Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 08.06.2025, 18:17
Dnes je nedela 8. júna 2025, meniny má Medard a zajtra Stanislava

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 121 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Ďalší
 OFF ROAD SHOW R. SOBOTA 2008 - resume 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
joso píše:
MARTINO píše:
joso píše:
Nevie mi niekto poradit ze ako teraz po novom tam tie obrazky nahrat? sakra nejde mi to

joso skus cez imageshack.us tam by to malo fungovat ;-)

Velkost mam dobru len mi to nenahrava sem.

Ja to robim priamo cez web, dam fotku na ftp a sem iba taogvany IMG link.

Ned, 15.06.2008, 22:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
:D

Ned, 15.06.2008, 22:19
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dalsie zajtra !! Majte sa offaci idem sa venovat manzelke lebo som bol tentokrat bez nej. Dobru noc

Ned, 15.06.2008, 22:20
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak dam aj ja nocnu...

Obrázok

Ned, 15.06.2008, 22:38
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
....nikdy by som neveril ,že ma dokaže obehnut Trabant ,ale doprial som mu to ,bolo to v kolone.. :lol: :lol: //však to bol trochu iny ,,Trabi,, :smt023 //

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Ned, 15.06.2008, 23:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bola to pre mňa druhá akcia. A nesklamala ma. Bolo dobre a som si skúsil konečne trochu zašportovať.

Ďakujem organizátorom a aj väčšine účastníkov za príjemne strávený víkend vo veľmi peknom kúte Slovenska. :smt038

A ťahali ma len raz.

Bola to od toho staršieho pána veľmi pohotová výpomoc. (A keby som sa aspoň v tej chvíli išiel poďakovať :oops: )

Takže ďakujem teraz, aj keď oneskorene

Ned, 15.06.2008, 23:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ako vravela Leona, s Tisovcom sa to porovnat neda. Tu mi do oka padli snad len 3 zaujimave useky, v Tisovci bol jeden kazdy treti km. Absencia dazda spravila svoje. Ten vecerny uz ale nestihol vsiaknut, tak z trate ostala smyklavka, ale aj to dokazalo napravit celkovu reputaciu.
Alkoholu za volantom bolo veru riadne, az sa cudujem ze sa nikomu nic nestalo. A to som si myslel, ze po 18tich rokoch z toho kazdy vyrastie. Sa mi este dovcera nestalo, aby som pomaly svojmu otcovi vravel ci mu jebe ked si chcel cez nase telesne schranky prerazit cestu. Snad aspon zopar z nich prislo o papiere pri tom nocnom incidente.
Skoda troska aj specialok, jednak ich bolo malo, a okrem toho jednoho stupaku, boli bez palenia china navijaku prakticky neprejazdne. Berte len ako postreh, nie buzeraciu.

Ned, 15.06.2008, 23:46
Profil ICQ
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Itirenar : stal som z autom skoro na konci trophy - les z asfaltkou po oboch stranach bolo pred vjazdom do lesa z lucky naukladane drevo. myslim, ze som tam stretol Michiho.

Myslim, ze tam bol najvacsi problem, pretoze podla itinerara sa tam malo jazdit raz po lavej strane potom po pravej otocit sa a znova. Boli tam 2 speciali. Jeden prudky suchy vyjazd a prudky blatova zjazd - ten ste absolvovali v noci. Par ludi som stadial navigoval, ale mi jednoducho povedali, ze stadial to nie je spravne a isli rovno. :roll: Niektory mi zase povedali, ze vsetko je v pohode a vsetko nasli, ale idu beznavijakovu trat tak, ze to v itiku vyznacene nemaju.

Podla vsetkeho som stak niekde tu.
Obrázok

Cez den som to absolvoval a islo to bez problemov. Zjaz blatom bol tazsi, ale dalo sa. Stali mi vsetky 4 kolesa, pred koncom som brzdu pustil a vsetko v pohode.
Co ma prekvapilo boli niektory nervozny jazdci, ktory sa velmi ponahlali ako keby jazdili rally a potom nadavali na itinerar.

Na konci asfaltky pred zakrutou do lava (boli tam rozostavane nove chaty a transformator) bol dalsi special dlhe 20m blato hlboke 50 - 70 cm.
Myslim ze do buducna by bolo dobre na kazdu krizovatku napisat cislo pozicie v itinerari.

Z toho sucha som bol prekvapeny aj ja ... to neovplivnime, aj ked prsalo cely tyzden. Vieme o tom ze trophy nie je taky atraktivna ako v Tisovca preto sa jazdi nocna trophy aby to olo o cosi narocnejsie. Ale kedze vela jazdcov sa stazovalo (asi pred 2 rokmi) tak sa dala aj denna cast.

Pon, 16.06.2008, 6:58
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
Podla vsetkeho som stak niekde tu....

... to co je na fotke to je ten prudky vyjazd...suchy... v noci to bol uz mokry zjazd

Pon, 16.06.2008, 7:39
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať RS
Podruhe jsem byl v Rimavskej Sobote a podruhe to bylo fajn ;-) i kdyz letos jenom jako mitfara :-) A libilo se to aji celej nasi partyji z Ostravy keru sem tam doved :D

Pon, 16.06.2008, 7:43
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Za posadku BSP sa chcem organizatorom podakovat. Bolo to dobre - prijemne. Jasne, ine ako Tisovec, ine ako Tornala, v niecom mozno horsie, ale v niecom i lepsie. K tomu lepsiemu patri napr. zakladny priestor taboriska, kde sa prijemne travili volne chvile medzi bodmi programu.
Podla hesla "vsetko zle je na nieco dobre" by sa dal vnimat i itinerar a popoludnajsia jazda. Bol spraveny jednoznacne s mensou detailnostou ako napr. tisovecky, dokonca vyskytlo sa i zopar preklepov vo vzdialenostiach. No na druhej strane to zvysilo narocnost postupu po trati, ktora sa niekomu zdala mozno prilis lahka. V ramci navijakovej trate sa napr. niektorymi bodmi prechadzalo 2 x - t.j. ten isty bod mal dve rozdielne cisla. Odhalenie chybnej vzdialenosti pri prejazde cez luku (miesto 290 bolo uvedene 1290 m), nam trvalo cca 40 min. - luku, so vsetkymi odbockami pozname teraz ako vlastnu dlan :), lebo sme ich presli niekolko krat autom aj peso. Nakoniec sme chybu odhalili a nasli spravne riesenie a vsetko zase sedelo. Tuto chybu teda nakoniec hodnotime, ako dobry zazitok. A sumar chybiciek, ci nejasnosti v itinerari, "okorenil" trasu bez velkej terennej narocnosti. O tom, ze nakoniec sa itineraru dalo, s drobnymi korekturami verit, svedci i to, ze nas previedol celou trasou, az do ciela.
Pri nocnej jazde bol zase "korenim" predchadzajuci kratky dazd a pokracujuce drobne mrholenie.
A tak nase celkove hodnotenie je take, ze urcite prideme i na buduci rok.

Pon, 16.06.2008, 10:26
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
juroBSP píše:
Odhalenie chybnej vzdialenosti pri prejazde cez luku (miesto 290 bolo uvedene 1290 m)...

Tak tuna, ak by sme asi vašu partiu nestretli, tak tam asi tiež stratíme kopu času. Lebo "vjazd do lesa" bol pekne zašitý a ešte aj s tým preklepom vo vzdialeností. Ale pojazdenie bolo super aj napriek suchu, hlavne sa mi páčil ten špeciál kopec na začiatku. Takže vďaka organizátorom za peknú akciu. 8)

Pon, 16.06.2008, 10:40
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... vjazd do lesa bol viditelný dobre, dokonca aj páskou ovešaný, len sme ho prebehli, páč itinerár ukazoval že ešte kilomete rovno... Ono trocha plietlo, že boli dve rôzna trate v rovnakom priestore a tak to mohla byť trasa pre beznavijákových. My sme konča tej lúky dali camp, viedli múdre reči, Pali varil váčkovú polievku pre užovky a pozorovaním zmetkujúcich kolegov sme postupne vytušili že kde je problém a vjazd v pohode našli.

Aspoň bola sranda.

Dovolil by som si ale dať návrh pre pisatelov budúcich itinerárov ... čo takto písať okrem vzdialenosti a tvaru križovatky aj nový azimut? Tak by sa lahšie aj podla sprostého kompasu dalo zistiť, či jesto dobre odbočené alebo ideme niekam do kelu...

Pon, 16.06.2008, 11:04
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Môj uhol pohľadu,bola to super akcia a veľmi rád prídem aj nabudúce!
Aj keď sem tam sa chybička vblúdila no stretla sa tam super banda off rouďákov a jadzdenie bolo super dráha akurát a ten dáždik bol do plusu.
A pravdaže VELKE PODAKOVANIE organizátorom !!! :smt023
Pár fotiek na záver:

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Pon, 16.06.2008, 16:25
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pár obrázkov... http://picasaweb.google.sk/michi4x4/Off ... Sobota2008

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Pon, 16.06.2008, 18:25
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 121 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný