Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 07.06.2025, 23:48
Dnes je sobota 7. júna 2025, meniny má Róbert a zajtra Medard

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Premazavanie vodiacich list skiel 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Karlito píše:
Silikónový spray, ale nie tie mastné všehomixy, no a v zime kozmetický dlycerín - aj na tesnenia dverí a pod.

-ka-

Mi primrzaju gumi na dverach a ten kozmetický dlycerín by bol na to teda ako vysity, ale sa mi nechce citat babske casopisi, takze co to vlastne je, alebo co by sa na to dalo este pouzit aby som sa pri kazdom nasadani celi nezababral?

Uto, 20.11.2007, 12:26
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ojoooj chlapi brzdite s tym premazavanim list. Ono to funguje ale len chvilu a potom ked sa to nabali prachom co pri offe nieje ziadny problem tak to chyti presne opacny efekt. Takze ak sa vam da odstrojite komplet listu z dveri zarobit jarovu vodu vo vedre a riadne to ocistit s kefkou a nechat uschnut. Lepim nejaky ten rok folie a verte ze to funguje okrem aut zn. Honda kde okna nechodia poriadne ani ked su nove. Dalsi problem byva vodiace lanko okna. Pri jeepoch XJ som to riesil nasledovne. Lanko je vlastne skruteny drot do ktoreho je vpletena ako kebi kefka, ktora je napustena vazelinou pre ucel premazavania mechanizmu motorceka a cela je chranena plastovym vodiacim puzdrom ktore je koncom zatocene dohora co ma za nasledok zachytavanie bordelu a v kombinacii s navazelinovanou kefkou to spravi taky blatovy stupel ktori brani pohybu okna. Treba to puzdro vyhodit kefku s ocelovym kartacom co mozno najlepsie ocistit a znovu namazat. plastovu trubicku tiez ocistit, inak ja som ju nahradil medennou trubkou z klimatizacii ktora bola o nieco volnejsia v priemere a chodilo to ovela lepsie. koniec ktory bol predtym otvoreny a dostaval sa tadial dovnutra bordel som prekryl malym sackom aby to bolo uzavrete

Str, 21.11.2007, 23:11
Profil WWW
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MatoNR píše:
...a verte ze to funguje okrem aut zn. Honda kde okna nechodia poriadne ani ked su nove.

to toto tuto ako? kde? prečo? :shock: :o Mne na Honde idú všetky okná úplne v pohode a to má 17 rokov a cez 500 tkm

Štv, 22.11.2007, 16:05
Profil WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
palo-cherokee píše:
MatoNR píše:
...a verte ze to funguje okrem aut zn. Honda kde okna nechodia poriadne ani ked su nove.

to toto tuto ako? kde? prečo? :shock: :o Mne na Honde idú všetky okná úplne v pohode a to má 17 rokov a cez 500 tkm

pali moje osobne skusenosti nevravim ze na vsetkych ty mas vydareny kus :D

Štv, 22.11.2007, 16:31
Profil WWW
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MatoNR píše:
pali moje osobne skusenosti nevravim ze na vsetkych ty mas vydareny kus :D

ee no neviem, ja som čo sa bruchoplazov týka, Honda positive, a keď to tak zoberiem, ja 2x Honda, mamka 3x Honda, segra 1x Honda, vo firme Honda, kolegov brat Honda - to je 8 kúskov a rôzne modely a ani na jednom nebol s oknami nikdy problém :shock:

Pia, 23.11.2007, 16:09
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný