Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 24.05.2025, 18:01
Dnes je sobota 24. mája 2025, meniny má Ela a zajtra Urban

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 501 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  Ďalší
 Offroad Tisovec jar 2007 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
MARTINO píše:
Dora píše:
ešte zopár takých ukážok :shock: a asi ostanem doma :smt022

už len z dovodu ,že budem mat na vyber z 3 stupne obtiažnosti pridem,však ked ostanem doma, tak v sobotu mi určite manželka doma tolko možnosti neda :smt017 ,jedine ak upratovanie,nakup,navšteva svokry :smt005 :smt005 :smt126

Lenže nenapísali fotky ktorej obtiažnosti to sú, čo keď je to najľahšie ? :-D

ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD
ex: Jeep Grand Cherokee 5.2
ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI

Pon, 19.03.2007, 15:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Martino veru, len sa pekne v piatok pober do tisovca, zena by to urcite hned zneuzila :lol: . ja som tiez holke povedal ze na nu budem mat cs len v nedelu poobede, co znamena ze pridem za nou lahnem na gauc a do vecera chrapem :-D .

Dora neboooj, hlavne sa treba vyhnut pneu AT a no problem...

Pon, 19.03.2007, 16:29
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
hmmm, smola - gumy BFG AT

ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD
ex: Jeep Grand Cherokee 5.2
ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI

Pon, 19.03.2007, 17:34
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Noo tak to sa pred pojazdenim prezehnaj, alebo zober snehove retaze :-D . Finder mi vravel ze to ma osvedcenu metodu :wink: .

Pon, 19.03.2007, 18:38
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Sudruhovia, chystajuci sa tiez do Tisovca!

Dnes som si povedal, ze idem objednat ubytovanie. Na moje prekvapenie v samotnom Tisovci uz je vsetko plne, vratane internatu (poslednych 6 miest bolo volnych na chate u Macka - tie som ale nevyuzil, lebo nas je v skupine viac). Ako som sa snazil dalej, tak ani v blizsom okoli to nevyzeralo nijak optimisticky - tiez obsadene.

Pisem to pre vsetkych z tohoto fora, ktori nechcete spat v autach, stanoch, alebo v drahsich luxusnejsich hoteloch vo vzdialenejsom okoli (Rimavska, Jelsava, Brezno,...) a zda sa vam, tak ako mne ze mate este dost casu. Neodkladajte to a najdite si ubytovanie co najskor!

Naposledy upravil juroBSP dňa Pon, 19.03.2007, 21:45, celkovo upravené 1

Pon, 19.03.2007, 19:05
Profil WWW
OFFROAD Expert

Poslať 
Mam pocit ze na Prednej Hore by este mohlo byt daco volne. Treba si tam zavolat - sme tam zatial ja (+ partia) , Martin4, Xader (+partia) a este niekto ... pred dvoma tyzdnami este mali volne tusim 4 miesta ...
http://www.iubytovanie.sk/obj_cennik.php?ID=87&lang=sk

Pon, 19.03.2007, 19:58
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

juroBSP píše:

Dnes som si povedal, ze idem objednat ubytovanie. Na moje prekvapenie v samotnom Tisovci uz je vsetko plne, vratane internatu (poslednych 6 miest bolo volnych na chate u Macka - tie som ale nevyuzil, lebo nas je v skupine viac). Ako som sa snazil dalej, tak ani v blizsom okoli to nevyzeralo nijak optimisticky - tiez obsadene.

Pisem to pre vsetkych z tohoto fora, ktori nechcete spat v autach, stanoch, alebo v drahsich luxusnejsich hoteloch vo vzdialenejsom okoli (Rimavska, Jelsava, Brezno,...) a zda sa vam, tak ako mne ze mate este dost casu. Neodkladajte to a najdite si ubytovanie co najskor!

A co hotelv Hnusti? Teda ak este funguje... Tam by to neak drahe byt nemalo. V pripade nudze by sa dalo este daco poriesit, ale s tym ze budete mat strechu nad havou socialko, ale nie su tam postele, alebo su dve uz nefim, ostatok spacaky... Keby bola kriza nahodou tak sa ozvy.

Pon, 19.03.2007, 22:09
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

juroBSP píše:

To tam musia mať s toho riadny saigon lebo ja som volal na chatu u Macka pred mesiacom a povedali mi, že je to plné :evil: tak sa nebudem čudovať ked tam prídem a to som si už zaistil chatku,že mi povedia je plno a ja budem spať pod autom :shock:

Pon, 19.03.2007, 22:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

MAICO píše:
juroBSP píše:

To tam musia mať s toho riadny saigon lebo ja som volal na chatu u Macka pred mesiacom a povedali mi, že je to plné :evil: tak sa nebudem čudovať ked tam prídem a to som si už zaistil chatku,že mi povedia je plno a ja budem spať pod autom :shock:

MAICO treba brat do uvahy fakt ze niekto mohol zrusit rezervaciu a tak sa uvolnili neake miesta :wink: .

Pon, 19.03.2007, 22:21
Profil WWW
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Poslať 
www.kokava-haj.sk

Vlani to bolo 300 Sk/hlavu a noc

Je to tak 30 km

alebo

Penzión Kerametal, Látky – Mláky
Tel. 0855/5376201, 5376216, fax: 0855/5376394
E-mail: penzion@kerametal.sk
-ubytovanie vo viac miestnych izbách, apartmán, stravovanie len pre ubytovaných v reštaurácii penziónu
-možnosť úschovy bicykla a batožiny, sedenie vonku, možnosť uzamknutia bicykla
-ostatné služby a možnosti: bazén, sauna, fitness, tenisové kurty, športoviská, cykloturistika, v zime zjazdové a bežecké trate

Horské centrum Spariny, Látky – Prašivá
Tel. 0855/5376329, fax: 0855/5376328
-ubytovanie v turistickej ubytovni, v chatovej osade, možnosť stravovania v reštaurácii turistickej ubytovne, bufet – rýchle občerstvenie
-možnosť úschovy bicykla a batožiny, sedenie vonku, možnosť uzamknutia bicykla
-ostatné služby a možnosti: volejbalové ihrisko, v zime zjazdové a bežecké trate

Chata roľníckeho družstva, Látky 130
Tel. 0855/5376391-3, fax: 0855/5376382
-Ubytovanie vo viac posteľových izbách, vhodné pre študentské pobyty, ucelené kolektívy, stravovanie len pre ubytovaných v jedálni chaty
-úschova bicyklov a batožiny
-ostatné služby a možnosti: sauna, jazdectvo, v zime zjazdové a bežecké trate

Škola v prírode, Látky – Polianky
Tel. 0855/5376301
-vhodné pre organizované školské a študentské pobyty
-ostatné služby a možnosti: ihrisko, posilovňa, ohnisko, v zime zjazdové a bežecké trate

Ale to už bude dobre vyše 40 km

Pon, 19.03.2007, 22:22
Profil WWW
Legenda Offroadu

Poslať 
peterB píše:
Mam pocit ze na Prednej Hore by este mohlo byt daco volne. Treba si tam zavolat - sme tam zatial ja (+ partia) , Martin4, Xader (+partia) a este niekto ... pred dvoma tyzdnami este mali volne tusim 4 miesta ...

Pred dvoma tyzdnami mozno. Ja som v stredu min.tyzden obsadil tie 4 ks pre svoj family :smt148 Tak uz asi niesu :smt134 Ale skusit treba, vzdy sa nieco najde :smt148

Pon, 19.03.2007, 22:31
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Chlapi, upresnujem: Mne sa ubytovanie pre 8 ludi nakoniec podarilo zohnat v Murani, ale bolo to tusim na 12 pokus. Nieco bolo obsadene, niekde nedvihali telefon. Ale moznosti su v blizkej oblasti dost obmedzene. A cestovat v noci dalsiu hodinu do postele (cca 40 km) a rano naspat na start, tiez asi nie je velke potesenie.

Pon, 19.03.2007, 22:52
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Poslať 
ahoj chlapi ten nafotený úsek je najťažšia alternatíva, takže kľud a hlavne bez stresu pomôžete jeden druhému a prejdete aj to na čo si netrúfate.
Ubytko skúste ešte tu je to cc 25 km od tisovca http://www.ckfantazia.sk/index.php?page=59

Pon, 19.03.2007, 23:25
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
peterB píše:

Ja som bral v sobotu poslednú izbu , takže tiež plné :roll:

Pon, 19.03.2007, 23:43
Profil WWW
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Poslať 
Len aby sa tam dalo aj jazdiť keď tam bude toľko ľudí. :-D :-D :-D

Uto, 20.03.2007, 0:11
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 501 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný