Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 10.06.2025, 0:38
Dnes je utorok 10. júna 2025, meniny má Margaréta a zajtra Dobroslava

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 30 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 prechlastany motor? samurai 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hmm,keby to robilo aj pri teplom motore ani by som sa tomu nedivil, lenze teply bezi uplne v pohode ako na benzin tak aj na plyn...

Uto, 18.08.2009, 22:45
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
este jedna otazka, ako zistim predstih pouzitim ziarovky? (ked skusam len cez sviecku a rucnom toceni motora nechce iskru hodit ani za nic)

Uto, 18.08.2009, 22:59
Profil ICQ
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A mal si "klúčik zapalovania" zopnutý??

Uto, 18.08.2009, 23:05
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt121 jasne, na mojej byvalej kacenke som to par krat nastavoval...

ale jeden mechanik mi vravel ze na niektorych zapalovacich sustavach potrebujes rychlejsi odtrh aby skocila iskra, a ked tocim pomaly motorom racnou asi to nie je dostatocna rychlost...

preto by pomohla ta ziarovka...(plus na primar cievky, minus kostra a ked zhasne znamena ze sa stiahlo napatie z cievky teda hadze iskru???)

vam ostatnym to hadze normalne cez sviecku aj pri rucnom toceni?

sakra bez papierov sa mi moc nechce lozit po servisoch na stroboskop...

Uto, 18.08.2009, 23:13
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
niekde na klukovke by to malo mat stupnicu
ale ked to ide na plyn ako posledne zdelene tak asi len karbec treba precistit

Str, 19.08.2009, 7:39
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
este ktim svieckam-ved normalne ju vytiahni zaloz na kabel a poloz na motor a na neutraly toc klucom a uvidis pekne ci dava iskru alebo nie-ja som tak skusal aj vsetky stiry a aspon nenaskoci motor-popripade ostatne sviecky odpoj
-a ten cierni povlak mam na svieckach ties ale mne sa rozhodlo ze okusi aj olej takze ked poriadne pridam tak mi trochu cmudi z vifuku do fialova ale inak mi to ziadne problemy neroby--a mozno mi len dava viac benzinu lebo to zacalo robyt nejaky cas po namontovani karburatora z favorita, ale volnobeh sa mi uz viac znizit neda.ale ide uplne faine takze to ani nejak neriesim-zatial :D

Str, 19.08.2009, 18:22
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ked startujem starterom hadze iskru jak dive ale ked tocim rucne aby som nasiel predstih neprskne ani raz...

ten povlak by nevadil keby prave on nebranil iskre...

a *ere ma to ze sa drnkam z motorom tri tyzdne, podavam tam kopec novych veci a ono sa to drbe stale...

vysla mi slza za dvoma motorcekmi zo 120 co som odprasil za mizernu cenu :smt022 . Vtedy som myslel, holt japonec, s tym mam par rokov pokoj a tu ho mas...este mesiac a :smt143

Str, 19.08.2009, 21:20
Profil ICQ
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nojo-to poznam-ties som straaasne dlho nevedel co je zmotorom lebo zral jak saleny a ku koncu uz ani nesiel lebo furt mu zachcalo dve stredne sviecky-a to ani nevravim ze som mal furt plno benzinu v motorovom oleji---no a nakoniec vada bola v karbiku-prasknuta mala membranka a potom sa lial benzin do komory jak blazon-ale kedze som si mislel ze to je v pumpe tak som ju kupil a na novy karbec neostaly prachy tak mi svagor pozhanal karbez s favorita a tak mam v litryku favoritacky karbec a ide paradne

Str, 19.08.2009, 23:15
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
motor vie velmy potesit :evil: :twisted:

Str, 19.08.2009, 23:18
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a ktora membrana to bola? tu mi tiez zahadzuje hlavne 2 a 3 sviecku...

Štv, 20.08.2009, 18:42
Profil ICQ
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no takze stredne dve-prisiel som nato as ked uz som tam mal favoritacky karbec a aj to uplne nahodou-hladal som nieco ohladne karburatora z favorita a po nejakom hladani mi vyskocila mislim skodovacke forum a rec prave otom a uplne tie iste priznako co som mal ja--no proste je to nejaka podtlakova membrana ci co ktora je v tej dize co rosprasuje benzin do karburatorovej komory kde sa miesa zo vzduchom--ale ja som to osobne nerozoberal-ale je fakt ze ked som to skusal z vitiahnutym karbcom len tak ze jak to ide z benzinovej komory tak do zmiesavacej komory sa to vylozene lialo :(

Pia, 21.08.2009, 19:59
Učeň

Odpoveď s citáciou
Mne robi samik nieco podobne ale iba v zime otocim klucom startujem a tak ako keby chcel naskocit ale je zachripnuty na druhy raz uz v pohode nastartujem a idem :smt162 . Ja si myslim ze je to zimou ale radsej sa opytam :-)
Chcel by som sa spytat ci to je v pohode alebo bude nieco v riti ?

Sob, 14.12.2013, 9:40
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Keď sa raz začne origo Suzuki karbec srať preč sním a šup tam favorit a je po problémoch :smt023

Sob, 14.12.2013, 17:17
Učeň

Odpoveď s citáciou
Samik1300JX píše:
Keď sa raz začne origo Suzuki karbec srať preč sním a šup tam favorit a je po problémoch :smt023

Ja som tiez menil sralo sa to a malo to vysoke otacky jak vetreska na plny plyn teraz to ide super :smt162

Sob, 14.12.2013, 17:20
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Presne tak a žiadne problemy a uplne jednoduchá montáž :smt153

Sob, 14.12.2013, 17:31
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 30 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný