Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
Autor |
Správa |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Ja som bol pozriet v sobotu. Zdrzal som sa 1 hod. No co, pocasie nevyslo.
Toto podujatie mi tiez nejak nereze (malo muziky za vela penazi  ), aj ked chlapcov poznam a fandim im, ze sa do toho pustili aj bez silnych sponzorov.Pristup do Strkovca je hrozny, ja to tam poznam takze som siel skratkou cez prilahle dedinky. Je to kratsie o 20 km.
V cervenom kruzku to v reali vyzera inak, tam je to najneprehladnejsie.

|
Ned, 13.07.2008, 6:39 |
|
 |
robo kop
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 12.11.2006, 9:47 Príspevky: 322 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
No mi sme boli spokojny auto sme si odskusali oddychli chodime sem kazdy rok aj ked nic nevieme vyhrat lebp auto je postavene na trial podla europskych pravidiel ale akcia nemala chybu vy ste nejaky premlsany a este to znacenie bolo na ceste na asfalte mi sme to nasli aj ked sme tam boli naposledy vlani uplne v pohode a ked nerozumiete madarom tak sa ucte madarcinu oni vedia aj po anglicky a poviem vam ze su v pohode taky isty chalani ako aj mi ked sa vratim s EUROTRIALU s norska tak napisem reportaz drzte palce 
_________________ monteropat,GR Y61,unimog,grizzli,kodiak,Ventura,F8,a k tomu vsetci necenzurovany a nekonfliktny offrovdaci s celeho sveta,www.offroadland.sk
|
Ned, 13.07.2008, 8:37 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
MilanBB píše: .... Aby som toľko nekritizoval, už len na záver - ja osobne sa už zrejme ďalšieho ročníka Tornale nezúčastním. OFF roadu zdar 8)
... Milan samozrejme v mnohom mas pravdu ale netreba to brat tak tragicky. Zucastnil som sa Tornale uz asi 4krat a vzdy to tak bolo a verim ak bude dalsi rocnik, ze to aj tak bude...
... inac to co nazyvas specialom to nebol special...to bola iba cast trate pre "profi"
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Ned, 13.07.2008, 10:44 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:48 Príspevky: 584 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Aha, rozumiem - tak som to poplietol s špeciálom. Každopádne, čo na tom bolo profi ? A neberiem to tragicky, len som mal nutkanie to sem proste napísať ako môj názor.
|
Ned, 13.07.2008, 11:10 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Ned, 13.07.2008, 15:24 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

Tak co sa tyka akcie v Tornali, nebola na spatnej urovni, to startovne bolo sice trochen zle poriesene, bo 1000 sk - no aj mna to bodlo do ladvin, ale na osobu je to 500, aj ked nie je to bohvie kolko, ale naco mne tricko ked nechcem, to bolo kusok podla mna prehnane, avsak treba podotykat , ze sponzorov mali malo, tak zrejme zato to riesili takto,,nakolko to robila ina partia ,ako ty predosly.Na buduci rok to bude zas robit stara partia a bude to lepsie, ako aj zabezpecenie,,,,,trasa bola dobra, bol som spokojny,enom sa mi nepozdaval itinerar, bo nesedeli metre, k comu sa jeden aj priznal ze mohlo dojst k mensim omylom, a to je velky kamen urazu, bo je to dovod na zabludenie...taktiez ma osobne nasralo s prepacenim za vyraz ale clovek si ide do bufetu kupit v tej horucave kofolu, 1l a stalo to 50 sk. no yebem im otca , sak to je okradanie, sak v tescu stoji cca 25 sk 2 litre a tu polovica za duplu,, to im este osobne vytknem.. a pri obsluhe boli pomaly ako ekonomicky vzrast na slovensku,,, hanba na urovni,,,co sa tyka madarskeho jazyku,, kolegovia nebudzte urazeny, ale musite si uvedomit ze tato oblast je v tesnej blizkosti s MR a je tu obyvatelstvo , ktore je vacsinov madarskej narodnosti, a v civilnom zivote prevlada madarsky jazyk,avsak nie uradne,,uradny jazyk je slovensky,,,,Dufam ze na rok to bude lepsie
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Ned, 13.07.2008, 15:56 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:48 Príspevky: 584 Bydlisko: Banská Bystrica
|
to efendi : kolego, asi sme sa nepochopili. Nech si v Tornali debatia aj od rána do večera po maďarsky, ale ak je organizovaná oficiálna akcia a zbierajú sa tam ľudia z celého slovenska, tak by to organizátori mali chápať. Pretože ak pri mikrofone hovorí opitý človek o trati a štarte a org. veciach 5min po maďarsky a potom to preloží troma slovami do slovenčiny aj to nie bohvieako, tak to je teda sila ! Nemám nič proti maďarom, ale prečo sa toto nestalo v RS??? Tam prekladali všetko do slovenčiny a v pohode. Hm? A ešte k tomu ani posádkam čo sli okolo nás som nič nerozumel. Na 80% hovorili len maďarsky a nechytali sa ani nemecky ani anglicky. Oboje som skúšal a nie len pri jednom či dvoch autách.... bolo toho viac. Takže tak.
|
Ned, 13.07.2008, 20:06 |
|
 |
robo kop
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 12.11.2006, 9:47 Príspevky: 322 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
to NEŘEŠ bolo super a hotovo
_________________ monteropat,GR Y61,unimog,grizzli,kodiak,Ventura,F8,a k tomu vsetci necenzurovany a nekonfliktny offrovdaci s celeho sveta,www.offroadland.sk
|
Ned, 13.07.2008, 20:51 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Bolo dobre. Aj keď sucho. Hlavný dôvod mojej účasti v Štrkovci bol splnený. Zúčastnil som sa.
Poriadne a s chuťou odjazdená trophy
vyskúšané auto
stretnutie so známimi.
Avšak jazyková bariéra spôsobovala
problémy v riadení súťaží a aj zábave.  (Kto vie čo hovorí ten smajlík, asi tak som rozumel komentátorovi)
Chlapi okolo ochotne tlmočili, takže nem problem.
No a v noci sme videli UFO.
Bolo celé čierne,trocha tichučko vrčalo a unikalo do doliny.
Neblikalo a tak sme vedeli, že to nieje lietadlo alebo japonská špionážna družica (hoci možno že..........)
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Ned, 13.07.2008, 21:45 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Tunki píše: Bolo dobre. Aj keď sucho. Hlavný dôvod mojej účasti v Štrkovci bol splnený. Zúčastnil som sa. Poriadne a s chuťou odjazdená trophy vyskúšané auto stretnutie so známimi. Avšak jazyková bariéra spôsobovala problémy v riadení súťaží a aj zábave.  (Kto vie čo hovorí ten smajlík, asi tak som rozumel komentátorovi) Chlapi okolo ochotne tlmočili, takže nem problem. No a v noci sme videli UFO. Bolo celé čierne,trocha tichučko vrčalo a unikalo do doliny. Neblikalo a tak sme vedeli, že to nieje lietadlo alebo japonská špionážna družica (hoci možno že..........)
aaa no hej aj ja som tam bol, a ten ufonaut krical moje auuuto moje auuto,, a potom sme ho prenasledovali do hlbiny lesa,,bolo to ufo zn. Samuray,,,
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Ned, 13.07.2008, 21:50 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|

Ahojte vsetci dnes uz dlho vypisovat nebudem lebo akurat pred 30min sme sa dostali domov z Tornale odkial sme vyrazili cca o 16:30.
Offaci z Nz clubu dorazili domov a vypisovat budeme zajtra.
Mirec01 - Kto bol skor doma ty alebo auto?
Som rad ze som bol na akcii v Tornali kde sme sa mi dobre bavili a stretli tam aj zopar z Vas, ako Tunkiho ktory pomohol aj mojmu synovi s quadom kym ja som siel auto opravovat do dediny, Martina ktory mi doniesol offroad casak rovno tam, Efendiho ktoremu vecne chuti nase vino a robi kaskadera pred rozbehnutym autom  , Mirca01 ktory mi do buducna bude vypomahat s lesnickymi pracami  , Chalanov z BA ktory mi aj v Beši vypomohli s vodou ked som ju silno potreboval a dalsich.
S tou madarcinou mate chalani pravdu lebo moja manzelka tiez mala ten hendikep ako vy aj ked ja som rozumel vsetkemu ale aj ked pojdem niekam do nemecka si zajazdit dopadne to tak isto ze manzelke budem tlmocit.
 .
Skore z Tornale :: 2x homokineticky klb v p.... .,alternator, chladic a utrhnuty tazny hak 2x za sebou  .
Dnes sa teda nudit nebudem !!!
Inak naj nocna trophy bola teraz cesta domov bez svetiel cez vychricu co sme chitili po ceste za LC  . Zvladli sme to v pohode ale priznam ze som doma cely a zdravi s rodinkou.
|
Pon, 14.07.2008, 1:21 |
|
 |
Sid
Koumák
Registrovaný: Pon, 16.07.2007, 10:38 Príspevky: 191 Bydlisko: Kosice
|
par fotiek zo sobotnajsieho trialu na:
http://www.off.szm.sk/
_________________ Milan.
LR DI
|
Pon, 14.07.2008, 11:00 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Takže ja som len tak ,,pribehol,, popozerat v sobotu s rodinou na trial ,no vela sme si neužili,teplo a sucho bolo ako na Sahare  ale som rad,že tam boli zname tvare so znamymi autičkami Tunki,Mirec,Efendi //dakujem za malu pozornost// , či chlapci z čadce no a samozrejme partia z Novych Zamkov , čim dakujem hlavne Josovi za super vinečko z južneho kraja ,pri včerajšej rybačke padlo velmi vhod  Organizaciu nehodnotim,neviem,ale držim palce nadšencom z Tornale nech tato ,,Trophy,, ma tiež nadalej svoju tradiciu 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pon, 14.07.2008, 15:12 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
|
Pon, 14.07.2008, 18:59 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Josi a teraz jedna pre teba.

_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Pon, 14.07.2008, 23:24 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|