Dnes je pondelok 9. júna 2025, meniny má Stanislava a zajtra Margaréta
OFF ROAD SHOW R. SOBOTA 2008 - resume
Autor |
Správa |
bikerkiri
Učeň
|
joso píše: MARTINO píše: joso píše: Nevie mi niekto poradit ze ako teraz po novom tam tie obrazky nahrat? sakra nejde mi to joso skus cez imageshack.us tam by to malo fungovat  Velkost mam dobru len mi to nenahrava sem.
Ja to robim priamo cez web, dam fotku na ftp a sem iba taogvany IMG link.
_________________ Hyundai Galloper
|
Ned, 15.06.2008, 22:18 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
|
Ned, 15.06.2008, 22:19 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
Dalsie zajtra !! Majte sa offaci idem sa venovat manzelke lebo som bol tentokrat bez nej. Dobru noc
|
Ned, 15.06.2008, 22:20 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Tak dam aj ja nocnu...

_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Ned, 15.06.2008, 22:38 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
....nikdy by som neveril ,že ma dokaže obehnut Trabant ,ale doprial som mu to ,bolo to v kolone..  //však to bol trochu iny ,,Trabi,,  //
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Ned, 15.06.2008, 23:11 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Bola to pre mňa druhá akcia. A nesklamala ma. Bolo dobre a som si skúsil konečne trochu zašportovať.
Ďakujem organizátorom a aj väčšine účastníkov za príjemne strávený víkend vo veľmi peknom kúte Slovenska.
A ťahali ma len raz.
Bola to od toho staršieho pána veľmi pohotová výpomoc. (A keby som sa aspoň v tej chvíli išiel poďakovať  )
Takže ďakujem teraz, aj keď oneskorene
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Ned, 15.06.2008, 23:28 |
|
 |
pal
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 02.11.2006, 1:34 Príspevky: 889 Bydlisko: Ruzindol (TT)
|
ako vravela Leona, s Tisovcom sa to porovnat neda. Tu mi do oka padli snad len 3 zaujimave useky, v Tisovci bol jeden kazdy treti km. Absencia dazda spravila svoje. Ten vecerny uz ale nestihol vsiaknut, tak z trate ostala smyklavka, ale aj to dokazalo napravit celkovu reputaciu.
Alkoholu za volantom bolo veru riadne, az sa cudujem ze sa nikomu nic nestalo. A to som si myslel, ze po 18tich rokoch z toho kazdy vyrastie. Sa mi este dovcera nestalo, aby som pomaly svojmu otcovi vravel ci mu jebe ked si chcel cez nase telesne schranky prerazit cestu. Snad aspon zopar z nich prislo o papiere pri tom nocnom incidente.
Skoda troska aj specialok, jednak ich bolo malo, a okrem toho jednoho stupaku, boli bez palenia china navijaku prakticky neprejazdne. Berte len ako postreh, nie buzeraciu.
_________________ zelena mrdka
|
Ned, 15.06.2008, 23:46 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|

Itirenar : stal som z autom skoro na konci trophy - les z asfaltkou po oboch stranach bolo pred vjazdom do lesa z lucky naukladane drevo. myslim, ze som tam stretol Michiho.
Myslim, ze tam bol najvacsi problem, pretoze podla itinerara sa tam malo jazdit raz po lavej strane potom po pravej otocit sa a znova. Boli tam 2 speciali. Jeden prudky suchy vyjazd a prudky blatova zjazd - ten ste absolvovali v noci. Par ludi som stadial navigoval, ale mi jednoducho povedali, ze stadial to nie je spravne a isli rovno.  Niektory mi zase povedali, ze vsetko je v pohode a vsetko nasli, ale idu beznavijakovu trat tak, ze to v itiku vyznacene nemaju.
Podla vsetkeho som stak niekde tu.
Cez den som to absolvoval a islo to bez problemov. Zjaz blatom bol tazsi, ale dalo sa. Stali mi vsetky 4 kolesa, pred koncom som brzdu pustil a vsetko v pohode.
Co ma prekvapilo boli niektory nervozny jazdci, ktory sa velmi ponahlali ako keby jazdili rally a potom nadavali na itinerar.
Na konci asfaltky pred zakrutou do lava (boli tam rozostavane nove chaty a transformator) bol dalsi special dlhe 20m blato hlboke 50 - 70 cm.
Myslim ze do buducna by bolo dobre na kazdu krizovatku napisat cislo pozicie v itinerari.
Z toho sucha som bol prekvapeny aj ja ... to neovplivnime, aj ked prsalo cely tyzden. Vieme o tom ze trophy nie je taky atraktivna ako v Tisovca preto sa jazdi nocna trophy aby to olo o cosi narocnejsie. Ale kedze vela jazdcov sa stazovalo (asi pred 2 rokmi) tak sa dala aj denna cast.
|
Pon, 16.06.2008, 6:58 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
dado píše: Podla vsetkeho som stak niekde tu....
... to co je na fotke to je ten prudky vyjazd...suchy... v noci to bol uz mokry zjazd
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pon, 16.06.2008, 7:39 |
|
 |
ROMAN
Legenda Offroadu
Registrovaný: Pon, 25.06.2007, 8:49 Príspevky: 210 Bydlisko: Kopřivnice,CZ
|
Podruhe jsem byl v Rimavskej Sobote a podruhe to bylo fajn  i kdyz letos jenom jako mitfara  A libilo se to aji celej nasi partyji z Ostravy keru sem tam doved 
|
Pon, 16.06.2008, 7:43 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 22:10 Príspevky: 356 Bydlisko: BA/SE
|

Za posadku BSP sa chcem organizatorom podakovat. Bolo to dobre - prijemne. Jasne, ine ako Tisovec, ine ako Tornala, v niecom mozno horsie, ale v niecom i lepsie. K tomu lepsiemu patri napr. zakladny priestor taboriska, kde sa prijemne travili volne chvile medzi bodmi programu.
Podla hesla "vsetko zle je na nieco dobre" by sa dal vnimat i itinerar a popoludnajsia jazda. Bol spraveny jednoznacne s mensou detailnostou ako napr. tisovecky, dokonca vyskytlo sa i zopar preklepov vo vzdialenostiach. No na druhej strane to zvysilo narocnost postupu po trati, ktora sa niekomu zdala mozno prilis lahka. V ramci navijakovej trate sa napr. niektorymi bodmi prechadzalo 2 x - t.j. ten isty bod mal dve rozdielne cisla. Odhalenie chybnej vzdialenosti pri prejazde cez luku (miesto 290 bolo uvedene 1290 m), nam trvalo cca 40 min. - luku, so vsetkymi odbockami pozname teraz ako vlastnu dlan  , lebo sme ich presli niekolko krat autom aj peso. Nakoniec sme chybu odhalili a nasli spravne riesenie a vsetko zase sedelo. Tuto chybu teda nakoniec hodnotime, ako dobry zazitok. A sumar chybiciek, ci nejasnosti v itinerari, "okorenil" trasu bez velkej terennej narocnosti. O tom, ze nakoniec sa itineraru dalo, s drobnymi korekturami verit, svedci i to, ze nas previedol celou trasou, az do ciela.
Pri nocnej jazde bol zase "korenim" predchadzajuci kratky dazd a pokracujuce drobne mrholenie.
A tak nase celkove hodnotenie je take, ze urcite prideme i na buduci rok.
_________________Nissan Patrol K260 - Biely Spaniel = BSP, kratky, 2,8TD

|
Pon, 16.06.2008, 10:26 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
juroBSP píše: Odhalenie chybnej vzdialenosti pri prejazde cez luku (miesto 290 bolo uvedene 1290 m)...
Tak tuna, ak by sme asi vašu partiu nestretli, tak tam asi tiež stratíme kopu času. Lebo "vjazd do lesa" bol pekne zašitý a ešte aj s tým preklepom vo vzdialeností. Ale pojazdenie bolo super aj napriek suchu, hlavne sa mi páčil ten špeciál kopec na začiatku. Takže vďaka organizátorom za peknú akciu. 8)
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Pon, 16.06.2008, 10:40 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
... vjazd do lesa bol viditelný dobre, dokonca aj páskou ovešaný, len sme ho prebehli, páč itinerár ukazoval že ešte kilomete rovno... Ono trocha plietlo, že boli dve rôzna trate v rovnakom priestore a tak to mohla byť trasa pre beznavijákových. My sme konča tej lúky dali camp, viedli múdre reči, Pali varil váčkovú polievku pre užovky a pozorovaním zmetkujúcich kolegov sme postupne vytušili že kde je problém a vjazd v pohode našli.
Aspoň bola sranda.
Dovolil by som si ale dať návrh pre pisatelov budúcich itinerárov ... čo takto písať okrem vzdialenosti a tvaru križovatky aj nový azimut? Tak by sa lahšie aj podla sprostého kompasu dalo zistiť, či jesto dobre odbočené alebo ideme niekam do kelu...
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Pon, 16.06.2008, 11:04 |
|
 |
marcus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 22:40 Príspevky: 1128 Bydlisko: Nové Zámky
|
_________________TOYOTA 4 Runner 3.0V6 , off road club NZ, www.4x4nz.sk
|
Pon, 16.06.2008, 16:25 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
|
Pon, 16.06.2008, 18:25 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|