Dnes je sobota 24. mája 2025, meniny má Ela a zajtra Urban
Autor |
Správa |
Dora
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
MARTINO píše: Dora píše: ešte zopár takých ukážok  a asi ostanem doma  už len z dovodu ,že budem mat na vyber z 3 stupne obtiažnosti pridem,však ked ostanem doma, tak v sobotu mi určite manželka doma tolko možnosti neda  ,jedine ak upratovanie,nakup,navšteva svokry 
Lenže nenapísali fotky ktorej obtiažnosti to sú, čo keď je to najľahšie ? 
_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2 ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI
|
Pon, 19.03.2007, 15:24 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
Martino veru, len sa pekne v piatok pober do tisovca, zena by to urcite hned zneuzila  . ja som tiez holke povedal ze na nu budem mat cs len v nedelu poobede, co znamena ze pridem za nou lahnem na gauc a do vecera chrapem  .
Dora neboooj, hlavne sa treba vyhnut pneu AT a no problem...
|
Pon, 19.03.2007, 16:29 |
|
 |
Dora
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
hmmm, smola - gumy BFG AT
_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2 ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI
|
Pon, 19.03.2007, 17:34 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
Noo tak to sa pred pojazdenim prezehnaj, alebo zober snehove retaze  . Finder mi vravel ze to ma osvedcenu metodu  .
|
Pon, 19.03.2007, 18:38 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 22:10 Príspevky: 356 Bydlisko: BA/SE
|
Sudruhovia, chystajuci sa tiez do Tisovca!
Dnes som si povedal, ze idem objednat ubytovanie. Na moje prekvapenie v samotnom Tisovci uz je vsetko plne, vratane internatu (poslednych 6 miest bolo volnych na chate u Macka - tie som ale nevyuzil, lebo nas je v skupine viac). Ako som sa snazil dalej, tak ani v blizsom okoli to nevyzeralo nijak optimisticky - tiez obsadene.
Pisem to pre vsetkych z tohoto fora, ktori nechcete spat v autach, stanoch, alebo v drahsich luxusnejsich hoteloch vo vzdialenejsom okoli (Rimavska, Jelsava, Brezno,...) a zda sa vam, tak ako mne ze mate este dost casu. Neodkladajte to a najdite si ubytovanie co najskor!
_________________Nissan Patrol K260 - Biely Spaniel = BSP, kratky, 2,8TD

Naposledy upravil juroBSP dňa Pon, 19.03.2007, 21:45, celkovo upravené 1
|
Pon, 19.03.2007, 19:05 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Mam pocit ze na Prednej Hore by este mohlo byt daco volne. Treba si tam zavolat - sme tam zatial ja (+ partia) , Martin4, Xader (+partia) a este niekto ... pred dvoma tyzdnami este mali volne tusim 4 miesta ...
http://www.iubytovanie.sk/obj_cennik.php?ID=87&lang=sk
|
Pon, 19.03.2007, 19:58 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
juroBSP píše: Sudruhovia, chystajuci sa tiez do Tisovca!
Dnes som si povedal, ze idem objednat ubytovanie. Na moje prekvapenie v samotnom Tisovci uz je vsetko plne, vratane internatu (poslednych 6 miest bolo volnych na chate u Macka - tie som ale nevyuzil, lebo nas je v skupine viac). Ako som sa snazil dalej, tak ani v blizsom okoli to nevyzeralo nijak optimisticky - tiez obsadene.
Pisem to pre vsetkych z tohoto fora, ktori nechcete spat v autach, stanoch, alebo v drahsich luxusnejsich hoteloch vo vzdialenejsom okoli (Rimavska, Jelsava, Brezno,...) a zda sa vam, tak ako mne ze mate este dost casu. Neodkladajte to a najdite si ubytovanie co najskor!
A co hotelv Hnusti? Teda ak este funguje... Tam by to neak drahe byt nemalo. V pripade nudze by sa dalo este daco poriesit, ale s tym ze budete mat strechu nad havou socialko, ale nie su tam postele, alebo su dve uz nefim, ostatok spacaky... Keby bola kriza nahodou tak sa ozvy.
|
Pon, 19.03.2007, 22:09 |
|
 |
MAICO
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 01.12.2006, 16:44 Príspevky: 402 Bydlisko: Púchov
|
juroBSP píše: Sudruhovia, chystajuci sa tiez do Tisovca!
To tam musia mať s toho riadny saigon lebo ja som volal na chatu u Macka pred mesiacom a povedali mi, že je to plné  tak sa nebudem čudovať ked tam prídem a to som si už zaistil chatku,že mi povedia je plno a ja budem spať pod autom 
|
Pon, 19.03.2007, 22:17 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
MAICO píše: juroBSP píše: Sudruhovia, chystajuci sa tiez do Tisovca!
Pisem to pre vsetkych z tohoto fora, ktori nechcete spat v autach, stanoch, alebo v drahsich luxusnejsich hoteloch vo vzdialenejsom okoli (Rimavska, Jelsava, Brezno,...) a zda sa vam, tak ako mne ze mate este dost casu. Neodkladajte to a najdite si ubytovanie co najskor! To tam musia mať s toho riadny saigon lebo ja som volal na chatu u Macka pred mesiacom a povedali mi, že je to plné  tak sa nebudem čudovať ked tam prídem a to som si už zaistil chatku,že mi povedia je plno a ja budem spať pod autom 
MAICO treba brat do uvahy fakt ze niekto mohol zrusit rezervaciu a tak sa uvolnili neake miesta  .
|
Pon, 19.03.2007, 22:21 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
www.kokava-haj.sk
Vlani to bolo 300 Sk/hlavu a noc
Je to tak 30 km
alebo
Penzión Kerametal, Látky – Mláky
Tel. 0855/5376201, 5376216, fax: 0855/5376394
E-mail: penzion@kerametal.sk
-ubytovanie vo viac miestnych izbách, apartmán, stravovanie len pre ubytovaných v reštaurácii penziónu
-možnosť úschovy bicykla a batožiny, sedenie vonku, možnosť uzamknutia bicykla
-ostatné služby a možnosti: bazén, sauna, fitness, tenisové kurty, športoviská, cykloturistika, v zime zjazdové a bežecké trate
Horské centrum Spariny, Látky – Prašivá
Tel. 0855/5376329, fax: 0855/5376328
-ubytovanie v turistickej ubytovni, v chatovej osade, možnosť stravovania v reštaurácii turistickej ubytovne, bufet – rýchle občerstvenie
-možnosť úschovy bicykla a batožiny, sedenie vonku, možnosť uzamknutia bicykla
-ostatné služby a možnosti: volejbalové ihrisko, v zime zjazdové a bežecké trate
Chata roľníckeho družstva, Látky 130
Tel. 0855/5376391-3, fax: 0855/5376382
-Ubytovanie vo viac posteľových izbách, vhodné pre študentské pobyty, ucelené kolektívy, stravovanie len pre ubytovaných v jedálni chaty
-úschova bicyklov a batožiny
-ostatné služby a možnosti: sauna, jazdectvo, v zime zjazdové a bežecké trate
Škola v prírode, Látky – Polianky
Tel. 0855/5376301
-vhodné pre organizované školské a študentské pobyty
-ostatné služby a možnosti: ihrisko, posilovňa, ohnisko, v zime zjazdové a bežecké trate
Ale to už bude dobre vyše 40 km
|
Pon, 19.03.2007, 22:22 |
|
 |
cico
Legenda Offroadu
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 12:05 Príspevky: 1316 Bydlisko: Wychod
|
peterB píše: Mam pocit ze na Prednej Hore by este mohlo byt daco volne. Treba si tam zavolat - sme tam zatial ja (+ partia) , Martin4, Xader (+partia) a este niekto ... pred dvoma tyzdnami este mali volne tusim 4 miesta ... http://www.iubytovanie.sk/obj_cennik.php?ID=87&lang=sk
Pred dvoma tyzdnami mozno. Ja som v stredu min.tyzden obsadil tie 4 ks pre svoj family  Tak uz asi niesu  Ale skusit treba, vzdy sa nieco najde 
|
Pon, 19.03.2007, 22:31 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 22:10 Príspevky: 356 Bydlisko: BA/SE
|
Chlapi, upresnujem: Mne sa ubytovanie pre 8 ludi nakoniec podarilo zohnat v Murani, ale bolo to tusim na 12 pokus. Nieco bolo obsadene, niekde nedvihali telefon. Ale moznosti su v blizkej oblasti dost obmedzene. A cestovat v noci dalsiu hodinu do postele (cca 40 km) a rano naspat na start, tiez asi nie je velke potesenie.
_________________Nissan Patrol K260 - Biely Spaniel = BSP, kratky, 2,8TD

|
Pon, 19.03.2007, 22:52 |
|
 |
MiroTisovec
Učeň
Registrovaný: Pon, 06.11.2006, 20:39 Príspevky: 98 Bydlisko: Tisovec
|
ahoj chlapi ten nafotený úsek je najťažšia alternatíva, takže kľud a hlavne bez stresu pomôžete jeden druhému a prejdete aj to na čo si netrúfate.
Ubytko skúste ešte tu je to cc 25 km od tisovca http://www.ckfantazia.sk/index.php?page=59
|
Pon, 19.03.2007, 23:25 |
|
 |
ivanbb
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 08.10.2006, 20:07 Príspevky: 291 Bydlisko: Banska Bystrica
|
peterB píše: Mam pocit ze na Prednej Hore by este mohlo byt daco volne. Treba si tam zavolat - sme tam zatial ja (+ partia) , Martin4, Xader (+partia) a este niekto ... pred dvoma tyzdnami este mali volne tusim 4 miesta ... http://www.iubytovanie.sk/obj_cennik.php?ID=87&lang=sk
Ja som bral v sobotu poslednú izbu , takže tiež plné 
_________________ offffffffffffff
|
Pon, 19.03.2007, 23:43 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Uto, 20.03.2007, 0:11 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Stefan |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|