Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
Autor |
Správa |
nemo
Ťažký Profík
|
Chalani neplanuje niekto z vas expedicku do Rumunska??
Nikdy som tam nebol, ale urcite by som sa rad k nejakej skupinke pripojil. 
_________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks : www.odt.sk
|
Uto, 06.02.2007, 19:54 |
|
 |
TOM
Koumák
|
ja by som rad v lete rumunsko alebo iny balkan. akurat hladam do konvoja aj vacsie expedicne auto lebo teda nevim co ja dokazem nabalit do wranika 
_________________Willys + Wrangler.. moje kone wranee 
|
Str, 07.02.2007, 8:24 |
|
 |
Slavo
Učeň
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:21 Príspevky: 93 Bydlisko: Niekde pri Leviciach
|
a čo tak ukrajina? Krymsky poloostrov?
tam je ževraj doosť čo vidieť 
|
Str, 07.02.2007, 12:22 |
|
 |
Xader
|
Slavo píše: a čo tak ukrajina? Krymsky poloostrov? tam je ževraj doosť čo vidieť 
Zevraj aj cez hranice to je dost zabava 
|
Str, 07.02.2007, 12:25 |
|
 |
Dora
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
hlavne povypisovať bumašky, mal som onehdá priepustku, ktorá ma oprávňovala prechod ukrajinsko-slovenskej hranice aj mimo hraničných prechodov - tak to buď pešo, alebo offroad opancierovaný... na hraniciach treba napísať všetko čo berete zo sebou, inak vám všetko navyše poberú cestou späť, na druhej strane zas je tam lacné palivo ...
_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2 ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI
|
Str, 07.02.2007, 12:29 |
|
 |
Slavo
Učeň
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:21 Príspevky: 93 Bydlisko: Niekde pri Leviciach
|
Xader, Dora - to je pravda že na hraniciach je to občas menší problemik, občas sa čaká, treba vyplniť par papierov, ale ked sa tam už dostaneš neplatia tam take prisne pravidla ako u nas, pokuty..., policajti su ustretovejší  a ked sa poznaš i z domacimi tam maš vyhraté
ale ide hlavne o tú naftu, čo sa da povedať že je polovica ako u nás tak i preto sa oplati voliť tutu alternatívu, potraviny za facku, alkohool ani nehovorím
|
Str, 07.02.2007, 14:40 |
|
 |
tono
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 18:46 Príspevky: 422 Bydlisko: Ilava
|
Vždy ma lákala Ukrajina a Rumunsko. A tento rok by som to tiež rád skúsil.
Určite to nebude komfort a lesk, ale veď o tom offr. ani nie je, však.
Veď pozerať na tú fotku, je ako lízať zmrzlinu cez sklo  .

|
Str, 07.02.2007, 17:54 |
|
 |
nemo
Ťažký Profík
|
TOM píše: ja by som rad v lete rumunsko alebo iny balkan. akurat hladam do konvoja aj vacsie expedicne auto lebo teda nevim co ja dokazem nabalit do wranika 
No ja zas problem s nabalenim sa do wrangyho nemam,ked som dokazal nabalit plne vystrojenyh 2 ludi do jimnyho (sice nepohodlne,ale da sa), nabalis vsetko potrebne a nic zbytocne......jedine co by mi urcite robilo problemy je benzin...treba veeeela bandasiek 
_________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks : www.odt.sk
Naposledy upravil nemo dňa Pia, 09.02.2007, 16:58, celkovo upravené 1
|
Str, 07.02.2007, 19:45 |
|
 |
Hanz
Učeň
Registrovaný: Ned, 05.11.2006, 16:21 Príspevky: 66 Bydlisko: Krušné hory, CZ
|
Slavo píše: Xader, Dora - to je pravda že na hraniciach je to občas menší problemik, občas sa čaká, treba vyplniť par papierov, ale ked sa tam už dostaneš neplatia tam take prisne pravidla ako u nas, pokuty..., policajti su ustretovejší  a ked sa poznaš i z domacimi tam maš vyhraté ale ide hlavne o tú naftu, čo sa da povedať že je polovica ako u nás tak i preto sa oplati voliť tutu alternatívu, potraviny za facku, alkohool ani nehovorím
Menší problémy?  Spíš obr problémy...  Vždyť v Rumunsku je taky krásně a pravidla, o těch nemluvě...  Jen s tim alkoholem bych to zvážil... 
|
Štv, 08.02.2007, 0:17 |
|
 |
TOM
Koumák
|
pred vojnou v juhoske sa od nas chodilo na lodiach do delty Dunaja v Rumunsku. mozno by sa tam dalo pojazdit aj autami. priroda a rybacka je tam unikatna. v Karpatoch bol offom uz skoro kazdy 
_________________Willys + Wrangler.. moje kone wranee 
|
Pia, 09.02.2007, 17:28 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Inak expedície sú aj mojim snom.Raz keď dozriem by som chcel nejakú absolvovať.Len na to treba trochu lepšie vybavené auto,trochu skúseností a hlavne dobrú partiu(a aspoň jedného ktorý trochu tuší kam vôbec ideme).No zatiaľ nie je ani auto a ani skúsenosti nie sú na požadovanej úrovni.Zaujímali by ma skôr také ľahšie expedície typu Rumunsko,Ukrajina a tak podobne žiadne veľké extrémy.Ono je to aj tak ,aspoň myslím,o tej partii Ľudí čo tam pôjde s Tebou. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Sob, 10.02.2007, 0:58 |
|
 |
KAKTUS
|
Ja by som siel toho roku do Rumunska, pomaly chystam auto....
|
Ned, 18.03.2007, 12:12 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
No ja by som sa tiez pridal na taku akciu. Ked uz mame to Rumunsko v EU tak by sme mohli ist tam  . Treba len vymysliet dobry termin koli dovolenkam ...
|
Ned, 18.03.2007, 13:44 |
|
 |
KAKTUS
|
No super, takze zacinam debatu, ze kto a kedy ideme do Rumunska!!!!
|
Ned, 18.03.2007, 14:11 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

Rudi píše: Inak expedície sú aj mojim snom.Raz keď dozriem by som chcel nejakú absolvovať.Len na to treba trochu lepšie vybavené auto,trochu skúseností a hlavne dobrú partiu(a aspoň jedného ktorý trochu tuší kam vôbec ideme).No zatiaľ nie je ani auto a ani skúsenosti nie sú na požadovanej úrovni.Zaujímali by ma skôr také ľahšie expedície typu Rumunsko,Ukrajina a tak podobne žiadne veľké extrémy.Ono je to aj tak ,aspoň myslím,o tej partii Ľudí čo tam pôjde s Tebou. 
Vieš čo, Rudi, podľa mňa na expedíciu sa môžeš vybrať kedykoľvek, stačí dobrodružný duch. Všetko čo píšeš je pravda - hodí sa dobre vybavené auto, ešte viac dobrí kamaráti...Expedície môžu byť rôzne - túlanie sa v ťažkých terénoch, tvrdých prírodných podmienkach, vyludnenou krajinou...ale expedícia je aj precestovať neznáme a to môže byť krajina ako taká a aj na menej vymakanom offe uvidíš viac, ako bežný smrteľník z hlavnej cesty... Najdôležitejšie je, aby bola dobrá partia, kde sa bez problémov dohodneš a všetci sa vedia prispôsobiť bez pocitu, že sú do niečoho tlačení (bohužiaľ viem o čom hovorím  ). A netreba sa báť povedať, že niekedy menej je viac. Priveľké očakávania končia sklamaním, skromnejšie očakávania naopak nadšením. 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 18.03.2007, 15:00 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|