Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 26.05.2025, 1:36
Dnes je pondelok 26. mája 2025, meniny má Dušan a zajtra Iveta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 53 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Design vs. funkcnost 
Autor Správa
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mam vyskusane BF AT na L200 dobrych 45000km a boli tak v lepsej polke jazdene prevazne asfalt povazujem ich za top AT co som tu uz spominal a nie sam nazdar

Sob, 07.06.2008, 22:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
I já se připojím s BFG A/T. Mám je už na druhým autě,jezdím je celoročně a s 99% jen silnici a jsou tichý,málo se sjížděj, na sněhu a na mokru jsou dobrý,dobře vypadaj a když potřebuju něco projet,tak projedu.

Sob, 07.06.2008, 22:55
Profil WWW
Mašinista
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ludo píše:
vo filme Frajer Luke ked sa P.Newman stavil ze zje 50 na trvrdo uvarenych vajec......spoluvaznovi na poznamku ze na to aby ich zjedol nema......povedal ...Nemit na to ,v tom je ta frajerina......kludne sa vozim v offe a mam bezne gumy.....ani lano....ani hever... :-D

pripraveny si profik....free- frajer.....asi tak :-D :twisted:

Perfektne :roll: a mobil nosis? Tak si pamataj, ze moj hever a spagatik su len pre vnutornu potrebu :-D

Velmi pekne to popisal Majod vo vedlajsom vlakne. Vacsina z nas nosi dva metraky vercajgu (okrem autogenu), pol kilometra gurtni, tri hevery, a celkove neuveritelne mnozstvo picovin, aby sme sebe ci bliznemu svojmu pomohli z pruseru; vacsina z nas je ochotna o tretej v noci vstat, obliect monterky a gumaky a ist niekde zachranovat situaciu; a robime si iluzie, ze pomahame niekomu v nudzi. Holy cocot. V drvivej vacsine pripadov zachranujeme nieco, na co sa niekto iny predtym vysral - prave preto, ze sa vzdy najde sprosty, kto ten hever ma a kto sa umaze. Milerad pomozem komukolvek, komu sa porucha automobil, alebo prihodi ine nestastie, a nemam problem dve hodiny lezat v dazdi pod autom a nieco spravovat, len za uprimne 'dakujem'.. ale uz ma fakt nebavi pomahat ludom, ktori s tym apriori rataju, a miesto pripravy vozidla idu na pivo - ved on to niekto zachrani. Urcite, ale uz to nebudem ja. Ja uz Maam Pitchi.

A frajerina (?) je to len dovtedy, kym to funguje. Potom je to hovadizmus.

Harley píše:
I já se připojím s BFG A/T. Mám je už na druhým autě,jezdím je celoročně a s 99% jen silnici a jsou tichý,málo se sjížděj, na sněhu a na mokru jsou dobrý,dobře vypadaj a když potřebuju něco projet,tak projedu.

Plne suhlasim a pripajam sa k tomuto rieseniu. Jazdim na BFG AT, a nehucia, v zime dobre, v terene funkcne (s mierou), 40 tkm urcite vydrzia; este by som dal do pozornosti jedno plus, ktore sa mierne opomenulo: BFG AT ma zosilnenu bocnicu, takze pri pripadnom (i ked zriedkavom) vylete mimo cestu nehrozi, ze ju len tak roztrhnes - na co su bezne gumy dost nachylne. A i ked je to iba subjektivny nazor, Jeep na ATckach bude vyzerat o hodne lepsie, ako na cestakoch - i ked na NT3 by to bolo zase o niecom inom. :-D

:smt077

Ned, 08.06.2008, 0:34
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
malá otázočka ... :

Načo teda budeš chodiť po svete nadupaným offroudom, keď ho nebudeš môcť v prípade potreby použiť kvoli impotentným kolesám?

Mam totiz tak malo casu ze okrem 3 - 4 akcii sa mimo asfalt ani nedostanem. Takze ja uz dlhsi cas bojujem s myslienkou vratit auto do povodneho stavu. 2 auta zase neuzivym.
Takze momentalne som pri variante : auto zdvihnute, pevnostne narazniky davam len na nejaku akciu. Tzn. cca. 300 dni v roku budu MT a pevnostne narazniky v pivnici.

Ned, 08.06.2008, 7:09
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Som nasiel test BFG vs. MTD : dizajnovu su samozrejme BFG krajsie.
ObrázokObrázok

Ned, 08.06.2008, 7:51
Profil WWW
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
takze....v prvom rade klidek.....bolo to myslene v nadsadzke......vazim si kazdeho kto ma taky postoj ako TY..ale nezijem v Afrike....ani vo filme Mad Max......
pokial sa mi auto poserka......mobil mam ....tvoje cislo by som vyuzil keby si bol profik --plateny za svoju pracu....alebo kamarat....
inak si uzivam vymozenosti civilizovaneho sveta.....pekny den

Ned, 08.06.2008, 16:58
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ještě bych zohlednil jeden faktor. O tom,že poctivý a jednoúčelový zimáky jsou o něčem jiným v zimě,to nebudem rozebírat a každýmu je jasný jak jsou v zimě na autě nejlepší. Takže pak bys Dado potřeboval ještě jednu sadu pneu se zimní směsí. To ale asi neplánuješ a stejně jako já a větši dalších přemejšlích na Off nebo SUV nějaký universály. A tady si myslím že když universály,tak typu A/T od BFG než nějaký silniční.

Ned, 08.06.2008, 22:31
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak, tak nejake universalne. Aj ked momentalne zimne mam, do buducna ich neplanujem. U nas nebol sneh a poladovica uz 2 roky. Rozdiel v cene BFG / MTD je len 600 Sk/ks. Co nie je vela. Najvacsie + v BFG vidim v ich trvanlivosti, to mi potvrdil sused, ked ich predabal mal stale 1,5 cm dezen, najazdenych 60 000 km a zacali mu praskat kordy. (samozrejme to ze praskaju kupujuceho upozornil)

Pon, 09.06.2008, 8:08
Profil WWW
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dado...pokial mozem...na jesen som kupil Yokohamy Geolandar AT-S....bol som prekvapeny ze origo made in Japan......zatial absolutna spokojnost....ale ak tak pozri na nete....oproti znackovej predajni skoro 50 % ceny dolu

Pon, 09.06.2008, 8:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
dado píše:
Lubo, to nevadi, ja ich potrebujem na asfalt. Ale ked si zmyslim ist na hriby tak aby som aspon na polnu cestu vedel zist. Cital som na ne hodnotenia od beznych smrtelnikov, ktory sa z Offom do terenu nikdy nedostanu a su snimi spokojny. Kupim tie Izzardy.

Ja 15" Izzardy mám 2 roky a ....

a.) S tou hlučnosťou to nebude až tak dramatické ako sa tu proklamuje.

b.) Toto čo Lubo píše : zapršaná lúčka v miernom stúpaní a to naozaj miernom tak to bola uplná katastrofa - je bohužiaľ pravda a tragédia.

Myslím, že ich vzhľadom k návštevnosti OFF akcíí na vlastnom "povoze" ich už dojazdím, ALE v budúcnosti - no neviem skôr asi ee aj keď sa na druhej strane prikláňam k postrehu že pri rozmere 205 /70 R15 za 2300,- s DPH / ks sa asi ťažko dnes niečo porovnateľné zoženie.

Ex. Lada Niva 1.6

Pon, 09.06.2008, 11:07
Profil ICQ
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kedze tie zimne Pirelli 235 / 75 R15 nikto nechce, rozhodol som sa ze ich zoderiem ja.
Budu trochu mensie ako tie 31", ale do jary 2009 to nejak vydrzim.
Vyzera to nejak takto :

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Štv, 24.07.2008, 21:34
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
prečo ich nenecháš na zimu čisto?

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Štv, 24.07.2008, 21:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hm,čie je to auto ??? :shock:

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Štv, 24.07.2008, 22:39
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Môj skromny nazor. Ked mam off s liftom tak si tam nedam dake trapne univeryalne pneu ale niečo poriadne. Off ma byt funkcny ale aj dobre vzyerat. Ja mam Matadory MP 75 a som max. spokojny podla mna velmi malo hučia.
caf

Pia, 25.07.2008, 15:34
Profil ICQ
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Andrej píše:
prečo ich nenecháš na zimu čisto?

Ten hukot MT -ciek mi ide strasne na nervy. Samozrejme dojazdim aj zimu.

fero píše:
Môj skromny nazor. Ked mam off s liftom tak si tam nedam dake trapne univeryalne pneu ale niečo poriadne. Off ma byt funkcny ale aj dobre vzyerat. Ja mam Matadory MP 75 a som max. spokojny podla mna velmi malo hučia.
caf

No vies, prave tam je problem. Do terenu za posledne 2 roky sa dostanem len v Tisovci +- 2 akcie. Takze je pre mna zbytocne jazdit na MT. A to som z tych ktory pred 2 rokmi kazdemu tvrdil ze nech si kupia radsej MT ako AT. Bohuzial vyvoj osobnosti nezastavis, priority sa menia. A ja zacinam vobec uvazovat ze auto idem vratit uplne do povodneho stavu. Ten cas na jazdenie jednoducho nie je.... a to este nemam deti. :roll:

MARTINO píše:
hm,čie je to auto ??? :shock:

Neboj , pevnostne narazniky su pekne ulozene v pivnici.
Takto je ten Jeep aj tak krajsi. (zacinam uvazovat ze tie pevnostaky asi predam.. :oops: ...ale len uvazujem)

Pia, 25.07.2008, 15:59
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 53 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný