Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 12:18
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 98 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
 Tornala (Strkovec) 2008 
Autor Správa
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som bol pozriet v sobotu. Zdrzal som sa 1 hod. No co, pocasie nevyslo.
Toto podujatie mi tiez nejak nereze (malo muziky za vela penazi :wink: ), aj ked chlapcov poznam a fandim im, ze sa do toho pustili aj bez silnych sponzorov.Pristup do Strkovca je hrozny, ja to tam poznam takze som siel skratkou cez prilahle dedinky. Je to kratsie o 20 km.
V cervenom kruzku to v reali vyzera inak, tam je to najneprehladnejsie.

Obrázok

Ned, 13.07.2008, 6:39
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No mi sme boli spokojny auto sme si odskusali oddychli chodime sem kazdy rok aj ked nic nevieme vyhrat lebp auto je postavene na trial podla europskych pravidiel ale akcia nemala chybu vy ste nejaky premlsany a este to znacenie bolo na ceste na asfalte mi sme to nasli aj ked sme tam boli naposledy vlani uplne v pohode a ked nerozumiete madarom tak sa ucte madarcinu oni vedia aj po anglicky a poviem vam ze su v pohode taky isty chalani ako aj mi ked sa vratim s EUROTRIALU s norska tak napisem reportaz drzte palce :lol: :lol:

Ned, 13.07.2008, 8:37
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
MilanBB píše:
.... Aby som toľko nekritizoval, už len na záver - ja osobne sa už zrejme ďalšieho ročníka Tornale nezúčastním. OFF roadu zdar 8)

... Milan samozrejme v mnohom mas pravdu ale netreba to brat tak tragicky. Zucastnil som sa Tornale uz asi 4krat a vzdy to tak bolo a verim ak bude dalsi rocnik, ze to aj tak bude... :-D

... inac to co nazyvas specialom to nebol special...to bola iba cast trate pre "profi"

Ned, 13.07.2008, 10:44
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aha, rozumiem - tak som to poplietol s špeciálom. Každopádne, čo na tom bolo profi ? A neberiem to tragicky, len som mal nutkanie to sem proste napísať ako môj názor.

Ned, 13.07.2008, 11:10
Profil WWW
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať HEH
Ako nie jediny som sa citil DISKRIMINOVANÝ na slovensku lebo som im nerozumel ani pol slova ale zas mam tam dobrých kamarátov co mi vytrhli trn z paty lebo sa mi urval kriz v kardane a kamaráti z obce LENKA mi pomohli za to DAKUJEM: Efendimu :smt023 Rolovi :smt023 a jeho svokrovi :smt023

Co sa tika trate bolo tu super akurát troska vela prachu ale fajn ja som si pustil dole horov auto volným padom 300 M a ani som v nom nesedel ale vsecko je oki skúsil som ist prvi krat trial z druhým navigátorom z BB a super presiel som vsetko a bol som rad co dokazem a aj moje auticko

Startovne bolo sice 1000sk ale pre jazdca a navigátora cize 500sk kus to neni vela boli v tom dva obedy a pagace co si myslím je fajn aj ked gulas bol HUMUS bleeee

Perfektný Vikend prefektny ludia zas vela nových kamratov co som velmi rad
a vela nuvich zazitkov :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Ned, 13.07.2008, 15:24
Profil ICQ
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak co sa tyka akcie v Tornali, nebola na spatnej urovni, to startovne bolo sice trochen zle poriesene, bo 1000 sk - no aj mna to bodlo do ladvin, ale na osobu je to 500, aj ked nie je to bohvie kolko, ale naco mne tricko ked nechcem, to bolo kusok podla mna prehnane, avsak treba podotykat , ze sponzorov mali malo, tak zrejme zato to riesili takto,,nakolko to robila ina partia ,ako ty predosly.Na buduci rok to bude zas robit stara partia a bude to lepsie, ako aj zabezpecenie,,,,,trasa bola dobra, bol som spokojny,enom sa mi nepozdaval itinerar, bo nesedeli metre, k comu sa jeden aj priznal ze mohlo dojst k mensim omylom, a to je velky kamen urazu, bo je to dovod na zabludenie...taktiez ma osobne nasralo s prepacenim za vyraz ale clovek si ide do bufetu kupit v tej horucave kofolu, 1l a stalo to 50 sk. no yebem im otca , sak to je okradanie, sak v tescu stoji cca 25 sk 2 litre a tu polovica za duplu,, to im este osobne vytknem.. a pri obsluhe boli pomaly ako ekonomicky vzrast na slovensku,,, hanba na urovni,,,co sa tyka madarskeho jazyku,, kolegovia nebudzte urazeny, ale musite si uvedomit ze tato oblast je v tesnej blizkosti s MR a je tu obyvatelstvo , ktore je vacsinov madarskej narodnosti, a v civilnom zivote prevlada madarsky jazyk,avsak nie uradne,,uradny jazyk je slovensky,,,,Dufam ze na rok to bude lepsie

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 13.07.2008, 15:56
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to efendi : kolego, asi sme sa nepochopili. Nech si v Tornali debatia aj od rána do večera po maďarsky, ale ak je organizovaná oficiálna akcia a zbierajú sa tam ľudia z celého slovenska, tak by to organizátori mali chápať. Pretože ak pri mikrofone hovorí opitý človek o trati a štarte a org. veciach 5min po maďarsky a potom to preloží troma slovami do slovenčiny aj to nie bohvieako, tak to je teda sila ! Nemám nič proti maďarom, ale prečo sa toto nestalo v RS??? Tam prekladali všetko do slovenčiny a v pohode. Hm? A ešte k tomu ani posádkam čo sli okolo nás som nič nerozumel. Na 80% hovorili len maďarsky a nechytali sa ani nemecky ani anglicky. Oboje som skúšal a nie len pri jednom či dvoch autách.... bolo toho viac. Takže tak.

Ned, 13.07.2008, 20:06
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to NEŘEŠ bolo super a hotovo

Ned, 13.07.2008, 20:51
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bolo dobre. Aj keď sucho. Hlavný dôvod mojej účasti v Štrkovci bol splnený. Zúčastnil som sa.

Poriadne a s chuťou odjazdená trophy :smt162

vyskúšané auto :smt132

stretnutie so známimi. :smt146

Avšak jazyková bariéra spôsobovala
problémy v riadení súťaží a aj zábave. :smt034 :smt155 (Kto vie čo hovorí ten smajlík, asi tak som rozumel komentátorovi)
Chlapi okolo ochotne tlmočili, takže nem problem.

No a v noci sme videli UFO.
:shock: :shock: :shock:
Bolo celé čierne,trocha tichučko vrčalo a unikalo do doliny.
Neblikalo a tak sme vedeli, že to nieje lietadlo alebo japonská špionážna družica (hoci možno že..........)

Ned, 13.07.2008, 21:45
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tunki píše:
Bolo dobre. Aj keď sucho. Hlavný dôvod mojej účasti v Štrkovci bol splnený. Zúčastnil som sa.

Poriadne a s chuťou odjazdená trophy :smt162

vyskúšané auto :smt132

stretnutie so známimi. :smt146

Avšak jazyková bariéra spôsobovala
problémy v riadení súťaží a aj zábave. :smt034 :smt155 (Kto vie čo hovorí ten smajlík, asi tak som rozumel komentátorovi)
Chlapi okolo ochotne tlmočili, takže nem problem.

No a v noci sme videli UFO.
:shock: :shock: :shock:
Bolo celé čierne,trocha tichučko vrčalo a unikalo do doliny.
Neblikalo a tak sme vedeli, že to nieje lietadlo alebo japonská špionážna družica (hoci možno že..........)

aaa no hej aj ja som tam bol, a ten ufonaut krical moje auuuto moje auuto,, a potom sme ho prenasledovali do hlbiny lesa,,bolo to ufo zn. Samuray,,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 13.07.2008, 21:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ahojte vsetci dnes uz dlho vypisovat nebudem lebo akurat pred 30min sme sa dostali domov z Tornale odkial sme vyrazili cca o 16:30. :D :D

Offaci z Nz clubu dorazili domov a vypisovat budeme zajtra.

Mirec01 - Kto bol skor doma ty alebo auto?

Som rad ze som bol na akcii v Tornali kde sme sa mi dobre bavili a stretli tam aj zopar z Vas, ako Tunkiho ktory pomohol aj mojmu synovi s quadom kym ja som siel auto opravovat do dediny, Martina ktory mi doniesol offroad casak rovno tam, Efendiho ktoremu vecne chuti nase vino a robi kaskadera pred rozbehnutym autom :smt023 :smt023 , Mirca01 ktory mi do buducna bude vypomahat s lesnickymi pracami :smt023 :smt023 , Chalanov z BA ktory mi aj v Beši vypomohli s vodou ked som ju silno potreboval a dalsich.
S tou madarcinou mate chalani pravdu lebo moja manzelka tiez mala ten hendikep ako vy aj ked ja som rozumel vsetkemu ale aj ked pojdem niekam do nemecka si zajazdit dopadne to tak isto ze manzelke budem tlmocit.
:D :D .

Skore z Tornale :: 2x homokineticky klb v p.... .,alternator, chladic a utrhnuty tazny hak 2x za sebou :D :D .
Dnes sa teda nudit nebudem !!!

Inak naj nocna trophy bola teraz cesta domov bez svetiel cez vychricu co sme chitili po ceste za LC :smt023 :smt023 . Zvladli sme to v pohode ale priznam ze som doma cely a zdravi s rodinkou.

Pon, 14.07.2008, 1:21
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
par fotiek zo sobotnajsieho trialu na:

http://www.off.szm.sk/

LR DI

Pon, 14.07.2008, 11:00
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takže ja som len tak ,,pribehol,, popozerat v sobotu s rodinou na trial ,no vela sme si neužili,teplo a sucho bolo ako na Sahare :P ale som rad,že tam boli zname tvare so znamymi autičkami Tunki,Mirec,Efendi //dakujem za malu pozornost// , či chlapci z čadce no a samozrejme partia z Novych Zamkov , čim dakujem hlavne Josovi za super vinečko z južneho kraja ,pri včerajšej rybačke padlo velmi vhod :wink: Organizaciu nehodnotim,neviem,ale držim palce nadšencom z Tornale nech tato ,,Trophy,, ma tiež nadalej svoju tradiciu :smt023

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Pon, 14.07.2008, 15:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nasiel som neake super fotecky pre vas !!
http://www.autosportfoto.sk/gallery.php?cat=464

Pon, 14.07.2008, 18:59
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
joso píše:
Nasiel som neake super fotecky pre vas !!
http://www.autosportfoto.sk/gallery.php?cat=464

Josi a teraz jedna pre teba.

Obrázok

Pon, 14.07.2008, 23:24
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 98 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný