Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 10.06.2025, 6:27
Dnes je utorok 10. júna 2025, meniny má Margaréta a zajtra Dobroslava

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 najlacnejsi 4x4 
Autor Správa
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nie presnejsiu otazku! Staci mi odpoved na danu otazku. Ak by som chcel jazdit v terene tak to napisem, ak chcem velku kravu tak by som to napisal tiez. nerob komplikovane to co je jednoducha otazka.

Sob, 06.03.2010, 19:03
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ak to myslíš vážne, mám na predaj Suzuki Samuraj, ideálne na jazdenie a lacné auto

Sob, 06.03.2010, 19:14
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aky je stav, motor, mas SPZ?

Sob, 06.03.2010, 19:17
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja (teda s mangelkou + uz 2 decka ) som strasne chcel samca na papieroch.no ked som si tak uvedomil ten priestor / cena - hlavne tak ako rodinne auto ...
skoda.tak sme sa rozhodli pre velke.keby boli tie samuraje za lepsie ceny - cena hovori za vsetko, proste su stale v kurze pretoze su vymakane.ked si to zrovnam s diskom tak sa to da kupit temer za rovnaky peniaz :lol: :lol: :lol:
samec by bol suuuper ako druhe auto ,no nemozme mat vsetko.

to je moj stav.

ale k teme.neviem ako je to s ND na justy ,ale po tych par autach (justy a panda) co sme obzerali ,ked kamos kupoval to justy, tak jednoznacne justy.troska vacsi problem zohnat obutie ako na pandu, mensie kolesa, myslim ,ze nizsia svetla vyska ,ale ten medzidif s uzavierkou a trvali pohon -to je super.
pandik sa neurazaj :wink: panda je fasa ,no tie co som videl boli zhite (ono kazda vyzera krasne z vrchu ,len si podnu lahni) a za vela penazi.tak za 1300 eur NEPOROVNATELNE lepsie justy.

Ned, 07.03.2010, 13:04
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
Na pandu sa vy*er pozri že kreténi pýtaju 1000euro za pandu bez TP ..... za toľko už doveziem z PL cherokeeho
ak to chceš z TP tak rozhodne Lada niva.....

edit. Aaa zabudol som pandík už sa spametaj .... to že si sa neviezol v lepšom aute ako je panda neznamená že panda je najlepšia :-D
v zákrutách jak pribitá ?? :-D :-D :-D

Ned, 07.03.2010, 16:17
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v pohode marek my sme kúpili najskôr za 6 000sk Pandu 4x4 s papiermi zo všetkým, ale bola nepojazdná a bola iba vypadnutá mrazovka a kúsok zanedbané to bolo, ale ináč mal to drevorúbač, takže nebolo to až tak zhnité, ako dobyté :lol: potom sme už ju dorazili v blate a bola taká možnosť za 500€ krásna panda bez dokladov dovezená z rakúska pôvodný lak.... tak sme ju zobrali paiere no to už každý si domyslí a teraz s ňou beháme a všetko ok
(aby niekto zas nezačal rýpať, tak len vravím, že panda nie je off ale na to naše povozenie stačí :wink:
Pandu pod 1500€ s papiermi nekúpiš to je pravda oni si držia ceny a hlavne tie 4x4... ale myslím, že na spotrebu a na prejazdnosť toho,čo potrebuješ ty, tak ti stačí aj také malé niečo :) keď na to dáš ešte reťaze, tak to pôjde...

Panda nie je OFF Road!!! píšem ešte raz a nechcem ju vychvaľovať... je jasné, že každý pochvaľuje svojho cukríčka tak prečo ja nie? :-D
tu je príklad... tu je najlacnejšia panda s dokladmi na SK
http://fiat-panda.autobazar.eu/09-4x4-id1454003.html

Ned, 07.03.2010, 16:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ach bože to chceš aby sa mu všetci rehnily . No a čo potom keby sa z neho stane podobní kliešt fora ? Chlape to ti skor poradím lepší stroj a funglovka http://www.mojedetatko.cz/product/elekt ... arvy-1751/ :smt127 :smt126 :smt126

Do nedávna Toyota 4Runner 2,4TD potom NISSAN PATROL K 160. 3,3TD+dodatočne i .17 šípi a varené disky, profi šnorchel 8euri. Teraz Jeep Cheroke 4.0i závodní špecial . Land Rover sIII Veterán.Sááb 96.BMW 525i. Jeep Grand Cherokee 3.1td. Mercedes SLC 280 .

Ned, 07.03.2010, 16:58
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja by som si auto vyberal ešte podľa jedného kritéria: či to má motor klasického fungovania, alebo či je auto prešpikované elektonickým riadením, vstrekovaním, čidlami na "každom rohu", atď.... Radšej oželiem tých pár kilowatov navyše, ale mám rád starú dobrú spoľahlivú klasiku, ktorú si dokážem sám opraviť aj bez špeciálnej servisnej diagnostiky... - Toť môj názor.

Pia, 03.09.2010, 20:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
starú dobrú klasiku myslíš takú kde musíš ručne ťahať sytič, 3x to zdochne kým naštartuje a potom studené pri pokuse o akceleráciu najprv kýcha než sa rozbehne? :-D a popri tom každú chvílu pootáčať rozdelovačom a štelovať šróbiky na karburátore? hmm

Pia, 03.09.2010, 21:43
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pred par rokmi som mal Audi Q malo to uzavierku medzinapravoveho a zadneho difu ja som mal benzin ale su aj dizle dnes sa ceny pohybuju aj pod 1000€ ma to už pozinkovanu karoseriu na snehovu cestu je to super vozenie

Sob, 04.09.2010, 8:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
myslím, že túto tému zakladateľ už dávno opustil.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Pon, 06.09.2010, 11:04
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jenki, dobre píšeš, až mi to je divné! :D :D :D
Ale fakt treba asi bližšie špecifikovať požiadavky, lebo na základe tých tvojich sa to može človek fakt pohybovať od pandravy až po LCčko. :) Ale pokial chceš niečo za pár evry, tak skús možno fakt disco I, a pod. Staršie a spolahlivé autá.
Skúsim to asi takto, je to však len moj názor:
Panda - moc krpaté, v teréne to preskáče hodne. Prd však naložíš a odvezieš. A pri prípadnej havárii Ta v tom zrovna možu pustiť do hrobovej jamy.
Niva, Aro ,.. radšej nie. prejde to tiež dosť, ale dosť si pod tým poležíš! Spolahlivosť týchto aut som preveril na vlastnej koži, brrr. :)
Samurai - ok, zvládne to dosť, motor 1,0 a 1,3 ok, trošku skackavá koza v základe, málo miesta.
Land Rover - Disco 1 ok, motor oprava pár evry, nestojí Ta to majland ako pri TD5,
Mitsubishi Pajero - ok, ale ako tvrdí vačšina známych ked tak I, alebo II.
Nisann Patrol - tiež ok.
Toyota - tiež ok, spolahlivosť týchto aut je jasná.
Isuzu - hmmm, neviem posúdiť, prepáč Tunki. :)

Samozrejme aj pri tom najlepšom čo som Ti napísal možeš natrafiť na to najhoršie a pri tom najhoršom na to najlepšie, to je dosť individuálne. :)

Ale to všetko fakt závisí hlavne od toho načo to chceš a čo s tým mieniš robiť. Chcelo by to viac info. Pokial s tým budeš voziť seno a náklad, poradím Ti L200, pokial seba a starú z lazov do kostola tak nejakú malú potvoru.

Howk

Štv, 09.09.2010, 9:03
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný