Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 20.07.2025, 16:57
Dnes je nedela 20. júla 2025, meniny má Ilj, Eliáš a zajtra Daniel

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 127 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší
 OFFROADMEN 
Autor Správa
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
To není jen sranda, rally IKEM se opravdu jede.

Ned, 15.07.2007, 20:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To ako vážne??? :shock: Ja som si myslel,že je to len nejaký žartík z recesie :oops:

Ned, 15.07.2007, 21:37
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Naprosto vážně, takže výzva! Pokud pojedete někdo okolo a budete se chtít zastavit a rozšířit počet posádek a pokecat, klidně můžete.

Pon, 16.07.2007, 9:38
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Opět vás zdravím z IKEMu. A novinky? Vyšel nový offroadrevue ale co je hlavní, zase se mi daří o něco lépe jen ty horka mě ubíjí. Krocan slíbyl přenosnou klimu, tak pak to bude lepší. Začal jsem mít chuť na jídlo a to je prima. Snažím se psát, no snad to bude v časopisu ke čtení.Chci dnes poděkovat hlavně Krocanovy který mě tu denně navštěvuje. Díky.

Štv, 19.07.2007, 9:22
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt023 No fasa ... Konecne dobre spravy ...

Štv, 19.07.2007, 9:33
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Co Krocan slíbyl, to splnil. Klimu mám na pokoji a je to řádně poznat.Za chvíly sem budou chodit sestřičky se ochlazovat, protože na ostatních pokojích včetně sesterny je přes třicet stupnů. Díky noutbuku se můžu dívat na DVD ale hlavně jsem spojený se světem a vámi.

Pročítal jsem starší věci na foru a vybral jsem nejmilejší vzkaz, je to ten od vážky.

Snažím se psát, posílejte mi prosím náměty a fotky na můj email offroadmen@volny.cz , pokud teda bude te mít zájem.

Pia, 20.07.2007, 0:52
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vlasto pripájam sa aj ja - drž sa !!!

(lieč sa, klimatizuj sa, noutbukuj sa, pozeraj filmy , píš............. :-D :-D )

Pia, 20.07.2007, 8:10
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A to som ani nevedela že som taky dobry rečnik xi xi :-D dakujem polichotena som tvojou poznamkou :oops:

No tie sestricky ti mozeme iba zavidiet, teda ak ich mate pekne mlade a nie nejake stare rakety. A ked sme uz pri tom mohol by si ich pofotit ako sa ti tam ochladzuju ale pozor na to že mas zakazane sa rozptylovat a zvysovat si krvny tlak ;) tak len pekne obzeraj fotografuj a par peknych nam tu mozes na forum hodit nech mame predstavu ako sa tam mas ;) :smt023 :smt006

Pia, 20.07.2007, 8:31
Profil ICQ WWW
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Na straně 5 jsou nějaké fotky z Ikemu jak jsem na pokoji, ti mufloni se tady chodí pro pečivo od pacientů a na dalších fotkách se pracuje,zřejmě budou o víkendu ale neber mě za slovo.

Pia, 20.07.2007, 16:49
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Obrázok Obrázok Obrázok

To bylo oddělení a ještě pár fotek sestřiček a oštřujících doktorů.

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Ned, 22.07.2007, 17:23
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
zprávy z Ikemu

v podstatě nic moc nového, užívám si letní dovolenou, jestli to tak můžu nazvat a čekám na nové játra. na oddělení se maluje a jedete tu na poloviční kapacitu, je to v pohodě.

Přihlásí se ještě někdo do rally ikem?

Uto, 24.07.2007, 22:12
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zprávy z IKEMu

včera byla menší krizovka, dnes je to lepší.Navštívil mne vohnou s redakc orr.Zitra přijede lenka, na pokoji jsem zůstal sám, oddělení se maluje, tak co šlo,propustili domů.
o víkendu nebo v pondělí bucou nové fotky.

pište mejlujte

ahoj offroadmen

Pia, 27.07.2007, 18:31
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
chlape sa tam drzis, aj ja drzim palce asi to tam nie je sranda.
ale chut pracovat a pisat ti evidentne ani tato situacia nevzala, len tak dalej :!:
klima nech chladi, notas nech prehrava a offroadmen nech stale vyhrava

"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."

Pia, 27.07.2007, 20:46
Profil ICQ
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tiše závidím ty akce, které se nyní konají a já musím ležet v nemocnici. Naštěstí pomoci PC a internetu mohu být spojený s váma a tak mám přehled, co se kde koná. V zimě jsem sliboval akci u mně, bohužel jsem netušil že s tím mím zdravím to bude na háku, snad to bude příští rok lepší. Doufejme.Zatím čekám na novou transplantaci, píši články do časopisu, lepím papírové modely, naposledy to byl Honker , brouzdám po internetu, všechno abych si zkrátil čas čekání. Je to sice na první pohled idylka ale nikomu bych ji teda nepřál. Naštěstí jsou tu skvělý doktoři a sestřičky, kteří se snaží mě to čekání ulechčit

Sob, 11.08.2007, 9:52
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kamarádi ani neviem ako to napísať . Dnes mi volal Miro ZA a poprosil ma aby som to zvestoval aj Vám . Vlasto sa transplantácie nedočkal . Skonal dnes v noci v kruhu svojich najbližších . Vedel som že to s ním nie je dobré ale veril som tak ako my všetci že to zvládne. S Mirom sme chceli po informáciách od Krocana ísť Vlastíka pozrieť . Už sme to nestihli. Vybral sa na poslednú cestu do off neba . Človek pre ktorého bola naša spoločná záluba svetielkom na konci tunela v jeho ťažkej chorobe ktorá mu dávala spolu s láskou k jeho najbližším nádej na lepšiu budúcnosť, na uzdravenie na život. Osud to chcel bohužial inak. Neviem čo ešte písať Vlasto by to určite zvládol brilantnejšie . Akosi sa mi zahmlieva monitor . Offroadmen má napísané v nicku optimisticky KDE INÝ KONĆIA ..... to je heslo ktoré nám ho bude pripomínať . Veselý, optimistický, aj v ťažkých chvílach celým srdcom offroadmen taký bol Vlastík Gášek kamarát s Vlachovíc . Neumiera ten kto zostáva v našich srdciach. Zbuhom Vlasto .

Ned, 26.08.2007, 14:16
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 127 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný