Dnes je pondelok 21. júla 2025, meniny má Daniel a zajtra Magdaléna
Autor |
Správa |
majaNR
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:11 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra
|
peterB píše: Ja to mam vyriesene dobre - hned vedla toytoy parkuje jedna hnusna vectra ktora sa stale kazi - takze ja ju chodim "opravovat" aby mala majka nacom chodit do prace a pritom sa mozem venovat toytoy.
no tak sa teda musim zapojit aj ja  opravu/upravu Toyky naozaj nepovazujem za prispevok do domacnosti, tak isto ako peto nepovazuje za prispevok do domacnosti ked sa ja venujem psom alebo konom. Jednoducho su to nase konicky a hotovo, kazdy sa im venujeme ale snazime sa to nerobit na ukor rodiny (respektive sme sa tak nejak naucili konicky partnera brat aj ako svoje konicky, a tak ja chodim na offroad a peto jazdi na koni a nas syn chodi s nami). Ak sa v rodine dokazete dohodnut, (a o tom rodina predsa je) myslim ze nieje problem, Peto rozhodne nepatri k chlapom co by sa dobrovolne chytili vysavaca alebo riadu, ale ak ho poprosim, po tyzdni mozno aj riad umyje 
_________________ Nie som povinná byť taká, aká by som podľa ostatných mala byť. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
|
Uto, 23.10.2007, 20:47 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
No , ženu musíte nechať variť , prať , žehliť , umývať riad , upratovať , vysávať , no skrátka ju musíte nechať nech sa rozvíja .
Inak , doma som není nútený robiť ženské práce , aj keď nemám problém a som v podstate samostatná jednotka . Rád machrujem , že som bol rok na materskej dofče z našou dcérou , čo bych navrhol ,ako povinnosť pre každého tatíka  .
Chodieval som s partiov chlapov robiť do nemecka , kde sa musel každý postarať sám o svoje vajcia , a to dva mesiace . A to neprehánam , ked poviem , že niektorý starí chlapi si nevedeli ani uvariť čaj . A po týždni im tiekly slzi za manželkami .
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Uto, 23.10.2007, 21:11 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Vidis a co este tak mesiac v Pakistane, ked ti nema kto navarit, upratat, oprat ... a ty musis sedet na hazliku lebo sa nemozes vzdialit na viac ako 20 sec  . Vtedy clovek prestane myslit na otazky ci si operies sam alebo nie - naskytne sa ovela vaznejsia otazka - ako prezit dalsie dve hodiny 
_________________ Lestenka
|
Uto, 23.10.2007, 22:24 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
 To mi pripomína frk , že : chlapík si perie nohavice a pod nos si žundre :" dnes už nemožno nikomu veriť , vôbec nikomu , ani sebe . A to som si chcel len prdnúť ."
Ale je fakt , že žena je najsilnejšia , ked je obrnená svojou slabosťou . Silné mužatky =feministky , ktoré sa chcú merať s chlapmi ?
Ste maly sparing z tekwondistkou s čiernym pásom ? Ja ano  .
Poznám veľa chlapov , ktorý zvládnu aj chlapské aj ženské práce , ale ani jednu ženu ... za to my chlopy , ženy nenahradíme vo všetkom .
Najlepšia varianta je dopĺnať sa, podporovať sa a tolerovať jeden druhého, fuj ale dnes mudrujem 
|
Uto, 23.10.2007, 22:51 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Uto, 23.10.2007, 23:13 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
Som 
|
Uto, 23.10.2007, 23:24 |
|
 |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
No ja mam "alergiu" na vysavač (dnes maju ludia rôzne alergie  ), a moja polovička ma snim vdurí vždy s chalupi von. Takže ona ked chce mat odomna pokoj začne vysavať, a sme spokojný obydvaja 
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Str, 24.10.2007, 1:54 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
inak super sa to tu rozbehlo, aká pekná off téma...Martinka, ako to zatiaľ vidíš?
inak keď už ťukám, tak si zamudrujem - pre spolužitie sa všeobecne priorizuje pojem láska, čo je celkom pekná vec, hlavne keď človek ani zaspať nevie od emócií a trpí ako jób... ale podľa mňa sú partnerské vzťahy hlavne o zodpovednosti a tolerancii a keď to majú obaja, aj to podieľanie sa na domácnosti vyriešia...
(jedno mi vŕta hlavou - prečo sú vraj ženy vernejšie ako muži, keď muži to musia zo ženami (obyčajne), ibažeby tých menej žien obslúžilo všetkých nás záletníkov?  ...)
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Str, 24.10.2007, 8:02 |
|
 |
majaNR
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:11 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra
|
_________________ Nie som povinná byť taká, aká by som podľa ostatných mala byť. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
|
Str, 24.10.2007, 8:08 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
No dobre vediet  . Doma sa porozpravame 
_________________ Lestenka
|
Str, 24.10.2007, 8:18 |
|
 |
Maťka
Koumák
Registrovaný: Sob, 17.02.2007, 21:30 Príspevky: 180 Bydlisko: Žilina
|
No pekne ste sa tu rozpisali to som ani necakala, ze tato tema niekoho zaujme. A havne sa mi paci ked chlapi nenadavaju na zeny a toleruju aj nejake zenske ulety.  Len neviem, preco tu este nenapisal radoofroad.
Napadlo ma, ze by som mala asi spravit dalsiu temu- kto s kym, lebo doteraz som nevedela ze majkaNR a peterB su manzelia, o janwayz a kapovi viem.
|
Str, 24.10.2007, 9:13 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Fatima píše: Len neviem, preco tu este nenapisal radoofroad.
Vôbec by som mu nezazlieval, keby akurát spisoval taký malý zoznam, občas tomu hovoríme aj čierna listina.
A možno že len doma upratuje a nemá na takéto ftákoviny čas....
|
Str, 24.10.2007, 9:41 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
Kapo píše: Ste maly sparing z tekwondistkou s čiernym pásom ? Ja ano  .
... ja bežne... s karatistkou s modrým alebo zeleným pásom... (furt si to neviem zapamätať)
Keď sa dodržujú určité zásady, dá sa vyhrať.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Str, 24.10.2007, 12:16 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Martin 4 píše: Keď sa dodržujú určité zásady, dá sa vyhrať.
Zásady nejsou sú jen poražený
Mno nejakých tých xy rokov som sa venovala ja takejto všelijakej činnosti  muhehe.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Str, 24.10.2007, 12:46 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Str, 24.10.2007, 13:23 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|