ziadnu registraciu ani prieskum. minuly rok bolo myslim viac nez 60 aut na saigone a cez 100 aut na koncorocnom jazdeni, ale to tu bolo dost moravakov.
hm... ak je tu niekto aktivny na ceskych forach, poprosim, dajte tam zakladne info a odkazy na toto vlakno...
|
Str, 13.05.2009, 22:22 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|