Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 17:01
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Ďalší
 SAIGON 4x4 2009 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
....chalani to chce "klidek", ked je malo offroad akcii tak hundreme,že nie je kde pojazdit a toho roku si myslim,že je ich celkom požehnane resp. da sa vybrat ,či zvolit trophy alebo trial , na Slovensku či mimo,tak o5 hundreme ,že to niečo stoji ,tak budme radi ,že aj napriek našim legislativnym vybavovačkam sa najdu ludia ktori su ochotny urobit niečo či už pre offroad,alebo aspon pre zabavu druhych, zase priznajme si ,niekomu stači na vyblaznenie lahky okruh iny hlada aspon min.20km.... ale každy sme iny ,s inymi nazormy a želaniami :smt156

Tak sa vratim k teme a spytam sa ,je tam niekde možnost ubytovania ?? resp . priamo na drahe ? auto alebo stan? ...Dakujem ;-)

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Str, 13.05.2009, 9:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
pal píše:
Prikladom nizkeho startoveho je napr. Kmotro akcia - bol trial, bufet, a 2xpecene prasa v restike! Vsetko za cenu tusim 200SK. Bola aj nalepka a jazdilo sa v terene! Nebol ziaden sponzor, a nebolo treba nic doplatit z vlastneho vrecka.

ina akcia - ine ocakavania... ked sa laugofan rozhodol, ze bude davat ucastnikom na kazdej akcii nieco, co im ostane (napr. tricka) a ze im da tiez aj gulas a kofolu alebo pivo v cene startovneho, tak je to vec laugofanu. ked sa laugofan rozhodol, ze cena startovneho s uvedenymi benefitmi bude 25€, je to tiez vec laugofanu.
ty sa mozes slobodne rozhodnut, ci to akceptujes, alebo nie. ked bude ucast nizka, ludia nespokojni a laugofan v strate, tak to proste viac robit nebude a saigon moze ist buduci rok kludne, napriklad do nitry, zadarmo. uvedom si, ze saigon v trencine len hostuje, nic usporiadatelom neprispieva, a laugofan to stoji realne peniaze, ktore z neba rozhodne nepadaju.

ked si uz chces robit rebricek akcii voci cene, nezabudni prosim na nase koncorocne pojazdenia, v ktorych sice nemas vobec nic hmotne, len jazdenie u nas, ale zato uplne zadarmo.
a prosim, vytmav to kazdemu organizatorovi off akcie na slovensku, ktory si dovoli vypytat od ucastnikov peniaze na pokrytie vlastnych nakladov, ze v trencine sa na konci roka jazdi uuuuplne zadarmo...

toto bol moj posledny prispevok na temu ceny, na akekolvek narazky uz nebudem vobec reagovat. som uz totiz dost rozladeny a obavam sa, ze by som sa prestal vyjadrovat empaticky a mozno az dokonca zacal byt vulgarny, co sa mi dost prieci...

Str, 13.05.2009, 9:31
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Ked je tu tolko bohatych offroudakov navrhujem este vyssie vstupne resp. startovne napr. za VIP tricko. Pritom dufam ze to vide tento rok aspon ako minuly (s ucastou).

a s tym minulorocnym vstupnym veru neviem, akurat si pamatam prenikavy zensky pohlad a ci som jej dal (na 30 sekund zamilovany) 100 alebo 500 (s tringeltom) uz nevie ani danovy urad

Str, 13.05.2009, 9:44
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Poslať 
ahoj offrouďáci

týmto sa chcem len poďakovať všetkým organizátorom všetkých offroad akcií, za ich prácu pre offroad párty, nech už to je kdekoľvek a stojí to čokoľvek.
nie som človek, ktorý by teraz mal peniaze navyše, ale verím, že v prvom rade sú tie akcie robené pre relax a od srdca.

osobne mám leštenku a mienim jej riadne naložiť na akejkoľvek akcií, pokiaľ mi to hotovosť dovolí a viem, že vždy to bude stáť zato.

Žijeme len raz a jeden nikdy nevie, čo bude zajtra.

Str, 13.05.2009, 9:46
Profil WWW
OFFROAD Expert

Poslať 
thunder píše:
a obavam sa, ze by som sa prestal vyjadrovat empaticky a mozno az dokonca zacal byt vulgarny, co sa mi dost prieci...

Ak potrebuješ Žvástovského, som tu!!!!

A budem vulgárny.

Str, 13.05.2009, 9:53
Frajer
Obrázok užívateľa

Poslať 
este jeden a uz tiez mlcim :-) kmotroakcia tiez neni zadarmo .....na oplatku ze tam mozme byt im napr povozime na den deti decka..mna ten den vyjde zhruba na 30 eur a ked priratam tych 200 kmotrovych startovne sme zas niekde inde :-D :-D :-D .....viem ze kmoter je cislo ale neverim ze to prasa aj z vinom slohol den predtym na zahori..a ako uz bolo povedane kazdy ma v inej lokalite ine moznosti..a pokial niekto nieco zorganizuje a ak pridem proste zaplatim ..a kolky z vas zaplatia listok na fotbal a kolkokrat ten zapas stoji za prd???..a idu znova..... :smt139

Str, 13.05.2009, 9:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Co akcia za peniaze, to vzdy kopu sprostych kecou .
Ja obdivujem chalanou ze sa im chce vobec nieco take urobit, a v podstate to robia zadarmo, lebo co vyberu im len prejde rukami a ide dalej, ak teda dokonca nedaju zo svojho.
Asi je treba pritvrdit, a zobrat si priklad z tisovca tam nikto ani necekol a bol rad ze sa vobec stihol zaregistrovat. Slovac hold potrebuje bic.

Str, 13.05.2009, 10:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
vdaka vsetkym za podporu.

zajtra bude mat vedenie schodzu ohladom saigonu a upresnia sa dalsie veci. ked ma budu informovat, hned to sem uverejnim.

taktiez skusim pozbierat a uverejnit zoznam ubytovatelov v okoli aj s kontaktmi a priamo na drahe v depe sa kempovat samozrejme moze...

Str, 13.05.2009, 10:38
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Raider napisal uplne vsetko :smt023 , ja len tolko, aby kazdy raz skusil organizaciu takej alebo onakej akcie a urcite by uz nikdy nikto nepisal veci horeuvedené.

+421905264896, nkdisco@gmail.com

Str, 13.05.2009, 11:55
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
plne suhlasim a sucitim s organizatormi akychkolvek akcii
a maju moj obdiv!

ja z pohladu ucastnika akcie k danej veci len tolko:

ako bolo vyssie pisane. zistim ci a kde je akcia, zvazim svoje financne moznosti a ked sa mestim do rozpoctu idem. Nereptam, akceptujem usporiadatela a som rad ze si mozem pojazdit a postretat podobne orientovanych ludi.
ja len tolko :roll:

Str, 13.05.2009, 13:05
Začínajúci koumák

Poslať 
a keby bolo fakt zle, tak potom tebe aj pejovi zaplatime aj gulas a kofolu. to je tiez par E usetrenych...

pri tom case a peniazoch, co venujeme tomu, aby sa tu dalo legalne pojazdit a stretnut je to uz bagatel, to nejak zvladneme, ked sa poskladame :wink: ...[/quote]

100% :smt126 :smt126 :smt125

Str, 13.05.2009, 16:16
Profil WWW
Začínajúci koumák

Tak uzavrime tému peňazí,už sa tu popísalo dosť aj povtipkovalo.
Táto finančná kalamita čo nastala zasiahla asi každého a netreba si robiť
srandu z každého čo ho pritlačilo a taktiež treba pochopiť organizátorov,
ktorých to ešte baví a robia niečo pre NÁS a ešte im znepríjemňujeme
takýmito kecami život a ich snahu.
Navrhujem sa venovať ďalej téme a nie kecom čo, zakoľko a prečo....
Organizátori všetko dajú vedieť a je len na NÁS či pôjdeme alebo nie ako to bolo napísané .....
Tí čo robíte akcie držtesa a Tí čo nie prispôsobte sa alebo spravte akciu a máte éčka naspäť a môžete ísť všade ....a zarobiť aj vy kopec dukátov no po prvom raze zistíte čo je to za zárobok.
S pozdravom a OFFu ZDAR :smt144 :smt146 :smt144 :smt146

Str, 13.05.2009, 16:40
Profil WWW
Ťažký Profík

Poslať 
Ahojte kolko bude asi aut nech sa darí

Str, 13.05.2009, 17:09
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
otázka na Thundera

bude možné si zakúpiť tričko aj ked budem len ako divák bez auta, ??

vopred dík za odpoveď :smt006

~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )

Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného..
Jeep XJ 4.0 cestná leštenka

Str, 13.05.2009, 20:18
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
pablo: samozrejme, bude mozne kupit solo tricko saigon aj laugofan. a aj obcerstvenie :-)

juro: pocet aut sa neda dopredu urcit, nerobime ziadnu registraciu ani prieskum. minuly rok bolo myslim viac nez 60 aut na saigone a cez 100 aut na koncorocnom jazdeni, ale to tu bolo dost moravakov.

hm... ak je tu niekto aktivny na ceskych forach, poprosim, dajte tam zakladne info a odkazy na toto vlakno...

Str, 13.05.2009, 22:22
Profil ICQ WWW
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný