Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 05.05.2025, 16:14
Dnes je pondelok 5. mája 2025, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 288 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Ďalší
 Kupa PAJERO 2.8 TD? 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Nepoznám to auto ani majiteľa . Ale čo by ste chceli za 4 t. € ? Servisnú knižku, najazdených 123 000 km ? Aby majiteľ bola pani - dôchodkyňa a nebolo jazdené v teréne ? Ešte si vypýtaj VIN a zisti si pôvod a servisnú historiu :) :)

Si uvedomte,že je to stará hajtra a musite rátať s dalšími investíciami.
Veľa šťasťia pri výbere.

Uto, 07.12.2010, 19:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ako pise ROMO galloper je odkukane pajero a vies ako sa vravi ked 2robia to iste nikdy to nieje to iste vyhodou pajera je spominany medzidif a supeeselekt a hlavne nahradne diely v podode mnoho odvezeny pajer z anglicka a dielu su za facku ano galloper je mozno novsi ale ked som videl ten interiet a exterieit uchvatilo ma ze pajero to ma premyslene viac a hlavnou vyhodou je motor galloper je slaby pricom pajero zvlada aj tahanie tazkych privesoch pripadne vecsi rozmer pneu...

OFFROAD CLUB LÚKY

Uto, 07.12.2010, 19:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jenki píše:
Motor 2,8TD je určite lepší ako 2,5TD, bez debaty.
A Lukášov názor (sup.agency) v tomto konkrétnom prípade nie je relevantný :-D :-D :-D on mal vynímočný model :twisted: a má teda skreslené názory.

Tie isté motory sú aj v náklaďáku Canter, proste je to skoro najlepšia voľba z motorov Pajero.

:oops: asi tak ako si to napísal

Uto, 07.12.2010, 19:56
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pavol2078 píše:
ako pise ROMO galloper je odkukane pajero a vies ako sa vravi ked 2robia to iste nikdy to nieje to iste vyhodou pajera je spominany medzidif a supeeselekt a hlavne nahradne diely v podode mnoho odvezeny pajer z anglicka a dielu su za facku ano galloper je mozno novsi ale ked som videl ten interiet a exterieit uchvatilo ma ze pajero to ma premyslene viac a hlavnou vyhodou je motor galloper je slaby pricom pajero zvlada aj tahanie tazkych privesoch pripadne vecsi rozmer pneu...

teda vravite ze pajera su lepsie ako gallopre vyhodnejsie je kupit starsie pajero ako novsieho gallopra?

Uto, 07.12.2010, 21:00
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
moj nazor je ejdnoznacne pajero uz len koli vzhladu a vybave a hlavne koli superselektu a zadnej uzavierke o ktorej galloper ani nepocul takze moja volba radsje kupit starsie pajero v uvodzovkach ako nalesteny galloper nejaky 2001 radsej pajero 97-98 ako mam ja to je super kompromis naco potrebujes pohodlne auto nema problem ist 160km/h a v terene sa tioez nestrati...

OFFROAD CLUB LÚKY

Uto, 07.12.2010, 21:09
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pavol2078 píše:
moj nazor je ejdnoznacne pajero uz len koli vzhladu a vybave a hlavne koli superselektu a zadnej uzavierke o ktorej galloper ani nepocul takze moja volba radsje kupit starsie pajero v uvodzovkach ako nalesteny galloper nejaky 2001 radsej pajero 97-98 ako mam ja to je super kompromis naco potrebujes pohodlne auto nema problem ist 160km/h a v terene sa tioez nestrati...

aj ja tvrdim to iste a ak sa smiem spytat aka je rocna poistka pzp na pajero 2.8 TD len problem je najst daakeho pekneho za rozumnu cenu :(

Uto, 07.12.2010, 21:47
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Viem ojednom v TT je to 2,8 TD r.v. 98 má to starší pan je dobre udržiavane cena bola pred mesiacom 5000 eur

Uto, 07.12.2010, 21:59
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Stano HC píše:
Viem ojednom v TT je to 2,8 TD r.v. 98 má to starší pan je dobre udržiavane cena bola pred mesiacom 5000 eur

a je to wagon??? a keby tisicku dole dal alebo aspon 500 tak by sme este dali ale oco neda 5000€ asi

Uto, 07.12.2010, 22:12
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Je to wagon a všetko je vec dohodi . Panko chodi s autom do Podbanskeho na chatu ak maš zajem volaj 0905 337 192.

Uto, 07.12.2010, 22:23
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Stano HC píše:
Je to wagon a všetko je vec dohodi . Panko chodi s autom do Podbanskeho na chatu ak maš zajem volaj 0905 337 192.

oki dobre zavolam a uvidim mozno uz coskoro s vami budem jazdit :D off ak sa postasti :)

Uto, 07.12.2010, 22:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
5000euro je vela keby 4 tak je to pohoda no len by si musel vidiet stav motor a tak pzp je tusim nieco okolo 150euro fakt neviem lebo to platim stvrtrocne musel by som sa kuknut ale tusim nejako takto ....radm ti radsej pajero ta uzavierka je super vec a aj superselekt a tusi ze na galoperi ked ide zo stvorkolky vyradit na zadok musi cuvnut aby si vycvakol volnobezky na pajere nie...

OFFROAD CLUB LÚKY

Uto, 07.12.2010, 23:00
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pavol2078 píše:
5000euro je vela keby 4 tak je to pohoda no len by si musel vidiet stav motor a tak pzp je tusim nieco okolo 150euro fakt neviem lebo to platim stvrtrocne musel by som sa kuknut ale tusim nejako takto ....radm ti radsej pajero ta uzavierka je super vec a aj superselekt a tusi ze na galoperi ked ide zo stvorkolky vyradit na zadok musi cuvnut aby si vycvakol volnobezky na pajere nie...

jj presne toto boli sme pozerat jeden galoper bol krasny ale prisli sem neskoro uz bol slubeny ale boli sme sa na nom previest a kedukazoval ocovi ako ma radit na 4x4 tak ze zastat trocha cuvnut a aby cvakla uzavierka a take vecicky a to na pajere netreba???? tam som cital ze nozes zaradit aj pocas jazdy do 4X4 ci som blbo cital?

Uto, 07.12.2010, 23:27
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hesh, ak to chceš vidieť na pajere tak zavolaj, alebo dobehni do Lipt. Hrádku, .. ;-)

Str, 08.12.2010, 0:09
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dobre si čítal, ale tu ti dám link, aby si čítal ešte viac a poriadne:
http://www.mitsubishimotors.sk/modely/k ... ka-4wd.pdf

Na Pajere II so systémom Super Select 4WD (SS4) naozaj môžeš radiť pohon 4x4 (4H) aj uzatvárať medzinápravový diferenciál (4HLc) bez zastavovania až do rýchlosti 100km/h. Pre vyradenie pohonu 4x4 treba len vyradiť páku bez záberu, t.j. bez plynu, to je všetko a niekedy treba zrovnať kolesá.
Zastaviť musíš VŽDY len pre zaradenie redukcie a pred zapnutím uzávierky zadného diferenciálu.
Gallopera nepoznám, ale nie je to Pajero, takže rozdielov je tam dosť. Najmä v týchto vychytávkach ohľadne výbavy 4x4. Ja by som ho nebral.
Verzia 2,8TD so systémom SS4 je skoro najlepšia voľba.
Lepšia je už len verzia 3,5V6 s automatom a systémom SS4 :-D :-D :-D pochopiteľne (tú mám ja :wink: ) .

EDIT
Tú verziu 2,8TD ti najlepšie môže predviesť v Hrádku Roman. :-D

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Str, 08.12.2010, 0:10
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jenki píše:
Dobre si čítal, ale tu ti dám link, aby si čítal ešte viac a poriadne:
http://www.mitsubishimotors.sk/modely/k ... ka-4wd.pdf

Na Pajere II so systémom Super Select 4WD (SS4) naozaj môžeš radiť pohon 4x4 (4H) aj uzatvárať medzinápravový diferenciál (4HLc) bez zastavovania až do rýchlosti 100km/h. Pre vyradenie pohonu 4x4 treba len vyradiť páku bez záberu, t.j. bez plynu, to je všetko a niekedy treba zrovnať kolesá.
Zastaviť musíš VŽDY len pre zaradenie redukcie a pred zapnutím uzávierky zadného difejavascript:emoticon(':-D')renciálu.
Gallopera nepoznám, ale nie je to Pajero, takže rozdielov je tam dosť. Najmä v týchto vychytávkach ohľadne výbavy 4x4. Ja by som ho nebral.
Verzia 2,8TD so systémom SS4 je skoro najlepšia voľba.
Lepšia je už len verzia 3,5V6 s automatom a systémom SS4 :-D :-D :-D pochopiteľne (tú mám ja :wink: ) .

EDIT
Tú verziu 2,8TD ti najlepšie môže predviesť v Hrádku Roman. :-D

teda dakujem za stranku budem studovat v skole aj tak tam nic neerobime :-D :-D :-D :-D :-D a konecne sa tam aj daco uzitocne naucim :-D a idem zhanat dalsie pajera uvidime co najdem len ich je malo 2.8 TD v dobrom stave a za dobru cenu ale zas vsetko chciet nemozem bud jedno alebo druhe ale keby sa podarilo oboje to by bolo to sa uvidi

Roman lh: napis cislo brnkneme ved hradok nieje daleko a predvedies co dokaze ta 2.8 TD v celej krase :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D (uz sa nevem dockat :-) )

Str, 08.12.2010, 1:03
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 288 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný