Dnes je nedela 20. júla 2025, meniny má Ilj, Eliáš a zajtra Daniel
Autor |
Správa |
offroadmen
Legenda Offroadu
Registrovaný: Str, 17.01.2007, 14:33 Príspevky: 75 Bydlisko: VLACHOVICE
|
To není jen sranda, rally IKEM se opravdu jede.
_________________ KDE OSTATNÍ KONČÍ...
|
Ned, 15.07.2007, 20:13 |
|
 |
Jacko
OFFROAD Expert
|
To ako vážne???  Ja som si myslel,že je to len nejaký žartík z recesie 
|
Ned, 15.07.2007, 21:37 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
|
Naprosto vážně, takže výzva! Pokud pojedete někdo okolo a budete se chtít zastavit a rozšířit počet posádek a pokecat, klidně můžete.
|
Pon, 16.07.2007, 9:38 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
|
Opět vás zdravím z IKEMu. A novinky? Vyšel nový offroadrevue ale co je hlavní, zase se mi daří o něco lépe jen ty horka mě ubíjí. Krocan slíbyl přenosnou klimu, tak pak to bude lepší. Začal jsem mít chuť na jídlo a to je prima. Snažím se psát, no snad to bude v časopisu ke čtení.Chci dnes poděkovat hlavně Krocanovy který mě tu denně navštěvuje. Díky.
|
Štv, 19.07.2007, 9:22 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
 No fasa ... Konecne dobre spravy ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 19.07.2007, 9:33 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
|
Co Krocan slíbyl, to splnil. Klimu mám na pokoji a je to řádně poznat.Za chvíly sem budou chodit sestřičky se ochlazovat, protože na ostatních pokojích včetně sesterny je přes třicet stupnů. Díky noutbuku se můžu dívat na DVD ale hlavně jsem spojený se světem a vámi.
Pročítal jsem starší věci na foru a vybral jsem nejmilejší vzkaz, je to ten od vážky.
Snažím se psát, posílejte mi prosím náměty a fotky na můj email offroadmen@volny.cz , pokud teda bude te mít zájem.
|
Pia, 20.07.2007, 0:52 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
Vlasto pripájam sa aj ja - drž sa !!!
(lieč sa, klimatizuj sa, noutbukuj sa, pozeraj filmy , píš............. )
|
Pia, 20.07.2007, 8:10 |
|
 |
vazka
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 16.05.2007, 16:10 Príspevky: 260 Bydlisko: Košice
|
A to som ani nevedela že som taky dobry rečnik xi xi  dakujem polichotena som tvojou poznamkou
No tie sestricky ti mozeme iba zavidiet, teda ak ich mate pekne mlade a nie nejake stare rakety. A ked sme uz pri tom mohol by si ich pofotit ako sa ti tam ochladzuju ale pozor na to že mas zakazane sa rozptylovat a zvysovat si krvny tlak  tak len pekne obzeraj fotografuj a par peknych nam tu mozes na forum hodit nech mame predstavu ako sa tam mas 
|
Pia, 20.07.2007, 8:31 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
|
Na straně 5 jsou nějaké fotky z Ikemu jak jsem na pokoji, ti mufloni se tady chodí pro pečivo od pacientů a na dalších fotkách se pracuje,zřejmě budou o víkendu ale neber mě za slovo.
|
Pia, 20.07.2007, 16:49 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
|
|
Ned, 22.07.2007, 17:23 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
|
zprávy z Ikemu
v podstatě nic moc nového, užívám si letní dovolenou, jestli to tak můžu nazvat a čekám na nové játra. na oddělení se maluje a jedete tu na poloviční kapacitu, je to v pohodě.
Přihlásí se ještě někdo do rally ikem?
|
Uto, 24.07.2007, 22:12 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
|
Zprávy z IKEMu
včera byla menší krizovka, dnes je to lepší.Navštívil mne vohnou s redakc orr.Zitra přijede lenka, na pokoji jsem zůstal sám, oddělení se maluje, tak co šlo,propustili domů.
o víkendu nebo v pondělí bucou nové fotky.
pište mejlujte
ahoj offroadmen
|
Pia, 27.07.2007, 18:31 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
chlape sa tam drzis, aj ja drzim palce asi to tam nie je sranda.
ale chut pracovat a pisat ti evidentne ani tato situacia nevzala, len tak dalej
klima nech chladi, notas nech prehrava a offroadmen nech stale vyhrava
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Pia, 27.07.2007, 20:46 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
|
Tiše závidím ty akce, které se nyní konají a já musím ležet v nemocnici. Naštěstí pomoci PC a internetu mohu být spojený s váma a tak mám přehled, co se kde koná. V zimě jsem sliboval akci u mně, bohužel jsem netušil že s tím mím zdravím to bude na háku, snad to bude příští rok lepší. Doufejme.Zatím čekám na novou transplantaci, píši články do časopisu, lepím papírové modely, naposledy to byl Honker , brouzdám po internetu, všechno abych si zkrátil čas čekání. Je to sice na první pohled idylka ale nikomu bych ji teda nepřál. Naštěstí jsou tu skvělý doktoři a sestřičky, kteří se snaží mě to čekání ulechčit
|
Sob, 11.08.2007, 9:52 |
|
 |
Lubos BA
Koumák
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 1:02 Príspevky: 157 Bydlisko: Bratislava
|

Kamarádi ani neviem ako to napísať . Dnes mi volal Miro ZA a poprosil ma aby som to zvestoval aj Vám . Vlasto sa transplantácie nedočkal . Skonal dnes v noci v kruhu svojich najbližších . Vedel som že to s ním nie je dobré ale veril som tak ako my všetci že to zvládne. S Mirom sme chceli po informáciách od Krocana ísť Vlastíka pozrieť . Už sme to nestihli. Vybral sa na poslednú cestu do off neba . Človek pre ktorého bola naša spoločná záluba svetielkom na konci tunela v jeho ťažkej chorobe ktorá mu dávala spolu s láskou k jeho najbližším nádej na lepšiu budúcnosť, na uzdravenie na život. Osud to chcel bohužial inak. Neviem čo ešte písať Vlasto by to určite zvládol brilantnejšie . Akosi sa mi zahmlieva monitor . Offroadmen má napísané v nicku optimisticky KDE INÝ KONĆIA ..... to je heslo ktoré nám ho bude pripomínať . Veselý, optimistický, aj v ťažkých chvílach celým srdcom offroadmen taký bol Vlastík Gášek kamarát s Vlachovíc . Neumiera ten kto zostáva v našich srdciach. Zbuhom Vlasto .
|
Ned, 26.08.2007, 14:16 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|