Dnes je nedela 8. júna 2025, meniny má Medard a zajtra Stanislava
Premazavanie vodiacich list skiel
Autor |
Správa |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Karlito píše: Silikónový spray, ale nie tie mastné všehomixy, no a v zime kozmetický dlycerín - aj na tesnenia dverí a pod.
-ka-
Mi primrzaju gumi na dverach a ten kozmetický dlycerín by bol na to teda ako vysity, ale sa mi nechce citat babske casopisi, takze co to vlastne je, alebo co by sa na to dalo este pouzit aby som sa pri kazdom nasadani celi nezababral?
|
Uto, 20.11.2007, 12:26 |
|
 |
MatoNR
Začínajúci koumák
Registrovaný: Ned, 15.10.2006, 20:00 Príspevky: 148 Bydlisko: Nitra
|

Ojoooj chlapi brzdite s tym premazavanim list. Ono to funguje ale len chvilu a potom ked sa to nabali prachom co pri offe nieje ziadny problem tak to chyti presne opacny efekt. Takze ak sa vam da odstrojite komplet listu z dveri zarobit jarovu vodu vo vedre a riadne to ocistit s kefkou a nechat uschnut. Lepim nejaky ten rok folie a verte ze to funguje okrem aut zn. Honda kde okna nechodia poriadne ani ked su nove. Dalsi problem byva vodiace lanko okna. Pri jeepoch XJ som to riesil nasledovne. Lanko je vlastne skruteny drot do ktoreho je vpletena ako kebi kefka, ktora je napustena vazelinou pre ucel premazavania mechanizmu motorceka a cela je chranena plastovym vodiacim puzdrom ktore je koncom zatocene dohora co ma za nasledok zachytavanie bordelu a v kombinacii s navazelinovanou kefkou to spravi taky blatovy stupel ktori brani pohybu okna. Treba to puzdro vyhodit kefku s ocelovym kartacom co mozno najlepsie ocistit a znovu namazat. plastovu trubicku tiez ocistit, inak ja som ju nahradil medennou trubkou z klimatizacii ktora bola o nieco volnejsia v priemere a chodilo to ovela lepsie. koniec ktory bol predtym otvoreny a dostaval sa tadial dovnutra bordel som prekryl malym sackom aby to bolo uzavrete
_________________ Land Cruiser 80, 4.2TD, automat, 33"x12.5 , CB16, gurtne,sekle, kompresor, navijak
|
Str, 21.11.2007, 23:11 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
MatoNR píše: ...a verte ze to funguje okrem aut zn. Honda kde okna nechodia poriadne ani ked su nove.
to toto tuto ako? kde? prečo?  Mne na Honde idú všetky okná úplne v pohode a to má 17 rokov a cez 500 tkm
|
Štv, 22.11.2007, 16:05 |
|
 |
MatoNR
Začínajúci koumák
Registrovaný: Ned, 15.10.2006, 20:00 Príspevky: 148 Bydlisko: Nitra
|
palo-cherokee píše: MatoNR píše: ...a verte ze to funguje okrem aut zn. Honda kde okna nechodia poriadne ani ked su nove. to toto tuto ako? kde? prečo?  Mne na Honde idú všetky okná úplne v pohode a to má 17 rokov a cez 500 tkm
pali moje osobne skusenosti nevravim ze na vsetkych ty mas vydareny kus 
_________________ Land Cruiser 80, 4.2TD, automat, 33"x12.5 , CB16, gurtne,sekle, kompresor, navijak
|
Štv, 22.11.2007, 16:31 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
MatoNR píše: pali moje osobne skusenosti nevravim ze na vsetkych ty mas vydareny kus 
ee no neviem, ja som čo sa bruchoplazov týka, Honda positive, a keď to tak zoberiem, ja 2x Honda, mamka 3x Honda, segra 1x Honda, vo firme Honda, kolegov brat Honda - to je 8 kúskov a rôzne modely a ani na jednom nebol s oknami nikdy problém 
|
Pia, 23.11.2007, 16:09 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|