Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 21.07.2025, 6:42
Dnes je pondelok 21. júla 2025, meniny má Daniel a zajtra Magdaléna

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 68 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 ako to je u Vás doma 
Autor Správa
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
peterB píše:
Ja to mam vyriesene dobre - hned vedla toytoy parkuje jedna hnusna vectra ktora sa stale kazi - takze ja ju chodim "opravovat" aby mala majka nacom chodit do prace a pritom sa mozem venovat toytoy.

no tak sa teda musim zapojit aj ja :) opravu/upravu Toyky naozaj nepovazujem za prispevok do domacnosti, tak isto ako peto nepovazuje za prispevok do domacnosti ked sa ja venujem psom alebo konom. Jednoducho su to nase konicky a hotovo, kazdy sa im venujeme ale snazime sa to nerobit na ukor rodiny (respektive sme sa tak nejak naucili konicky partnera brat aj ako svoje konicky, a tak ja chodim na offroad a peto jazdi na koni a nas syn chodi s nami). Ak sa v rodine dokazete dohodnut, (a o tom rodina predsa je) myslim ze nieje problem, Peto rozhodne nepatri k chlapom co by sa dobrovolne chytili vysavaca alebo riadu, ale ak ho poprosim, po tyzdni mozno aj riad umyje :-D :-D

Uto, 23.10.2007, 20:47
Profil ICQ
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No , ženu musíte nechať variť , prať , žehliť , umývať riad , upratovať , vysávať , no skrátka ju musíte nechať nech sa rozvíja . :P

Inak , doma som není nútený robiť ženské práce , aj keď nemám problém a som v podstate samostatná jednotka . Rád machrujem , že som bol rok na materskej dofče z našou dcérou , čo bych navrhol ,ako povinnosť pre každého tatíka :twisted: .

Chodieval som s partiov chlapov robiť do nemecka , kde sa musel každý postarať sám o svoje vajcia , a to dva mesiace . A to neprehánam , ked poviem , že niektorý starí chlapi si nevedeli ani uvariť čaj . A po týždni im tiekly slzi za manželkami .

Uto, 23.10.2007, 21:11
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vidis a co este tak mesiac v Pakistane, ked ti nema kto navarit, upratat, oprat ... a ty musis sedet na hazliku lebo sa nemozes vzdialit na viac ako 20 sec :lol: . Vtedy clovek prestane myslit na otazky ci si operies sam alebo nie - naskytne sa ovela vaznejsia otazka - ako prezit dalsie dve hodiny :lol:

Uto, 23.10.2007, 22:24
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D To mi pripomína frk , že : chlapík si perie nohavice a pod nos si žundre :" dnes už nemožno nikomu veriť , vôbec nikomu , ani sebe . A to som si chcel len prdnúť ."

Ale je fakt , že žena je najsilnejšia , ked je obrnená svojou slabosťou . Silné mužatky =feministky , ktoré sa chcú merať s chlapmi ? :twisted:
Ste maly sparing z tekwondistkou s čiernym pásom ? Ja ano :smt121 .

Poznám veľa chlapov , ktorý zvládnu aj chlapské aj ženské práce , ale ani jednu ženu ... za to my chlopy , ženy nenahradíme vo všetkom .
Najlepšia varianta je dopĺnať sa, podporovať sa a tolerovať jeden druhého, fuj ale dnes mudrujem :smt130

Uto, 23.10.2007, 22:51
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No Kapo,teda dnes čumím.Si to vôbec Ty za klávesnicou? :lol: :lol: :-D

Uto, 23.10.2007, 23:13
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Som :smt098

Uto, 23.10.2007, 23:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No ja mam "alergiu" na vysavač (dnes maju ludia rôzne alergie :-D ), a moja polovička ma snim vdurí vždy s chalupi von. Takže ona ked chce mat odomna pokoj začne vysavať, a sme spokojný obydvaja :-D

Str, 24.10.2007, 1:54
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
inak super sa to tu rozbehlo, aká pekná off téma...Martinka, ako to zatiaľ vidíš?

inak keď už ťukám, tak si zamudrujem - pre spolužitie sa všeobecne priorizuje pojem láska, čo je celkom pekná vec, hlavne keď človek ani zaspať nevie od emócií a trpí ako jób... ale podľa mňa sú partnerské vzťahy hlavne o zodpovednosti a tolerancii a keď to majú obaja, aj to podieľanie sa na domácnosti vyriešia...

(jedno mi vŕta hlavou - prečo sú vraj ženy vernejšie ako muži, keď muži to musia zo ženami (obyčajne), ibažeby tých menej žien obslúžilo všetkých nás záletníkov? :-D ...)

Str, 24.10.2007, 8:02
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jano JP píše:
(jedno mi vŕta hlavou - prečo sú vraj ženy vernejšie ako muži,

janko nie sme vernejsie...len sikovnejsie.... :-D :-D :-D :shock: :smt047

Str, 24.10.2007, 8:08
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
majaNR píše:
Jano JP píše:
(jedno mi vŕta hlavou - prečo sú vraj ženy vernejšie ako muži,

janko nie sme vernejsie...len sikovnejsie.... :-D :-D :-D :shock: :smt047

No dobre vediet :D . Doma sa porozpravame :smt067

Str, 24.10.2007, 8:18
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No pekne ste sa tu rozpisali to som ani necakala, ze tato tema niekoho zaujme. A havne sa mi paci ked chlapi nenadavaju na zeny a toleruju aj nejake zenske ulety. :D Len neviem, preco tu este nenapisal radoofroad.

Napadlo ma, ze by som mala asi spravit dalsiu temu- kto s kym, lebo doteraz som nevedela ze majkaNR a peterB su manzelia, o janwayz a kapovi viem.

Str, 24.10.2007, 9:13
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Fatima píše:
Len neviem, preco tu este nenapisal radoofroad.

Vôbec by som mu nezazlieval, keby akurát spisoval taký malý zoznam, občas tomu hovoríme aj čierna listina.
A možno že len doma upratuje a nemá na takéto ftákoviny čas....

Str, 24.10.2007, 9:41
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
Ste maly sparing z tekwondistkou s čiernym pásom ? Ja ano :smt121 .

... ja bežne... s karatistkou s modrým alebo zeleným pásom... (furt si to neviem zapamätať)

Keď sa dodržujú určité zásady, dá sa vyhrať.

Str, 24.10.2007, 12:16
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
Keď sa dodržujú určité zásady, dá sa vyhrať.

Zásady nejsou sú jen poražený :-D

Mno nejakých tých xy rokov som sa venovala ja takejto všelijakej činnosti :-D muhehe.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Str, 24.10.2007, 12:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
proti zenskym zbraniam ti nepomoze, ani 100kg zivej vahy a vsetky bojove umenia do kopy :-D :-D :-D

Str, 24.10.2007, 13:23
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 68 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný