Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| Autor | 
            Správa | 

| 

DanoDEF 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE

| 

marcek4x4 píše: nuž moja skúsenosť je že v autorizovanom servise nedržia takmer žiadne náhr. diely,tiež to objednávajú z anglicka,raz za týždeň im príde zásielka k importérovi potom nejaký deň kým je to u dílera...mňa takto húpali niekoľko týždňov že neprišlo,že nemajú ani v anglicku,že začnú vyrábať o týždeň  
...ano je to presne tak ako pises ale povedzme si pravdu v dnesnej dobe ziadny ani najlepsi servis nedrzi veci skladom (su to predsa iba prachy) okrem absolutnych drobnosti...filtre dosticky. oficialny servis musi ! objednavat original veci (zaruky a pod) a na to je siet ktoru vytvorila znacka.
 ...kedze LR je v Anglicku ako Skoda 120 u nas tak mas na kazdom rohu v kazdej stodole nejakeho predajcu, ktory ponuka vselijaky (fakt vselijaky aj kdejake repasy) tovar ale malokedy original nakolko to stoji viac. original iba vtedy ak nie je nahrada ( ja som potreboval zadnu poloosu na Def r.v.2004 a Paddock povedal SORRY nevedieme...tak som musel kupit origo za postatne ine prachy )  
 ...samozrejme moznost nakupovania v Anglicku je fajn a vitam ju aj ja ale tak ako je niekto bohaty a chudobny tak niekto moze a nemoze objednavat resp ma a nema na to vytvorene podmienky
 ...ja som svoju pomoc Jankovi uz ponukol a ked sa na mna obrati, ze potrebuje pomoct rad mu poskytnem co budem moct.  

_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem. 

| 

| Ned, 18.11.2007, 10:27 | 

| 

| 

| 

marcek4x4 
				Ťažký Profík 

Registrovaný: Uto, 14.11.2006, 22:24 Príspevky: 324 Bydlisko: Dudince

| 

Dano súhlas,ja som zatial objednával viacmenej doplnky, náhradných dielov bolo minimum     

_________________ LANDROVER DISCOVERY bývalá leštenka 

| 

| Ned, 18.11.2007, 15:36 | 

| 

| 

| 

Jano JP 
				Pajero compatibile 

Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City

| 

DanoDEF píše:   ...samozrejme moznost nakupovania v Anglicku je fajn a vitam ju aj ja ale tak ako je niekto bohaty a chudobny tak niekto moze a nemoze objednavat resp ma a nema na to vytvorene podmienky
  ...ja som svoju pomoc Jankovi uz ponukol a ked sa na mna obrati, ze potrebuje pomoct rad mu poskytnem co budem moct.  
áno, všetko tu je pravda a ja som Ti Danko ozaj vďačný 
 a akonáhle budem vedieť, čo s tým ďalej (koniec rozpočtového roka, nadriadení...) podľa potreby sa na Teba obrátim    

_________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...    

| 

| Ned, 18.11.2007, 19:44 | 

| 

| 

| 

miki 
				Učeň 

Registrovaný: Pia, 19.01.2007, 23:36 Príspevky: 28 Bydlisko: Zalesie

| 

Myslim, ze tu uz vsetko bolo povedane (T/t neriesim). O tom, kde, preco a za co statne firmy obstaravaju cokolvek by sa dalo zalozit podstatne vacsie forum ako je toto a garantujem, ze by malo podstatne vacsiu sledovanost.
 Ak by som niekomu mohol byt napomocny s dielmi z UK, nechsapaci, staci povedat, rad. 

_________________ LR D90 TD5
 LR D2 TD5 auto
 LR D3 2.7 TD V6 auto 

| 

| Ned, 18.11.2007, 20:32 | 

| 

| 

| 

Jano JP 
				Pajero compatibile 

Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City

| 

miki píše:  ...O tom, kde, preco a za co statne firmy obstaravaju cokolvek by sa dalo zalozit podstatne vacsie forum ako je toto a garantujem, ze by malo podstatne vacsiu sledovanost.   
iste, aj keď obyčajne najviac o tom vedia ľudia, ktorých kŕmia objektívnymi infoškami senzáciechtiví novinári; 
 netreba si pliesť niektorých "bossov" dosadených vládnymi štruktúrami, ktorí sa obyčajne nevedia vpratať do kože, s celým systémom, ktorý je dnes postavený tak, že za chvíľu bude mať štátny zamestnanec vyárendované aj kedy sa ísť vy... 
 (ja su našťastie aj živnostník)
 dík za ponúknutú pomoc  

_________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...    

| 

| Pon, 19.11.2007, 9:29 | 

| 

| 

| 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|