Dnes je sobota 24. mája 2025, meniny má Ela a zajtra Urban
Autor |
Správa |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
chlapci asi vam kupim krajcirske metre aby ste si kazdy den mohli jeden centimeter odstrihnut  . Aspon nebudem jediny  .
|
Str, 14.03.2007, 17:10 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
No mne to trochu aj vyhovuje,že to ide tak pomali  .
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Str, 14.03.2007, 18:18 |
|
 |
Lubos BA
Koumák
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 1:02 Príspevky: 157 Bydlisko: Bratislava
|
K tým ATV len tolko. Bavil som sa s Lubom o nich . A ak sa všetko podarý tak ako je to vymyslené bude to pohoda. Pôjdu na trať prvý s doprovodom . Ak sa motali medzi autami bolo to len preto že nemali itík /aj keď ho dostali tý čo na nich jazdia vedia ža ak nemujú rolku nedá sa použiť/. Motanie sa medzi autami je nebezpečné a hlavne nudné a pomalé . Ale keď pôjdu svojou oblúbenou rýchlosťou s doprovodom ktorý vie kadial ide trať po 70 km v koľajách bodú mať toho dosť. Podla mna je toto jediné rozumné riešenie . Ak ani toto nepomôže už neviem čo robyť .
Mirko a už si sa skamošil s tou malou krabičkou čo vraj vďaka nej Lubo spoznal nepoznané malebné zákutia našej krajinky  .
|
Str, 14.03.2007, 21:11 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Dve veci:
1. Pre tych co pojdu v kolonach - drzte riadne rozostupy, a umoznite bruchoplazom sa motat pomedzi vas, urcite nebudu nadseny natlacenou dlhou kolonou vlecucou sa 80km/h ... Kto chce, nech predbehne ...
2. Ako sa organizatori chcu postavit k ocividne ozratemu ucastnikovi ?
Keby to bolo len o nezvladnuti aute v terene, budiz, ale ak sa k tomu prida agresivita, to bude pakaren 
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pia, 16.03.2007, 13:15 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
finder píše: Dve veci: 1. Pre tych co pojdu v kolonach - drzte riadne rozostupy, a umoznite bruchoplazom sa motat pomedzi vas, urcite nebudu nadseny natlacenou dlhou kolonou vlecucou sa 80km/h ... Kto chce, nech predbehne ... 2. Ako sa organizatori chcu postavit k ocividne ozratemu ucastnikovi ? Keby to bolo len o nezvladnuti aute v terene, budiz, ale ak sa k tomu prida agresivita, to bude pakaren 
Finder dobra poznamka,ale čo sa tyka tej ,,2,, tu by som bol v pripade organizatorov NEKOMPROMISNY  ale pevne verim ,že take niečo sa riešit nebude 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pia, 16.03.2007, 15:19 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
Finder k bodu 2... Predpokladas takyto scenar? Ja nie a ked sa taky clovek najde, predpokladam ze pre buducnost bude spolocensky vyluceny s kolektivua tym padom sa mu ani nebude chciet tahat na dalsie akcie...
|
Pia, 16.03.2007, 15:28 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
slovacisko píše: Finder k bodu 2... Predpokladas takyto scenar? Ja nie a ked sa taky clovek najde, predpokladam ze pre buducnost bude spolocensky vyluceny s kolektivua tym padom sa mu ani nebude chciet tahat na dalsie akcie...
dame mu na auto napis ,,PERSONA NON GRATA,, 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pia, 16.03.2007, 15:32 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
CHlapci a viete co bude najzaujimavejsie? Ked sa najviac ozeru ti co tu tak bojuju proti chlastu (to sa tiez stava)  . No ked to ja zoberiem zo svojho hladiska, ja sa ozrat mozem, lebo zavolantom nebudem a agresivny nie som, tedaaa aspon myslim, pretoze vacsinou si to nepamatam  . No alebo sa stane to ze ma teraz za to zakopete pod cierne pozadie tohoto fora  .
|
Sob, 17.03.2007, 10:05 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Srandicky, srandicky ... Ale ked sa niekomu nieco stane, media aj organy (nie len ti v zelenom) budu hladat milion dovodov, preco taketo akcie zatrhnut, a ako vymysliet obstrucie voci majitelom 4x4.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 17.03.2007, 11:11 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
slovacisko píše: No alebo sa stane to ze ma teraz za to zakopete pod cierne pozadie tohoto fora  .
Neboj nič, minimálne ja sa ťa zastanem. 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 17.03.2007, 13:16 |
|
 |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
finder píše: Srandicky, srandicky ... Ale ked sa niekomu nieco stane, media aj organy (nie len ti v zelenom) budu hladat milion dovodov, preco taketo akcie zatrhnut, a ako vymysliet obstrucie voci majitelom 4x4.
To záleží na ludoch aký sa v tom vrtali (aj keby boli v zelenom) zato že je to policaj a nosí zelnenú uniformu nemusí nenavidieť OFFRoad môže to byť človek ktorí je naklonený offroadom. Všetko zaleží na ludoch a ich pístupe.
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Sob, 17.03.2007, 22:08 |
|
 |
Xader
|
Kmoter píše: finder píše: Srandicky, srandicky ... Ale ked sa niekomu nieco stane, media aj organy (nie len ti v zelenom) budu hladat milion dovodov, preco taketo akcie zatrhnut, a ako vymysliet obstrucie voci majitelom 4x4. To záleží na ludoch aký sa v tom vrtali (aj keby boli v zelenom) zato že je to policaj a nosí zelnenú uniformu nemusí nenavidieť OFFRoad môže to byť človek ktorí je naklonený offroadom. Všetko zaleží na ludoch a ich pístupe.
Mas pravdu Kmoter . Mam kamarata policajta a netvari sa , ze by bol proti offroadom  chodime spolu na ryby Patrolom a normalka...len vies , u policajtov terenne auto vyvolava hned pocity , ze v tom sedi nejaky hajzlik...to je tym bohuzial.
|
Sob, 17.03.2007, 23:19 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
Finder velmi dobre rozumiem tvojej narazke, ale ked budeme stale hukat do plena nebudte blby a nepite bo po p... a podobne iba ich to zbytocne znechuti. Kazdy sme neaky, sebelepsi offroadak vie aky vztah ma mat s alkoholom za volantom. Ludia zabavajte sa v ramci moznosti co najviac, samozrejme nie na ukor bezpecnosti.
To diesel, dakujem za podporu, hned sa citim spokojnejsie  .
Kmoter, to je tak, su ludia a ludia... Jedna vec je nazor jednotlivca a druha vec nazor skupiny. Niekedy nenarobis nic, Xader to celkom pekne vystihol...
|
Ned, 18.03.2007, 0:42 |
|
 |
cico
Legenda Offroadu
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 12:05 Príspevky: 1316 Bydlisko: Wychod
|
slovacisko píše: Finder velmi dobre rozumiem tvojej narazke, ale ked budeme stale hukat do plena nebudte blby a nepite bo po p... a podobne iba ich to zbytocne znechuti. Kazdy sme neaky, sebelepsi offroadak vie aky vztah ma mat s alkoholom za volantom. Ludia zabavajte sa v ramci moznosti co najviac, samozrejme nie na ukor bezpecnosti. To diesel, dakujem za podporu, hned sa citim spokojnejsie  . Kmoter, to je tak, su ludia a ludia... Jedna vec je nazor jednotlivca a druha vec nazor skupiny. Niekedy nenarobis nic, Xader to celkom pekne vystihol...
Mudro hovoris chlope  Ja len verim, ze tam ideme koli jednej spolocnej veci a tou je stretnutie, spoznanie sa, pojazdenie ,ale nikdy sa nevihnes tomu, ze sa vsade najde nejaky kvitek, co sa vymkne z radu a vyrobi problem.Ale to nieje problem samotnych organizatorov. Ja ale dufam, ze sa v Tisovci take nieco nestane a bude to super akcia, na ktoru sa budeme tesit ze sa o rok zas stretneme.Sak tam idu aj deti a zeny a viem si zivo predstavit to sklamanie ak by k takemu niecomu( co nikto z nas nechce  ) doslo. Ja osobne sa na take stretko chystam prvi krat,velmi sa tesim, ale ak by to malo dopadnut inak ako mam predstavy, tak ma nikto nikdy nikde na podobnej akcii neuvidi. (Hoci viem, ze to moze byt niekomu ukradnure)  Och  ale som pustil rec  Ale je to tak 
|
Ned, 18.03.2007, 12:18 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Ja si myslim ze ak ma neikto potrebu sa tam strieskat nech to teda spravi ako chlap v piatok vecer rychlo a bezbolestne  - teda ak sa neboji. Je to uz len jeho vec, ze si potom sobotne pojazedenicko nevychutna lebo mu bude na ... .
|
Ned, 18.03.2007, 14:01 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|