Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 24.05.2025, 18:10
Dnes je sobota 24. mája 2025, meniny má Ela a zajtra Urban

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 501 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Ďalší
 Offroad Tisovec jar 2007 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
chlapci asi vam kupim krajcirske metre aby ste si kazdy den mohli jeden centimeter odstrihnut :lol: . Aspon nebudem jediny :twisted: .

Str, 14.03.2007, 17:10
Profil WWW
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Poslať 
No mne to trochu aj vyhovuje,že to ide tak pomali :lol: :wink: .

Str, 14.03.2007, 18:18
Koumák

Poslať 
K tým ATV len tolko. Bavil som sa s Lubom o nich . A ak sa všetko podarý tak ako je to vymyslené bude to pohoda. Pôjdu na trať prvý s doprovodom . Ak sa motali medzi autami bolo to len preto že nemali itík /aj keď ho dostali tý čo na nich jazdia vedia ža ak nemujú rolku nedá sa použiť/. Motanie sa medzi autami je nebezpečné a hlavne nudné a pomalé . Ale keď pôjdu svojou oblúbenou rýchlosťou s doprovodom ktorý vie kadial ide trať po 70 km v koľajách bodú mať toho dosť. Podla mna je toto jediné rozumné riešenie . Ak ani toto nepomôže už neviem čo robyť .

Mirko a už si sa skamošil s tou malou krabičkou čo vraj vďaka nej Lubo spoznal nepoznané malebné zákutia našej krajinky :lol: .

Str, 14.03.2007, 21:11
Support
Obrázok užívateľa

Poslať 
Dve veci:

1. Pre tych co pojdu v kolonach - drzte riadne rozostupy, a umoznite bruchoplazom sa motat pomedzi vas, urcite nebudu nadseny natlacenou dlhou kolonou vlecucou sa 80km/h ... Kto chce, nech predbehne ...

2. Ako sa organizatori chcu postavit k ocividne ozratemu ucastnikovi ?
Keby to bolo len o nezvladnuti aute v terene, budiz, ale ak sa k tomu prida agresivita, to bude pakaren :evil:

Pia, 16.03.2007, 13:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
finder píše:
Dve veci:

1. Pre tych co pojdu v kolonach - drzte riadne rozostupy, a umoznite bruchoplazom sa motat pomedzi vas, urcite nebudu nadseny natlacenou dlhou kolonou vlecucou sa 80km/h ... Kto chce, nech predbehne ...

2. Ako sa organizatori chcu postavit k ocividne ozratemu ucastnikovi ?
Keby to bolo len o nezvladnuti aute v terene, budiz, ale ak sa k tomu prida agresivita, to bude pakaren :evil:

Finder dobra poznamka,ale čo sa tyka tej ,,2,, tu by som bol v pripade organizatorov NEKOMPROMISNY :evil: :smt140 :smt071 ale pevne verim ,že take niečo sa riešit nebude :wink:

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Pia, 16.03.2007, 15:19
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Finder k bodu 2... Predpokladas takyto scenar? Ja nie a ked sa taky clovek najde, predpokladam ze pre buducnost bude spolocensky vyluceny s kolektivua tym padom sa mu ani nebude chciet tahat na dalsie akcie...

Pia, 16.03.2007, 15:28
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
slovacisko píše:
Finder k bodu 2... Predpokladas takyto scenar? Ja nie a ked sa taky clovek najde, predpokladam ze pre buducnost bude spolocensky vyluceny s kolektivua tym padom sa mu ani nebude chciet tahat na dalsie akcie...

dame mu na auto napis ,,PERSONA NON GRATA,, :lol: :lol: :lol:

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Pia, 16.03.2007, 15:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
CHlapci a viete co bude najzaujimavejsie? Ked sa najviac ozeru ti co tu tak bojuju proti chlastu (to sa tiez stava) :lol: . No ked to ja zoberiem zo svojho hladiska, ja sa ozrat mozem, lebo zavolantom nebudem a agresivny nie som, tedaaa aspon myslim, pretoze vacsinou si to nepamatam :-D . No alebo sa stane to ze ma teraz za to zakopete pod cierne pozadie tohoto fora :smt016 .

Sob, 17.03.2007, 10:05
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Poslať 
Srandicky, srandicky ... Ale ked sa niekomu nieco stane, media aj organy (nie len ti v zelenom) budu hladat milion dovodov, preco taketo akcie zatrhnut, a ako vymysliet obstrucie voci majitelom 4x4.

Sob, 17.03.2007, 11:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
slovacisko píše:
No alebo sa stane to ze ma teraz za to zakopete pod cierne pozadie tohoto fora :smt016 .

Neboj nič, minimálne ja sa ťa zastanem. :wink: :-D

Sob, 17.03.2007, 13:16
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Poslať 
finder píše:
Srandicky, srandicky ... Ale ked sa niekomu nieco stane, media aj organy (nie len ti v zelenom) budu hladat milion dovodov, preco taketo akcie zatrhnut, a ako vymysliet obstrucie voci majitelom 4x4.

To záleží na ludoch aký sa v tom vrtali (aj keby boli v zelenom) zato že je to policaj a nosí zelnenú uniformu nemusí nenavidieť OFFRoad môže to byť človek ktorí je naklonený offroadom. Všetko zaleží na ludoch a ich pístupe.

Sob, 17.03.2007, 22:08
Profil WWW
Poslať 
Kmoter píše:
finder píše:

To záleží na ludoch aký sa v tom vrtali (aj keby boli v zelenom) zato že je to policaj a nosí zelnenú uniformu nemusí nenavidieť OFFRoad môže to byť človek ktorí je naklonený offroadom. Všetko zaleží na ludoch a ich pístupe.

Mas pravdu Kmoter . Mam kamarata policajta a netvari sa , ze by bol proti offroadom :) chodime spolu na ryby Patrolom a normalka...len vies , u policajtov terenne auto vyvolava hned pocity , ze v tom sedi nejaky hajzlik...to je tym bohuzial.

Sob, 17.03.2007, 23:19
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Finder velmi dobre rozumiem tvojej narazke, ale ked budeme stale hukat do plena nebudte blby a nepite bo po p... a podobne iba ich to zbytocne znechuti. Kazdy sme neaky, sebelepsi offroadak vie aky vztah ma mat s alkoholom za volantom. Ludia zabavajte sa v ramci moznosti co najviac, samozrejme nie na ukor bezpecnosti.

To diesel, dakujem za podporu, hned sa citim spokojnejsie :wink: .

Kmoter, to je tak, su ludia a ludia... Jedna vec je nazor jednotlivca a druha vec nazor skupiny. Niekedy nenarobis nic, Xader to celkom pekne vystihol...

Ned, 18.03.2007, 0:42
Profil WWW
Legenda Offroadu

Poslať 
slovacisko píše:
Finder velmi dobre rozumiem tvojej narazke, ale ked budeme stale hukat do plena nebudte blby a nepite bo po p... a podobne iba ich to zbytocne znechuti. Kazdy sme neaky, sebelepsi offroadak vie aky vztah ma mat s alkoholom za volantom. Ludia zabavajte sa v ramci moznosti co najviac, samozrejme nie na ukor bezpecnosti.

To diesel, dakujem za podporu, hned sa citim spokojnejsie :wink: .

Kmoter, to je tak, su ludia a ludia... Jedna vec je nazor jednotlivca a druha vec nazor skupiny. Niekedy nenarobis nic, Xader to celkom pekne vystihol...

Mudro hovoris chlope :smt147 :smt139 Ja len verim, ze tam ideme koli jednej spolocnej veci a tou je stretnutie, spoznanie sa, pojazdenie ,ale nikdy sa nevihnes tomu, ze sa vsade najde nejaky kvitek, co sa vymkne z radu a vyrobi problem.Ale to nieje problem samotnych organizatorov. Ja ale dufam, ze sa v Tisovci take nieco nestane a bude to super akcia, na ktoru sa budeme tesit ze sa o rok zas stretneme.Sak tam idu aj deti a zeny a viem si zivo predstavit to sklamanie ak by k takemu niecomu( co nikto z nas nechce :!: ) doslo. Ja osobne sa na take stretko chystam prvi krat,velmi sa tesim, ale ak by to malo dopadnut inak ako mam predstavy, tak ma nikto nikdy nikde na podobnej akcii neuvidi. (Hoci viem, ze to moze byt niekomu ukradnure) :smt131 Och :smt123 ale som pustil rec :shock: :smt148 Ale je to tak :smt023

Ned, 18.03.2007, 12:18
OFFROAD Expert

Poslať 
Ja si myslim ze ak ma neikto potrebu sa tam strieskat nech to teda spravi ako chlap v piatok vecer rychlo a bezbolestne :smt146 - teda ak sa neboji. Je to uz len jeho vec, ze si potom sobotne pojazedenicko nevychutna lebo mu bude na ... .

Ned, 18.03.2007, 14:01
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 501 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný