Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 25.05.2025, 0:41
Dnes je nedela 25. mája 2025, meniny má Urban a zajtra Dušan

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 501 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Ďalší
 Offroad Tisovec jar 2007 
Autor Správa
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Poslať 
slovacisko píše:
Dado neboj, ked Kmoter zorganizuje neaku akciu tak uvidi co vsetko to obnasa... ALe ehm, musim mu kvitovat fakt ze podnapita organizacna zlozka moc dobra vizitka nie je :roll: . Obecne vsak sledovat ludi a zakazovat im pit je nezmysel, vsetci su to dospeli ludia zodpovedni sami za seba.
Tak tak ono Já mám pocit že veľa ľudí si stále myslí že organizátory majú povinnosť sa postarať o ich dobrú náladu,zábavu a vlastne o všetko.Veď oni si prišly zajazdiť.Inak tá opitá Frontéra akurát išla pozamňa a videl som to priamo zz prvého radu.Skoro to do mňa napral zozadu auta.Inak Kmoter aj tak že si to v pohode prežil.Slovacisko koľko je už asi prihlásených aut,len tak neoficiálne pre zaujímavosť.Ono počul som že sa tam chystá naozaj strašné kvantum ľudí,aby ste to námestie nemusely naozaj rozširovať. :wink: :lol: Bude to riadny nápor,bolo by treba niečo vymyslieť na tých neukáznených,lebo keď sa niečo naozaj stane bude to voda na mlyn tým neprajníkom čo by Offroad najradšej zakázali.Ale verím že bude všetko OK. :smt023

Ned, 11.03.2007, 17:53
Poslať 
Hovorilo sa sa tu nieco okolo 100 auťákov :D

Ned, 11.03.2007, 18:14
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Rudi vies to je tak, oranizator sa v prvom rade snazi pripravit podmienky na dobre zajazdenie, avsak aby to nebolo uplne fabne a ludia si to uzili naplno, pripravi sa neaky sprievodny a priebezny program, nikto predsa nechce vidiet znudene tvare ucastnikov, to by netesilo ani organizarotov ani zuscastnenych, co sa tyka moralky luldi na akcii to je ich osobne kafe, komu zalezi na tom aby akcia bola aj niekedy nabuduce da si pozor na to ako sa chova a co robi, neda sa na vsetkych striehnut a hrozit im palcom ked sa nieco udeje. Myslim si ze nic zle sa nestane a vsetci si odnesu krasne zazitky. Ucast bude urcite pekna, kto chce vediet cislo bude pocitat priamo na stretku :-). Robit neake odhady je velmi zlozite, dajme tomu ze to bude v celku zaujimave ciselko :wink: .
Rudi teba pocitam k tym zodpovednim zucastenim, tak mozes priebezne hrozit prstom aj ty hriesnikom :lol: .

Ned, 11.03.2007, 18:16
Profil WWW
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Poslať 
slovacisko píše:
Rudi vies to je tak, oranizator sa v prvom rade snazi pripravit podmienky na dobre zajazdenie, avsak aby to nebolo uplne fabne a ludia si to uzili naplno, pripravi sa neaky sprievodny a priebezny program, nikto predsa nechce vidiet znudene tvare ucastnikov, to by netesilo ani organizarotov ani zuscastnenych, co sa tyka moralky luldi na akcii to je ich osobne kafe, komu zalezi na tom aby akcia bola aj niekedy nabuduce da si pozor na to ako sa chova a co robi, neda sa na vsetkych striehnut a hrozit im palcom ked sa nieco udeje. Myslim si ze nic zle sa nestane a vsetci si odnesu krasne zazitky. Ucast bude urcite pekna, kto chce vediet cislo bude pocitat priamo na stretku :-). Robit neake odhady je velmi zlozite, dajme tomu ze to bude v celku zaujimave ciselko :wink: .
Rudi teba pocitam k tym zodpovednim zucastenim, tak mozes priebezne hrozit prstom aj ty hriesnikom :lol: .
O to mi nejde aby si chodil medzi ľudí a hrozil nonono to nesmieš,len všetci sa tak strašne tešia tak treba aj pripomínať že disciplína je potrebná aby Vaše úsilie nevyšlo nazmar.Sám chcem aby som mal len tie najlepšie :lol: :smt035 :smt023 spomienky. :lol: :smt023 :smt035

Ned, 11.03.2007, 18:38
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Poslať 
...chlapci - organizátori majú môj obdiv a úctu; bohužiaľ ako sa budú správať jednotlivé posádky, nie je v ich rukách...
(akurát vylúčenie teréniek a štvorkoliek - hlavne tých 4x2 by priebehu pomohlo, no pristúpiť k tomu asi nie je jednoduché...)

Ned, 11.03.2007, 19:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Jano JP píše:
...chlapci - organizátori majú môj obdiv a úctu; bohužiaľ ako sa budú správať jednotlivé posádky, nie je v ich rukách...
(akurát vylúčenie teréniek a štvorkoliek - hlavne tých 4x2 by priebehu pomohlo, no pristúpiť k tomu asi nie je jednoduché...)

Ale nieeee, 4kolky a motorky k tomu patria, verim tomu ze primerana disciplina bude u kazdeho zucastneneho. Nie je dovod aby sa sicke nezabavili, len aby to bolo v ramci nezdevastovania pôdneho fondu, respektive likvidovania zivych tercov :lol: .

Ned, 11.03.2007, 20:40
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
podla mna skor Jano narazal na to aby im nezavadzali lebo v istych usekoch bude dost problemov sa starat o seba a nie este davat pozor aj na ine mensie ´´mensie´´ vozy :twisted:

Ned, 11.03.2007, 22:37
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Poslať 
No pre výstrahu treba jedného nespratnýka zastrelit a hotovo./len aby som to nebol ja/ :-D

Ned, 11.03.2007, 23:53
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Poslať 
Milos píše:
podla mna skor Jano narazal na to aby im nezavadzali lebo v istych usekoch bude dost problemov sa starat o seba a nie este davat pozor aj na ine mensie ´´mensie´´ vozy :twisted:

...áno Miloš, presne si to pochopil...ono off niekedy potrebuje ísť síce relatívne pomaly, ale vytrvalo a vtedy mu do cesty vbehne nedočkavý motorkár, ktorý je chvíľu aj nevidený, ľahko zraniteľný a keď ho vodič offu zbadá včas, tak je nútený vypustiť, čo znamená niekedy následné potiaže ako ďalej...
...absolútne nič nemám proti motorkárovi, ktorý nie je tam, kde nemá byť (aj ma baví jazdiť na motorkách, ale medzi offy by som sa osobne nepchal ani náhodou)

Pon, 12.03.2007, 0:01
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Poslať 
Janči to je presne to čo som už aj Já písal a to je o disciplíne každého z nás a tolerancii.Aby sme si sami nepokazily podujatie ktoré sa stáva na Slovensku ikonou.Vieš ako by si zgustli novinári a v televízií keby sa nebodaj niečo pritrafilo?Nechcem malovať čerta na stenu ale treba to tiež každému pripomenúť aby na to nezabúdal.Lebo Tý chalani s Tisovca to robia pre nás a my si to môžeme aj sa mi pokaziť.Ale bude určite dobre :wink: :lol:

Pon, 12.03.2007, 0:14
Učeň
Obrázok užívateľa

Poslať 
Zo strany organizátorov môžem povedať že každý účastník podujatia podpíše prehlásenie v kotrom sa zaviaže dodržiavať pravidlá a pokyny ,určené organizátorom .Hlavne tým preberie zodpovednosť za svoje konanie na akcii.(to je jediný spôsob ako sa my môžeme chrániť)
To, či sa akcia bude dať zorganizovať aj ďalšie roky, záleží len na vás!!!

Pon, 12.03.2007, 9:38
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Poslať 
MiroTisovec píše:
Zo strany organizátorov môžem povedať že každý účastník podujatia podpíše prehlásenie v kotrom sa zaviaže dodržiavať pravidlá a pokyny ,určené organizátorom .Hlavne tým preberie zodpovednosť za svoje konanie na akcii.(to je jediný spôsob ako sa my môžeme chrániť)

- k tomu niet čo dodať, snáď len - vďaka, chlapci :smt128

Pon, 12.03.2007, 9:44
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Poslať 
MiroTisovec píše:
Presne tak ako píše JanoJP veľká vďaka a za seba určite budem poslúchať. :lol: :wink:

Pon, 12.03.2007, 16:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
o mesiac to všetko začne :!: :smt144 :smt025 :smt038 :smt038
No road?No problem :!: :wink:

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Str, 14.03.2007, 11:19
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Poslať 
Až v piatok bude presne mesiac,no nejak to vydržme! :smt148 :smt129 :smt129 :smt148 :smt023

Str, 14.03.2007, 16:19
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 501 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný