Dnes je pondelok 21. júla 2025, meniny má Daniel a zajtra Magdaléna
Autor |
Správa |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|

marcek4x4 píše: nuž moja skúsenosť je že v autorizovanom servise nedržia takmer žiadne náhr. diely,tiež to objednávajú z anglicka,raz za týždeň im príde zásielka k importérovi potom nejaký deň kým je to u dílera...mňa takto húpali niekoľko týždňov že neprišlo,že nemajú ani v anglicku,že začnú vyrábať o týždeň
...ano je to presne tak ako pises ale povedzme si pravdu v dnesnej dobe ziadny ani najlepsi servis nedrzi veci skladom (su to predsa iba prachy) okrem absolutnych drobnosti...filtre dosticky. oficialny servis musi ! objednavat original veci (zaruky a pod) a na to je siet ktoru vytvorila znacka.
...kedze LR je v Anglicku ako Skoda 120 u nas tak mas na kazdom rohu v kazdej stodole nejakeho predajcu, ktory ponuka vselijaky (fakt vselijaky aj kdejake repasy) tovar ale malokedy original nakolko to stoji viac. original iba vtedy ak nie je nahrada ( ja som potreboval zadnu poloosu na Def r.v.2004 a Paddock povedal SORRY nevedieme...tak som musel kupit origo za postatne ine prachy )
...samozrejme moznost nakupovania v Anglicku je fajn a vitam ju aj ja ale tak ako je niekto bohaty a chudobny tak niekto moze a nemoze objednavat resp ma a nema na to vytvorene podmienky
...ja som svoju pomoc Jankovi uz ponukol a ked sa na mna obrati, ze potrebuje pomoct rad mu poskytnem co budem moct.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Ned, 18.11.2007, 10:27 |
|
 |
marcek4x4
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 14.11.2006, 22:24 Príspevky: 324 Bydlisko: Dudince
|
Dano súhlas,ja som zatial objednával viacmenej doplnky, náhradných dielov bolo minimum 
_________________ LANDROVER DISCOVERY bývalá leštenka
|
Ned, 18.11.2007, 15:36 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
DanoDEF píše: ...samozrejme moznost nakupovania v Anglicku je fajn a vitam ju aj ja ale tak ako je niekto bohaty a chudobny tak niekto moze a nemoze objednavat resp ma a nema na to vytvorene podmienky
...ja som svoju pomoc Jankovi uz ponukol a ked sa na mna obrati, ze potrebuje pomoct rad mu poskytnem co budem moct.
áno, všetko tu je pravda a ja som Ti Danko ozaj vďačný
a akonáhle budem vedieť, čo s tým ďalej (koniec rozpočtového roka, nadriadení...) podľa potreby sa na Teba obrátim 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 18.11.2007, 19:44 |
|
 |
miki
Učeň
Registrovaný: Pia, 19.01.2007, 23:36 Príspevky: 28 Bydlisko: Zalesie
|
Myslim, ze tu uz vsetko bolo povedane (T/t neriesim). O tom, kde, preco a za co statne firmy obstaravaju cokolvek by sa dalo zalozit podstatne vacsie forum ako je toto a garantujem, ze by malo podstatne vacsiu sledovanost.
Ak by som niekomu mohol byt napomocny s dielmi z UK, nechsapaci, staci povedat, rad.
_________________ LR D90 TD5
LR D2 TD5 auto
LR D3 2.7 TD V6 auto
|
Ned, 18.11.2007, 20:32 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
miki píše: ...O tom, kde, preco a za co statne firmy obstaravaju cokolvek by sa dalo zalozit podstatne vacsie forum ako je toto a garantujem, ze by malo podstatne vacsiu sledovanost.
iste, aj keď obyčajne najviac o tom vedia ľudia, ktorých kŕmia objektívnymi infoškami senzáciechtiví novinári;
netreba si pliesť niektorých "bossov" dosadených vládnymi štruktúrami, ktorí sa obyčajne nevedia vpratať do kože, s celým systémom, ktorý je dnes postavený tak, že za chvíľu bude mať štátny zamestnanec vyárendované aj kedy sa ísť vy...
(ja su našťastie aj živnostník)
dík za ponúknutú pomoc
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pon, 19.11.2007, 9:29 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|