Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 16:47
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 99 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Ďalší
 Rumunsko 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Chalani neplanuje niekto z vas expedicku do Rumunska??
Nikdy som tam nebol, ale urcite by som sa rad k nejakej skupinke pripojil. :-)

Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk
Old Duty Trucks : www.odt.sk

Uto, 06.02.2007, 19:54
Profil WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja by som rad v lete rumunsko alebo iny balkan. akurat hladam do konvoja aj vacsie expedicne auto lebo teda nevim co ja dokazem nabalit do wranika :roll:

Str, 07.02.2007, 8:24
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a čo tak ukrajina? Krymsky poloostrov?
tam je ževraj doosť čo vidieť :)

Str, 07.02.2007, 12:22
Profil WWW
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Slavo píše:
a čo tak ukrajina? Krymsky poloostrov?
tam je ževraj doosť čo vidieť :)

Zevraj aj cez hranice to je dost zabava :shock: :lol:

Str, 07.02.2007, 12:25
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hlavne povypisovať bumašky, mal som onehdá priepustku, ktorá ma oprávňovala prechod ukrajinsko-slovenskej hranice aj mimo hraničných prechodov - tak to buď pešo, alebo offroad opancierovaný... na hraniciach treba napísať všetko čo berete zo sebou, inak vám všetko navyše poberú cestou späť, na druhej strane zas je tam lacné palivo ...

ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD
ex: Jeep Grand Cherokee 5.2
ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI

Str, 07.02.2007, 12:29
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Xader, Dora - to je pravda že na hraniciach je to občas menší problemik, občas sa čaká, treba vyplniť par papierov, ale ked sa tam už dostaneš neplatia tam take prisne pravidla ako u nas, pokuty..., policajti su ustretovejší :-D a ked sa poznaš i z domacimi tam maš vyhraté :twisted:

ale ide hlavne o tú naftu, čo sa da povedať že je polovica ako u nás :) tak i preto sa oplati voliť tutu alternatívu, potraviny za facku, alkohool ani nehovorím

Str, 07.02.2007, 14:40
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vždy ma lákala Ukrajina a Rumunsko. A tento rok by som to tiež rád skúsil.
Určite to nebude komfort a lesk, ale veď o tom offr. ani nie je, však.
Veď pozerať na tú fotku, je ako lízať zmrzlinu cez sklo :-D :D :( .
Obrázok

Str, 07.02.2007, 17:54
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
TOM píše:
ja by som rad v lete rumunsko alebo iny balkan. akurat hladam do konvoja aj vacsie expedicne auto lebo teda nevim co ja dokazem nabalit do wranika :roll:

No ja zas problem s nabalenim sa do wrangyho nemam,ked som dokazal nabalit plne vystrojenyh 2 ludi do jimnyho (sice nepohodlne,ale da sa), nabalis vsetko potrebne a nic zbytocne......jedine co by mi urcite robilo problemy je benzin...treba veeeela bandasiek :-D

Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk
Old Duty Trucks : www.odt.sk

Naposledy upravil nemo dňa Pia, 09.02.2007, 16:58, celkovo upravené 1

Str, 07.02.2007, 19:45
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Slavo píše:
Xader, Dora - to je pravda že na hraniciach je to občas menší problemik, občas sa čaká, treba vyplniť par papierov, ale ked sa tam už dostaneš neplatia tam take prisne pravidla ako u nas, pokuty..., policajti su ustretovejší :-D a ked sa poznaš i z domacimi tam maš vyhraté :twisted:

ale ide hlavne o tú naftu, čo sa da povedať že je polovica ako u nás :) tak i preto sa oplati voliť tutu alternatívu, potraviny za facku, alkohool ani nehovorím

Menší problémy? :shock: :D Spíš obr problémy... :? Vždyť v Rumunsku je taky krásně a pravidla, o těch nemluvě... :D Jen s tim alkoholem bych to zvážil... :-D

Štv, 08.02.2007, 0:17
Profil ICQ WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pred vojnou v juhoske sa od nas chodilo na lodiach do delty Dunaja v Rumunsku. mozno by sa tam dalo pojazdit aj autami. priroda a rybacka je tam unikatna. v Karpatoch bol offom uz skoro kazdy :lol:

Pia, 09.02.2007, 17:28
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Inak expedície sú aj mojim snom.Raz keď dozriem by som chcel nejakú absolvovať.Len na to treba trochu lepšie vybavené auto,trochu skúseností a hlavne dobrú partiu(a aspoň jedného ktorý trochu tuší kam vôbec ideme).No zatiaľ nie je ani auto a ani skúsenosti nie sú na požadovanej úrovni.Zaujímali by ma skôr také ľahšie expedície typu Rumunsko,Ukrajina a tak podobne žiadne veľké extrémy.Ono je to aj tak ,aspoň myslím,o tej partii Ľudí čo tam pôjde s Tebou. :lol:

Sob, 10.02.2007, 0:58
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja by som siel toho roku do Rumunska, pomaly chystam auto....

Ned, 18.03.2007, 12:12
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No ja by som sa tiez pridal na taku akciu. Ked uz mame to Rumunsko v EU tak by sme mohli ist tam :). Treba len vymysliet dobry termin koli dovolenkam ...

Ned, 18.03.2007, 13:44
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No super, takze zacinam debatu, ze kto a kedy ideme do Rumunska!!!!

Ned, 18.03.2007, 14:11
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rudi píše:
Inak expedície sú aj mojim snom.Raz keď dozriem by som chcel nejakú absolvovať.Len na to treba trochu lepšie vybavené auto,trochu skúseností a hlavne dobrú partiu(a aspoň jedného ktorý trochu tuší kam vôbec ideme).No zatiaľ nie je ani auto a ani skúsenosti nie sú na požadovanej úrovni.Zaujímali by ma skôr také ľahšie expedície typu Rumunsko,Ukrajina a tak podobne žiadne veľké extrémy.Ono je to aj tak ,aspoň myslím,o tej partii Ľudí čo tam pôjde s Tebou. :lol:

Vieš čo, Rudi, podľa mňa na expedíciu sa môžeš vybrať kedykoľvek, stačí dobrodružný duch. Všetko čo píšeš je pravda - hodí sa dobre vybavené auto, ešte viac dobrí kamaráti...Expedície môžu byť rôzne - túlanie sa v ťažkých terénoch, tvrdých prírodných podmienkach, vyludnenou krajinou...ale expedícia je aj precestovať neznáme a to môže byť krajina ako taká a aj na menej vymakanom offe uvidíš viac, ako bežný smrteľník z hlavnej cesty... Najdôležitejšie je, aby bola dobrá partia, kde sa bez problémov dohodneš a všetci sa vedia prispôsobiť bez pocitu, že sú do niečoho tlačení (bohužiaľ viem o čom hovorím :evil: ). A netreba sa báť povedať, že niekedy menej je viac. Priveľké očakávania končia sklamaním, skromnejšie očakávania naopak nadšením. :smt025

Ned, 18.03.2007, 15:00
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 99 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný