Dnes je utorok 10. júna 2025, meniny má Margaréta a zajtra Dobroslava
Autor |
Správa |
martinfr
Čumil
|
Nie presnejsiu otazku! Staci mi odpoved na danu otazku. Ak by som chcel jazdit v terene tak to napisem, ak chcem velku kravu tak by som to napisal tiez. nerob komplikovane to co je jednoducha otazka.
|
Sob, 06.03.2010, 19:03 |
|
 |
pepe28
Čumil
Registrovaný: Pon, 22.06.2009, 11:48 Príspevky: 8 Bydlisko: košice
|
ak to myslíš vážne, mám na predaj Suzuki Samuraj, ideálne na jazdenie a lacné auto
|
Sob, 06.03.2010, 19:14 |
|
 |
martinfr
Čumil
|
Aky je stav, motor, mas SPZ?
|
Sob, 06.03.2010, 19:17 |
|
 |
marek sk,lm
Začínajúci koumák
Registrovaný: Sob, 05.12.2009, 20:45 Príspevky: 137 Bydlisko: lipt.mikulas
|
ja (teda s mangelkou + uz 2 decka ) som strasne chcel samca na papieroch.no ked som si tak uvedomil ten priestor / cena - hlavne tak ako rodinne auto ...
skoda.tak sme sa rozhodli pre velke.keby boli tie samuraje za lepsie ceny - cena hovori za vsetko, proste su stale v kurze pretoze su vymakane.ked si to zrovnam s diskom tak sa to da kupit temer za rovnaky peniaz
samec by bol suuuper ako druhe auto ,no nemozme mat vsetko.
to je moj stav.
ale k teme.neviem ako je to s ND na justy ,ale po tych par autach (justy a panda) co sme obzerali ,ked kamos kupoval to justy, tak jednoznacne justy.troska vacsi problem zohnat obutie ako na pandu, mensie kolesa, myslim ,ze nizsia svetla vyska ,ale ten medzidif s uzavierkou a trvali pohon -to je super.
pandik sa neurazaj  panda je fasa ,no tie co som videl boli zhite (ono kazda vyzera krasne z vrchu ,len si podnu lahni) a za vela penazi.tak za 1300 eur NEPOROVNATELNE lepsie justy.
_________________ LR disco I 300tdi , retrowood.sk , drevotuning.sk
|
Ned, 07.03.2010, 13:04 |
|
 |
EssoSk
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 20:11 Príspevky: 350 Bydlisko: Poprad
|
Na pandu sa vy*er pozri že kreténi pýtaju 1000euro za pandu bez TP ..... za toľko už doveziem z PL cherokeeho
ak to chceš z TP tak rozhodne Lada niva.....
edit. Aaa zabudol som pandík už sa spametaj .... to že si sa neviezol v lepšom aute ako je panda neznamená že panda je najlepšia
v zákrutách jak pribitá ?? 
_________________ Končím........
|
Ned, 07.03.2010, 16:17 |
|
 |
OFFroad4wd
Pandík
|

v pohode marek my sme kúpili najskôr za 6 000sk Pandu 4x4 s papiermi zo všetkým, ale bola nepojazdná a bola iba vypadnutá mrazovka a kúsok zanedbané to bolo, ale ináč mal to drevorúbač, takže nebolo to až tak zhnité, ako dobyté  potom sme už ju dorazili v blate a bola taká možnosť za 500€ krásna panda bez dokladov dovezená z rakúska pôvodný lak.... tak sme ju zobrali paiere no to už každý si domyslí a teraz s ňou beháme a všetko ok
(aby niekto zas nezačal rýpať, tak len vravím, že panda nie je off ale na to naše povozenie stačí
Pandu pod 1500€ s papiermi nekúpiš to je pravda oni si držia ceny a hlavne tie 4x4... ale myslím, že na spotrebu a na prejazdnosť toho,čo potrebuješ ty, tak ti stačí aj také malé niečo  keď na to dáš ešte reťaze, tak to pôjde...
Panda nie je OFF Road!!! píšem ešte raz a nechcem ju vychvaľovať... je jasné, že každý pochvaľuje svojho cukríčka tak prečo ja nie?
tu je príklad... tu je najlacnejšia panda s dokladmi na SK
http://fiat-panda.autobazar.eu/09-4x4-id1454003.html
|
Ned, 07.03.2010, 16:40 |
|
 |
Juraj Surovec
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.03.2009, 21:14 Príspevky: 1250 Bydlisko: Lednické Rovne
|
_________________ Do nedávna Toyota 4Runner 2,4TD potom NISSAN PATROL K 160. 3,3TD+dodatočne i .17 šípi a varené disky, profi šnorchel 8euri. Teraz Jeep Cheroke 4.0i závodní špecial . Land Rover sIII Veterán.Sááb 96.BMW 525i. Jeep Grand Cherokee 3.1td. Mercedes SLC 280 .
|
Ned, 07.03.2010, 16:58 |
|
 |
petersi
Začínajúci koumák
Registrovaný: Str, 07.04.2010, 6:57 Príspevky: 114 Bydlisko: Lipany
|
Ja by som si auto vyberal ešte podľa jedného kritéria: či to má motor klasického fungovania, alebo či je auto prešpikované elektonickým riadením, vstrekovaním, čidlami na "každom rohu", atď.... Radšej oželiem tých pár kilowatov navyše, ale mám rád starú dobrú spoľahlivú klasiku, ktorú si dokážem sám opraviť aj bez špeciálnej servisnej diagnostiky... - Toť môj názor.
|
Pia, 03.09.2010, 20:56 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
starú dobrú klasiku myslíš takú kde musíš ručne ťahať sytič, 3x to zdochne kým naštartuje a potom studené pri pokuse o akceleráciu najprv kýcha než sa rozbehne?  a popri tom každú chvílu pootáčať rozdelovačom a štelovať šróbiky na karburátore? hmm
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Pia, 03.09.2010, 21:43 |
|
 |
bum
Učeň
|
Pred par rokmi som mal Audi Q malo to uzavierku medzinapravoveho a zadneho difu ja som mal benzin ale su aj dizle dnes sa ceny pohybuju aj pod 1000€ ma to už pozinkovanu karoseriu na snehovu cestu je to super vozenie
_________________ BMW110GS , Jeep Wrangler YJ 4,0L, Hummer H3
|
Sob, 04.09.2010, 8:33 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 16.03.2009, 1:26 Príspevky: 2389 Bydlisko: Zvolen
|
myslím, že túto tému zakladateľ už dávno opustil.
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Pon, 06.09.2010, 11:04 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pia, 11.07.2008, 10:08 Príspevky: 140 Bydlisko: Marianka
|

Jenki, dobre píšeš, až mi to je divné!
Ale fakt treba asi bližšie špecifikovať požiadavky, lebo na základe tých tvojich sa to može človek fakt pohybovať od pandravy až po LCčko.  Ale pokial chceš niečo za pár evry, tak skús možno fakt disco I, a pod. Staršie a spolahlivé autá.
Skúsim to asi takto, je to však len moj názor:
Panda - moc krpaté, v teréne to preskáče hodne. Prd však naložíš a odvezieš. A pri prípadnej havárii Ta v tom zrovna možu pustiť do hrobovej jamy.
Niva, Aro ,.. radšej nie. prejde to tiež dosť, ale dosť si pod tým poležíš! Spolahlivosť týchto aut som preveril na vlastnej koži, brrr.
Samurai - ok, zvládne to dosť, motor 1,0 a 1,3 ok, trošku skackavá koza v základe, málo miesta.
Land Rover - Disco 1 ok, motor oprava pár evry, nestojí Ta to majland ako pri TD5,
Mitsubishi Pajero - ok, ale ako tvrdí vačšina známych ked tak I, alebo II.
Nisann Patrol - tiež ok.
Toyota - tiež ok, spolahlivosť týchto aut je jasná.
Isuzu - hmmm, neviem posúdiť, prepáč Tunki.
Samozrejme aj pri tom najlepšom čo som Ti napísal možeš natrafiť na to najhoršie a pri tom najhoršom na to najlepšie, to je dosť individuálne.
Ale to všetko fakt závisí hlavne od toho načo to chceš a čo s tým mieniš robiť. Chcelo by to viac info. Pokial s tým budeš voziť seno a náklad, poradím Ti L200, pokial seba a starú z lazov do kostola tak nejakú malú potvoru.
Howk
_________________ Mitsubishi Pajero 2,5 TD, BF Goodridge M/TR 31 x 10,5 x R15,OLDMAN EMU, ťažné 2,8 t, gurtňa 6m 4tony, prídavné svetlá, naviják 12000 lbs
|
Štv, 09.09.2010, 9:03 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|